بازگشت طارمی به میلان فیفا تایید کرد؛ بیفوما محروم نیست عشق اشتباه لیورپول به ایساک خطر سربازی بیخ گوش ۲ بازیکن استقلال ۲ بازیکن نامی پرسپولیس حاضر به کاهش رقم قراردشان شدند بازگشت ارونوف به ترکیب اصلی پرسپولیس؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی سپاهان و ملوان (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | توقف طلایی‌پوشان در انزلی جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته اول (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | دست مدعیان از صدر کوتاه ماند نتیجه بازی استقلال و تراکتور در هفته نخست لیگ(۲۸ مرداد ۱۴۰۴)+ ویدیو گل| شاهکار ساپینتو ویدیو| خلاصه بازی استقلال و تراکتور در هفته نخست لیگ(۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پخش زنده بازی رئال مادرید و اوساسونا (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی سپاهان و ملوان + تماشای آنلاین پخش زنده بازی تراکتور و استقلال در لیگ برتر + تماشای آنلاین سروش رفیعی، طراح نبرد‌های بیرون از زمین لیائو غایب بزرگ میلان در هفته اول سری آ علی کریمی چند میلیارد برای استقلال آب خورد؟| بازگشت هنگفت! طارمی در رادار نیس نصف پرسپولیس بدون مجوز و کارت بازی| سرمربی و کادر هم آی دی نداشتند! پخش زنده بازی النصر و الاتحاد در سوپرکاپ + تماشای آنلاین پرسپولیس هاشمیان ضعیف در ساختن موقعیت گل|هشدار به وحید و شاگردان
سرخط خبرها

شکست بزرگ تاجرنیا و جویباری | موسیمانه از استقلال شکایت می‌کند

  • کد خبر: ۳۱۳۴۳۲
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴
شکست بزرگ تاجرنیا و جویباری | موسیمانه از استقلال شکایت می‌کند
ممکن است موسیمانه نیز همان راهی را در پیش بگیرد که پیش‌تر استراماچونی و شفر انجام دادند و پای استقلال را به دادگاه فیفا بکشد و تقاضای پرداخت باقی دستمزدش را کند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، گرچه علی تاجرنیا در مصاحبه‌ای عجیب اعلام کرد که فسخ قرارداد موسیمانه با استقلال خیر بوده، اما احتمال دارد این سرمربی در صورت مشغول‌نشدن در باشگاه دیگری، پای استقلال را به دادگاه‌های بین‌المللی بکشد و شکایت سفت‌وسختی را از این باشگاه به فیفا مطرح کند.

چنین وضعیتی قبلاً از سوی استراماچونی و شفر نیز علیه استقلال تکرار شده بود و این دو سرمربی سابق درحالی که باشگاه در پرداخت مطالباتشان کوتاهی کرده بود و به‌مانند موسیمانه قرارداد خود را فسخ کردند، بعد از اندک زمانی در فیفا شکایتی را علیه استقلال مطرح کردند که این باشگاه ناچار به پرداخت مطالبات این مربیان شد و ضرر هنگفتی را به باشگاه متحمل کردند.

حالا و در شرایطی که علی تاجرنیا، نماینده تام‌الاختیار هلدینگ خلیج فارس در باشگاه استقلال، اعلام کرده که این جدایی برای استقلال خیر است، بیم آن می‌رود که موسیمانه نیز از استقلال به فیفا شکایت کرده و باقی مطالباتش را دریافت کند.

تنهاراهی که ممکن است ضرری را متوجه باشگاه استقلال نکند این است که موسیمانه فی‌الفور سرمربیگری تیمی را به عهده بگیرد تا به این شکل استقلال از خطر پرداخت باقی مطالبات سنگین این مربی در امان باشد.

به هرحال این طور ابراز رضایت‌کردن از جدایی موسیمانه از سوی مدیران جدید باشگاه استقلال نشان‌دهنده ناآگاهی آن‌ها از ابعاد این شکست بزرگ است؛ وگرنه در شرایط عادی، هیچ مدیری این‌طور در رسانه‌ها ظاهر نمی‌شود و از فسخ قرارداد سرمربی خود ابراز رضایت نمی‌کند؛ آن‌هم سرمربی‌ای که قرارداد سنگینی با باشگاه منعقد کرده و جدایی‌اش تبعات مالی بسیاری برای باشگاه به همراه خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->