Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟ توضیح شرکت ارتباطات زیرساخت درباره افت کیفیت اینترنت (۲۱ تیر ۱۴۰۴) آیا هوش مصنوعی دیپ‌سیک اطلاعات شما را به چین می‌فرستد؟ خالق بیت‌کوین در رده‌بندی ثروتمندترین افراد جهان بالاتر از بیل گیتس قرار گرفت فضانوردان جدید ایستگاه فضایی بین‌المللی چه زمانی به فضا اعزام می‌شوند؟ احتمال برگزاری دور جدید مذاکرات روسیه و آمریکا تا پایان تابستان ۲۰۲۵ ویدیو | درمان غیرتهاجمی آلزایمر با عینک نوردرمانی هند رادار جدید برای ردیابی هواپیماهای رادارگریز معرفی کرد ایلان ماسک از Grok 4 به عنوان هوشمندترین هوش مصنوعی جهان رونمایی کرد گلکسی z فلیپ ۷ معرفی شد + ویژگی‌ها و مشخصات گلکسی z فولد و فلیپ ۷ تا چند سال آپدیت اندروید دریافت می‌کنند؟
سرخط خبرها

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که زنبورهای عسل برای جمع‌آوری غذا چقدر از کندو دور می‌شوند

  • کد خبر: ۳۱۳۰۲۶
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۳
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که زنبورهای عسل برای جمع‌آوری غذا چقدر از کندو دور می‌شوند
زنبورهای عسل را بیشتر به کارگران سخت‌کوش تشبیه می‌کنیم، اما در مطالعه‌ای که اخیرا انجام شده، زنبور‌های عسل بیشتر شبیه کارمندان یک ساختمان اداری کار می‌کنند.

شهرآرانیوز؛ دانشمندان کد‌های QR کوچکی را به پشت ده‌ها هزار زنبور عسل در مناطق روستایی پنسیلوانیا و نیویورک چسباندند تا با این فناوری، بررسی کنند که زنبور‌ها چقدر برای جمع‌آوری غذا از کندو دور می‌شوند. نتایج این آزمایش نور جدیدی بر رفتار‌های مرموز این گرده‌افشان تابانده است.

مطالعات قبلی نشان می‌دهند که زنبور‌های عسل می‌توانند برای جمع‌آوری غذا تا ۱۰ کیلومتر از کندو‌های خود دور شوند، اما دانشمندان فرض می‌کنند که این اتفاق به ندرت اتفاق می‌افتد. مارتا لوپز-اوریبه، موریانه‌شناس در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا (پن استیت) و یکی از نویسندگان این مطالعه، گفته است: «هدف این است که بفهمیم آیا این برآورد ۱۰ کیلومتری از نظر زیست‌شناختی دقیق است؟ آیا می‌توانیم دقیقاً تعیین کنیم که زنبور‌های عسل از کندو‌های خود چقدر دور می‌شوند؟»

کد‌های QR که به آن‌ها برچسب‌های امانتی گفته می‌شود، اساساً مانند کارت ورود و خروج یک ساختمان اداری عمل می‌کنند. محققان یک سیستم تصویربرداری خودکار با یک حسگر در ورودی کندو گذاشتند تا ورود و خروج زنبور‌ها را ثبت کند. این حسگر اطلاعات مختلفی را ثبت می‌کند: تاریخ، زمان، دما و اینکه آیا زنبور در حال ورود است یا خروج.

لوپز-اوریبه گفته است: «این فناوری فرصت‌هایی را دراخیار زیست‌شناسان قرار می‌دهد تا سیستم‌ها را به شیوه‌هایی مطالعه کنند که قبلاً ممکن نبود، به‌ویژه در رابطه با زنبورداری ارگانیک. زنبورداری ارگانیک به معنای نگه‌داری زنبورها در شرایطی است که از آلودگی‌های صنعتی دور باشند و به زنبورداران این امکان را می‌دهد که به شیوه‌ای پایدار و طبیعی به تولید عسل بپردازند. با این حال، از آنجا که فاصله‌های معمول جمع‌آوری زنبور‌ها هنوز نامشخص باقی مانده، توصیه‌های وزارت کشاورزی ایالات متحده برای صدور گواهی ارگانیک ممکن است در این زمینه نادرست باشد.

او در ادامه افزوده است: «در زیست‌شناسی میدانی، ما معمولاً فقط با چشمانمان به چیز‌ها نگاه می‌کنیم، اما تعداد مشاهداتی که می‌توانیم به عنوان انسان‌ها انجام دهیم هرگز به آنچه که یک ماشین می‌تواند انجام دهد نخواهد رسید. در مجموع، تیم ما بیش از ۳۲،۰۰۰ زنبور را در شش کندو با کد‌های QR کوچکی که به زنبور‌ها آسیب نمی‌زنند یا حرکت آن‌ها را محدود نمی‌کنند، برچسب‌گذاری کرد.»

رابین آندرود ، یکی دیگر از محققان این پژوهش گفته: «ما زنبور‌های جوان را هدف قرار دادیم تا بتوانیم سن آن‌ها را دقیق‌تر پیگیری کنیم، به‌ویژه زمانی که شروع به پرواز می‌کنند و زمانی که متوقف می‌شوند. زنبورهای جوان‌تر به دلیل اینکه هنوز نیش نمی‌زنند، راحت‌تر قابل مدیریت هستند.»

پس زنبور‌ها چه کار می‌کنند؟

محققان مشاهده کردند که بیشتر سفر‌ها از کندو معمولاً بین یک تا چهار دقیقه طول می‌کشد. این سفرها ممکن است برای استراحت‌های کوتاه یا بررسی سریع آب و هوا باشد. برخی از سفر‌های طولانی‌تر کمتر از ۲۰ دقیقه طول کشیدند. با این حال، ۳۴٪ از زنبور‌های برچسب‌گذاری‌شده بیش از دو ساعت خارج از کندو بودند.

این غیبت طولانی‌تر ممکن است برای جمع‌آوری غذا باشد. برای مثال، برخی از سفر‌های طولانی‌تر، با دوره‌هایی که گل‌های کمتری وجود دارد، مطابقت داشتند. پس زنبور‌ها احتمالاً مجبور بودند برای جمع‌آوری غذا مسافت بیشتری را طی کنند. با این حال، دانشمندان گفته‌اند که حسگرها برخی داده‌ها را ثبت نکرده‌اند؛ یا به این دلیل که برخی زنبور‌ها هرگز به کندو بازنگشته‌‌اند یا اینکه طوری به کندو وارد شده‌‌اند که کد QR از حسگر پنهان مانده باشد.

محققان این پژوهش همچنین دریافتند که زنبور‌ها در طول عمر خود بیشتر از آنچه ما گمان می‌کردیم برای جمع‌آوری غذا به بیرون کندو می‌روند. دانشمندان قبلاً تصور می‌کردند که زنبور‌های عسل تقریباً ۲۸ روز عمر می‌کنند،  اما در این تحقیق مشخص شد که زنبور‌ها شش هفته غذا جمع‌آوری می‌کنند و تا زمانی که تقریباً سنشان به دو هفته نرسیده، شروع به جمع‌آوری غذا نمی‌کنند؛ بنابراین زنبورها بسیار بیشتر از آنچه که فکر می‌کردیم عمر می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->