توصیه‌های پزشکی برای پیاده‌روی اربعین + فیلم خنثی‌سازی توطئه داعش برای هدف قرار دادن زائران اربعین تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ و ساعت حرکت اتوبوس‌ها از کربلا به شهر‌های زیارتی دیگر عراق + جزئیات و عکس (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد!
سرخط خبرها

خاموشی: قرآن تنها نسخه کمال برای بشریت است

  • کد خبر: ۳۱۳۰۳۹
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۹
خاموشی: قرآن تنها نسخه کمال برای بشریت است
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با اشاره به شعار «قرآن؛ تنها نسخه کمال» برای چهل و یکمین دوره از مسابقات بین المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران گفت: قرآن، این نسخه هدایت بشر، برای فردی که به آن عمل می‌کند، با دیگران تفاوت دارد. خدا با بشر سخن گفته و قرآن را نازل کرده است. این شعار گذری نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام «سید مهدی خاموشی» رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور امشب (۷ بهمن ماه) در مراسم افتتاحیه چهل و یکمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران در تالار قدس حرم مطهر رضوی، ضمن ادای خیرمقدم به شرکت کنندگان در این مراسم قرآنی، با اشاره به این که برای نخستین بار مسابقات بین المللی قرآن کریم در شهر مشهد مقدس برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: انتخاب شعار «قرآن؛ تنها نسخه کمال» برای این دوره از مسابقات نیز همچون شعار سال گذشته، منطق خاصی دارد.

وی افزود: شعار سال گذشته با توجه به شرایطی بود که برای مردم غزه پدید آمده بود. مردمی که قرآن به دست می‌گرفتند و در زیر آتش به جهان نشان می‌دادند و آن را تنها راه نجات می‌دانستند. رئیس جمهور شهید جمهوری اسلامی ایران نیز در سازمان ملل متحد، قرآن را به دست گرفت و جهانیان را دعوت به فراگیری قرآن و انطباق زندگی با آن کرد.

حجت الاسلام خاموشی خاطرنشان کرد: پیروزی مردم غزه، موجب خفت رژیم غاصب قدس شد. مردم غزه با قرآن رفعت پیدا کردند و امروز سران رژیم صهیونیستی در نقاط مختلف جهان مورد پیگرد هستند.

وی در ادامه گفت: شعار امسال نیز بیانگر آن است که قرآن، این نسخه هدایت بشر، برای فردی که به آن عمل می‌کند، با دیگران تفاوت دارد.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور خاطرنشان کرد: انسان و زندگی با خدا، با انسان و زندگی بدون خدا تفاوت فاحش دارد. خدا است که عزت می‌دهد و با حکمت عالم را اداره می‌کند. خدا با بشر سخن گفته و قرآن را نازل کرده است. این شعار گذری نیست.

وی افزود: ایران اسلامی افتخار دارد چهل و یکمین دوره مسابقات را برگزار کند. در مرحله ابتدایی این مسابقات قاریان و حافظان از ۱۰۴ کشور حضور داشتند و قاریان و در مرحله پایانی نیز قاریان و حافظان قرآن از ۲۶ کشور به همراه جمهوری اسلامی ایران شرکت دارند.

حجت الاسلام خاموشی تاکید کرد: قرآن در جهان بشریت طنین انداز است و این طنین روز به روز بیشتر خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->