سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها

سفر فرستاده رئیس جمهور آمریکا به اراضی اشغالی

  • کد خبر: ۳۱۳۱۱۱
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶
سفر فرستاده رئیس جمهور آمریکا به اراضی اشغالی
فرستاده رئیس جمهور آمریکا چهارشنبه جهت نظارت بر توافق آتش‌بس در غزه به اراضی اشغالی سفر خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از برخی مسؤولان این رژیم گزارش داد که «استیون ویتکاف» فرستاده دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به منطقه برای نظارت بر توافق آتش‌بس در غزه چهارشنبه به اراضی اشغالی سفر خواهد کرد.

این رسانه عبری به نقل از برخی منابع صهیونیست که نامشان را افشا نکرد، گزارش داد: ویتکاف چهارشنبه برای بررسی بحران مربوط به مرحله اول قرارداد تبادل اسرا وارد تل‌آویو می‌شود.

منابع یاد شده تاکید کردند: ویتکاف با مقامات رژیم صهیونیستی تضمین حفظ توافق آتش‌بس را بررسی خواهد کرد.

روز شنبه شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که تل‌آویو در راستای اعمال فشار بر مسؤولان مربوطه، آمریکا را وارد موضوع کرد و در پیامی به ویتکاف از او خواست میانجی‌ها را به تضمین آزادی «اربیل یهود» ظرف چند روز آتی تشویق کند.

بر اساس بیانیه‌ای که دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز شنبه منتشر کرد، او بازگشت صدها هزار فلسطینی موجود در غزه به شمال نوار غزه را به آزادی این اسیر صهیونیست منوط کرد.

اصل اختلاف‌نظر میان ۲ طرف درباره گروهی است که اربیل یهود در آن قرار می‌گیرد، در حالی که رژیم صهیونیستی مدعی است او یک شهروند غیرنظامی است، گروه‌های فلسطینی او را یک نظامی صهیونیست می‌دانند.

در این رابطه وبگاه عبری «واللا» افزود: اربیل یهود که در بازداشت نیروهای شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین قرار دارد، به دلیل اینکه در برنامه فضایی نظامی اسرائیل تحت آموزش قرار گرفت، در گروه سربازها دسته‌بندی شد.

جنبش حماس از طریق میانجی‌ها اعلام کرد که اربیل یهود ۲۹ ساله زنده بوده و شرایط جسمی خوبی دارد و شنبه آینده آزاد خواهد شد اما رژیم صهیونیستی خیلی زود در مورد این وعده ابراز تردید کرد.

خبرگزاری رویترز یکشنبه به نقل از یکی از مسؤولان جنبش جهاد اسلامی فلسطین گزارش داد که این اسیر صهیونیست پیش از دور آتی تبادل صهیونیست‌های بازداشت شده و اسرای فلسطینی، آزاد خواهد شد.

مسؤولی که به شرط فاش نشدن نامش حاضر به گفت‌وگو شد، تصریح کرد: میانجی‌ها به توافقی درباره آزادسازی اربیل یهود رسیدند و او شنبه آزاد خواهد شد.

او افزود: جنبش در راستای تضمین بازگشت هر چه سریعتر آوارگان به شمال (نوار غزه) انعطاف خوبی نشان داد.

مرحله اول آتش‌بس میان حماس و رژیم صهیوینستی از یکشنبه ۱۹ ژانویه (۳۰ دی) به مدت ۴۲ روز آغاز شد، در طول این ۶ هفته ۲ طرف از طریق میانجی‌ها یعنی مصر، قطر و آمریکا درباره آغاز مرحله دوم و سپس سوم آن مذاکره می‌کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->