صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز
سرخط خبرها
فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی:

درج آگهی‌های خرید و فروش اشیای عتیقه در هر سایت تبلیغاتی ممنوع است و جرم محسوب می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۲۶۵
  • ۰۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۲
درج آگهی‌های خرید و فروش اشیای عتیقه در هر سایت تبلیغاتی ممنوع است و جرم محسوب می‌شود
فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی خراسان رضوی از ممنوعیت تبلیغ خرید و فروش اشیای عتیقه در سایت‌هایی مانند دیوار، شیپور و... خبر داد.
علی صمدی جوان/شهرآرانیوز، سرهنگ محمدعلی مدیر با اعلام این مطلب افزود: از آنجا که برای ممنوعیت چنین خرید و فروش‌هایی ماده قانونی مشخصی وجود دارد، یگان حفاظت میراث فرهنگی با همکاری سایر دستگاه‌های نظامی، انتظامی و امنیتی از تاراج آثار و مواریث فرهنگی جلوگیری خواهد کرد.

وی ادامه داد: برخی سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی اقدام به فروش یا کرایه غیرمجاز دستگاه‌های فلزیاب و طلایاب می‌کنند که برابر با قانون این عمل جرم است و پیگرد دارد. فقط کسانی می‌توانند چنین تبلیغی انجام دهند که از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مجوز داشته باشند.

فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی خراسان رضوی درباره چگونگی کشف و دستگیری قاچاقچیان اشیای عتیقه تصریح کرد: بسیاری از شناسایی‌هایی که به درگیری و بازداشت این افراد منجر می‌شود، در حین گشت‌زنی نیرو‌های ما اتفاق می‌افتد و اگر از پیش، گروهی را رصد کرده باشیم، با هماهنگی مأموران اداره آگاهی و سایر دستگاه‌های انتظامی، آنان را دستگیر خواهیم کرد.

سرهنگ مدیر با اشاره به وجود برخی مجموعه‌داران خصوصی اشیای عتیقه خاطرنشان کرد: در مشهد دو، سه نفر مجموعه‌دار خصوصی داریم که از این اداره مجوز فعالیت دارند و جز آثاری که بیشترشان هم معاصر است و ارزش تاریخی ویژه‌ای ندارد، از هرگونه خرید و فروش و دلالی آثار تاریخی معاف هستند. تاکنون هم ضمن تعامل با یگان حفاظت، از همکاری با برخی قاچاقچیان خودداری کرده و آنان را معرفی کرده‌اند.
 
درج آگهی‌های خرید و فروش اشیای عتیقه در هر سایت تبلیغاتی ممنوع است و جرم محسوب می‌شود
 

وی درباره اینکه خرید و فروش چه آثاری در سایت‌ها و فضای مجازی و دیگر راه‌های ارتباطی مجاز نیست، گفت: هرگونه شیء تاریخی که متعلق به پیش از سلسله زندیه باشد، خرید و فروش آن از نظر یگان‌های حفاظت سراسر کشور غیرمجاز است و با آن برخورد می‌شود. برای اینکه بتوانیم باتوجه‌به گستردگی آثار و پراکندگی قاچاقچیان به‌موقع اقدام کنیم، تعامل خوبی با دستگاه‌های نظارتی و اطلاعاتی استان داریم که باتوجه‌به پیشینه تاریخی خراسان و وجود آثار و ابنیه‌های مختلف، ضرورت این تعامل بیشتر احساس می‌شود.

فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی خراسان رضوی ضمن گله از کمبود نیروی تحت امر این نهاد نظامی‌حفاظتی گفت: امروز مهم‌ترین مسئله ما در حوزه استحفاظی در اختیارمان، کمبود نیرو و امکانات است که هیچ تناسبی با تاریخ این منطقه ندارد. از سوی دیگر، به‌جز فرماندهان یگان‌های حفاظت که همه از همکاران ناجا هستیم، سایر کارکنان عملیاتی ما از نیرو‌های غیرنظامی هستند و همین موارد در افزایش حفاری‌های غیرمجاز و گسترش خرید و فروش اشیای عتیقه مؤثر واقع می‌شود. برای هر عملیاتی، کارکنان یگان حفاظت منطقه موظف‌اند با کلانتری‌ها و پاسگاه‌های نزدیک به محل حفاری همکاری و از رواج قاچاق آثار تاریخی جلوگیری کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->