«اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) در یزد به‌دلیل قطع‌بودن آب تعطیل شد انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد
سرخط خبرها

نتایج پویش «من هم تست HIV می‌دهم» در کشور

  • کد خبر: ۳۱۳۰۷۶
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۰
نتایج پویش «من هم تست HIV می‌دهم» در کشور
رئیس اداره کنترل ایدز وزارت بهداشت با اشاره به نتایج پویش «من هم تست HIV می‌دهم»، در عین حال بر لزوم پیگیری درمان و مراقبت‌های درمانی در مبتلایان تاکید کرد و گفت: افراد مبتلا به HIV که دوره درمانی را سپری می‌کنند و تحت نظر قرار دارند، نه تنها ویروس را به دیگران منتقل نمی‌کنند بلکه می‌توانند از طول عمر طبیعی برخوردار باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر هنگامه نامداری‌تبار، با بیان اینکه پویش «من هم تست HIV می‌دهم» از ۲۰ آبان ۱۴۰۳ آغاز شد و یک ماه بعد یعنی در ۲۰ آذر سال جاری به پایان رسید، گفت: ۳۷۵۶ سایت به منظور انجام پویش «من هم تست HIV می‌دهم» در کشور فعالیت می‌کردند و ۱۸۹ هزار و ۱۶۷ نفر با حضور در این پویش نسبت به انجام تست HIV اقدام کردند. 

وی درباره نتایج این پویش، گفت: طبق نتایج پویش «من هم تست HIV می‌دهم»، تست اولیه ۳۲۵ نفر از شرکت‌کنندگان این پویش مثبت اعلام شده که این افراد برای انجام «تست تاییدیه» مورد رصد و پایش قرار گرفته‌اند. تعداد موارد مثبت اولیه نسبت به بازه زمانی گذشته حدود ۲.۹ افزایش یافته است. افرادی که تست اولیه آنها مثبت اعلام شده به مراکز «مشاوره بیماری‌های رفتاری» معرفی شده‌اند. 

رئیس اداره کنترل ایدز وزارت بهداشت با بیان اینکه تعداد شرکت‌کنندگان پویش «من هم تست HIV می‌دهم» افزایش یافته، خاطرنشان کرد: تعداد شرکت‌کنندگان در این دوره نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۴.۴ برابر افزایش یافته و از پیش‌بینی‌هایی که صورت گرفته بود، بیشتر است. به طور قطع، رسانه‌ها نقش موثری در افزایش تعداد شرکت‌کنندگان و استقبال از پویش «من هم تست HIV می‌دهم» دارند. 

نامداری درباره الگوی انتقال ویروس HIV نیز توضیح داد: روابط جنسی، بیشترین سهم در انتقال ویروس HIV را دارد؛ چرا که به واسطه اقدامات صورت گرفته در زمینه اعتیاد، تعداد موارد انتقال HIV به واسطه اعتیاد تزریقی در کشور کاهش یافته است. الگوی انتقال ابتلا به HIV در گذر زمان تغییر کرده است؛ اما در مجموع شاید بتوان گفت که چگونگی ابتلا به ویروس چندان مهم نباشد، بلکه شناسایی و پایش افراد مبتلا برای پیشگیری از انتقال به دیگران بسیار اهمیت دارد. 

وی با بیان اینکه افراد مبتلا به HIV می‌بایست تحت مراقبت‌های درمانی باشند، گفت: تاکید می‌کنم بیماری افرادی که به ویروس HIV مبتلا می‌شوند، قابل کنترل است و به این منظور باید درمان‌های لازم را دریافت کنند. افراد مبتلا به HIV که دوره درمانی را سپری می‌کنند و تحت نظر قرار دارند، نه تنها ویروس را به دیگران منتقل نمی‌کنند بلکه می‌توانند مانند یک انسان سالم عمر کنند. 

 رئیس اداره کنترل ایدز وزارت بهداشت با بیان اینکه درمان افراد مبتلا به HIV رایگان است، توضیح داد: درمان و مراقبت‌های افراد مبتلا به HIV رایگان است و تمام اطلاعات این افراد با اصل محرمانگی، حفظ می‌شود.

وی همچنین گفت: در پویش اخیر نیز افرادی که تست اولیه آنها مثبت شده به مراکز «مشاوره بیماری‌های رفتاری» معرفی شده‌اند. 

نامداری درباره پراکندگی جغرافیای موارد مثبت اولیه «من هم تست HIV می‌دهم»، گفت: پراکندگی جغرافیایی این موارد تقریبا یکسان است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->