بدهیِ ۷۰هزارمیلیارد تومانی دولت به تأمین اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است
سرخط خبرها

ضرورت ایجاد فضای امن برای استفاده از هوش مصنوعی در مدارس

  • کد خبر: ۳۱۲۶۸۷
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸
ضرورت ایجاد فضای امن برای استفاده از هوش مصنوعی در مدارس
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: برای استفاده از هوش مصنوعی در آموزش هنوز برنامه مشخصی تدوین نشده است، اما این موضوع در دستور کار قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، میکائیل باقری افزود: در آموزش و پرورش استان خراسان رضوی از میان برنامه‌های متعدد، ۹ برنامه کلان را استخراج کرده‌ایم که یکی از آنها مربوط به هوش مصنوعی است. 

وی بیان کرد: از این رو نیازمند پژوهش، برنامه‌ریزی و طراحی نقشه راهی هستیم که بتواند به بهترین شکل ممکن، از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی در راستای بهبود کیفیت آموزش و پرورش بهره برد.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: هوش مصنوعی به سرعت در حال گسترش است و می‌تواند آموزش را متناسب با نیاز‌های فردی دانش‌آموزان پیش ببرد و سرعت یادگیری آنان را افزایش دهد، از این رو به دنبال بهره‌برداری از هوش مصنوعی در نظام آموزشی هستیم، اما برای بهره‌برداری از این فناوری نیازمند توانمندسازی معلمان، مدیران و دانش‌آموزان است.

وی با اشاره به اینکه هر فردی در جامعه متناسب با نیاز خود از هوش مصنوعی استفاده می‌کند، اظهار کرد: وظیفه ما این است که با رعایت نکات ایمنی، فضایی امن و سالم را برای استفاده دانش‌آموزان از این فناوری فراهم کنیم.

باقری در عین حال گفت: در این راستا مدیر پروژه تعیین شده و قرار است نقشه راهی برای استفاده از هوش مصنوعی در آموزش طراحی شود. این نقشه راه شامل آموزش معلمان، دانش‌آموزان و مدیران مدارس خواهد بود.

وی همچنین در پاسخ به رویکرد‌های آموزشی و تربیتی نسل‌های جدید در جامعه افزود: در حوزه آموزش، اهداف از پیش تعیین‌شده‌ای وجود دارد که بر اساس آن کتاب‌های درسی نیز طراحی شده‌اند و تغییر در آنها چندان امکان‌پذیر نیست، اما در حوزه تربیت، این امکان وجود دارد که برنامه‌ها را از پایین به بالا طراحی کنیم.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی به ضرورت جذاب‌سازی فرآیند آموزش و تربیت اشاره و بیان کرد: بر خلاف روش سنتی که برنامه‌ریزی از بالا به پایین انجام می‌شد، اکنون قصد داریم این فرآیند را معکوس کنیم و برنامه‌ها را از مدرسه به ستاد منتقل نماییم تا متناسب با نیاز‌ها و ذائقه دانش‌آموزان امروزی طراحی شود.

وی افزود: بدین منظور قصد داریم کاربرد هوش مصنوعی ابتدا در مدرسه بر اساس نیاز دانش‌آموزان برنامه‌ریزی و سپس در ستاد مصوب و اجرایی شود و ستاد تنها نقش حمایتی خواهد داشت.

باقری گفت: این اقدامات نشان‌دهنده عزم جدی آموزش و پرورش خراسان رضوی برای به‌روزرسانی نظام آموزشی و استفاده از فناوری‌های نوین در راستای بهبود فرآیند یادگیری و تربیت دانش‌آموزان است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->