بررسی نقاط قوت و ضعف خواستگاری سنتی و مدرن | خواستگاری به سبک دیروز یا امروز؟ جان باختن پیرمرد ۷۰ ساله اراکی در برخورد با قطار (۳ دی ۱۴۰۳) تعیین تکلیف بیش از یک تن پانسمان تخصصی بیماران پروانه‌ای در گمرک تهران آیا مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت
سرخط خبرها
فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی:

درج آگهی‌های خرید و فروش اشیای عتیقه در هر سایت تبلیغاتی ممنوع است و جرم محسوب می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۲۶۵
  • ۰۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۲
درج آگهی‌های خرید و فروش اشیای عتیقه در هر سایت تبلیغاتی ممنوع است و جرم محسوب می‌شود
فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی خراسان رضوی از ممنوعیت تبلیغ خرید و فروش اشیای عتیقه در سایت‌هایی مانند دیوار، شیپور و... خبر داد.
علی صمدی جوان/شهرآرانیوز، سرهنگ محمدعلی مدیر با اعلام این مطلب افزود: از آنجا که برای ممنوعیت چنین خرید و فروش‌هایی ماده قانونی مشخصی وجود دارد، یگان حفاظت میراث فرهنگی با همکاری سایر دستگاه‌های نظامی، انتظامی و امنیتی از تاراج آثار و مواریث فرهنگی جلوگیری خواهد کرد.

وی ادامه داد: برخی سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی اقدام به فروش یا کرایه غیرمجاز دستگاه‌های فلزیاب و طلایاب می‌کنند که برابر با قانون این عمل جرم است و پیگرد دارد. فقط کسانی می‌توانند چنین تبلیغی انجام دهند که از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مجوز داشته باشند.

فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی خراسان رضوی درباره چگونگی کشف و دستگیری قاچاقچیان اشیای عتیقه تصریح کرد: بسیاری از شناسایی‌هایی که به درگیری و بازداشت این افراد منجر می‌شود، در حین گشت‌زنی نیرو‌های ما اتفاق می‌افتد و اگر از پیش، گروهی را رصد کرده باشیم، با هماهنگی مأموران اداره آگاهی و سایر دستگاه‌های انتظامی، آنان را دستگیر خواهیم کرد.

سرهنگ مدیر با اشاره به وجود برخی مجموعه‌داران خصوصی اشیای عتیقه خاطرنشان کرد: در مشهد دو، سه نفر مجموعه‌دار خصوصی داریم که از این اداره مجوز فعالیت دارند و جز آثاری که بیشترشان هم معاصر است و ارزش تاریخی ویژه‌ای ندارد، از هرگونه خرید و فروش و دلالی آثار تاریخی معاف هستند. تاکنون هم ضمن تعامل با یگان حفاظت، از همکاری با برخی قاچاقچیان خودداری کرده و آنان را معرفی کرده‌اند.
 
درج آگهی‌های خرید و فروش اشیای عتیقه در هر سایت تبلیغاتی ممنوع است و جرم محسوب می‌شود
 

وی درباره اینکه خرید و فروش چه آثاری در سایت‌ها و فضای مجازی و دیگر راه‌های ارتباطی مجاز نیست، گفت: هرگونه شیء تاریخی که متعلق به پیش از سلسله زندیه باشد، خرید و فروش آن از نظر یگان‌های حفاظت سراسر کشور غیرمجاز است و با آن برخورد می‌شود. برای اینکه بتوانیم باتوجه‌به گستردگی آثار و پراکندگی قاچاقچیان به‌موقع اقدام کنیم، تعامل خوبی با دستگاه‌های نظارتی و اطلاعاتی استان داریم که باتوجه‌به پیشینه تاریخی خراسان و وجود آثار و ابنیه‌های مختلف، ضرورت این تعامل بیشتر احساس می‌شود.

فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی خراسان رضوی ضمن گله از کمبود نیروی تحت امر این نهاد نظامی‌حفاظتی گفت: امروز مهم‌ترین مسئله ما در حوزه استحفاظی در اختیارمان، کمبود نیرو و امکانات است که هیچ تناسبی با تاریخ این منطقه ندارد. از سوی دیگر، به‌جز فرماندهان یگان‌های حفاظت که همه از همکاران ناجا هستیم، سایر کارکنان عملیاتی ما از نیرو‌های غیرنظامی هستند و همین موارد در افزایش حفاری‌های غیرمجاز و گسترش خرید و فروش اشیای عتیقه مؤثر واقع می‌شود. برای هر عملیاتی، کارکنان یگان حفاظت منطقه موظف‌اند با کلانتری‌ها و پاسگاه‌های نزدیک به محل حفاری همکاری و از رواج قاچاق آثار تاریخی جلوگیری کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->