شهردار مشهد مقدس در بازدید از مرکز بازتوانی جانبازان اعصاب و روان: آرامش امروز خود را مرهون جانفشانی جانبازان و صبر خانواده‌های آن‌ها هستیم + فیلم ثبت تنها ۲۵ روز هوای پاک در مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۳| تلاش شهرداری مشهد برای کاهش آلودگی هوا معاون شهردار مشهد مقدس: یادمان شهید گمنام بوستان ارم یکی از المان‌های شاخص شهر است + فیلم رئیس کمیسیون ایثارگران شورای اسلامی شهر مشهد: کار فرهنگی بالاتر از ایجاد گلزار شهدا نداریم شهردار مشهد مقدس خبر داد: کلنگ‌زنی و افتتاح ۴۶ پروژه شهری در مشهد طی دهه فجر ۱۴۰۳ بهسازی و رنگ‌آمیزی بیش از ۱۰۰ هزار مبلمان پارکی در استقبال از بهار ۱۴۰۴ درباره شروع حرفه دندان‌سازی در مشهد | زیارت با نیت دندان‌گیر بررسی دغدغه ساکنان بولوار سیدرضی مشهد درباره کوچه‌های بن‌بست نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس: منتظر تشکیل شورای عالی زیارت در دولت هستیم هوای ۱۰ منطقه کلانشهر مشهد امروز آلوده است (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: کمترین میزان رشد بهای بلیت مترو و اتوبوس را تعیین کردیم مشروح مصوبات یکصد و سی‌وششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس (۱۳ بهمن ۱۴۰۳)+ویدئو یارانه ۸۰ درصدی شهرداری مشهد به شهروندان روی بلیت اتوبوس و مترو افتتاح فاز نخست استادیوم ۴هزار نفری بوستان بهار مشهد در دهه فجر صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در مشهد (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: تمدید دوره ششم شورای شهر فرصت بسیار خوبی برای برطرف‌کردن کاستی‌هاست ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در یکصد‌وسی‌وششمین صحن علنی: انقلاب اسلامی آغازگر احیای اندیشه الهی است نگاهی به اتفاقات مشهد در روز‌های منتهی به ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ و بازگشت امام خمینی (ره) به ایران ضوابط پاسخگویی کاربری مسکونی گونه ویژه نیازمند بازآفرینی | خلاصه ضوابط و طرح تفصیلی بازنگری حوزه‌های برنامه‌ریزی هفت‌گانه درباره دردسر‌های وجود درخت مقابل در پارکینگ منازل مسکونی مشهد
سرخط خبرها

تغییر کاربری کمربندی جنوبی مشهد به «کوه پارک»/ پروژه کمربند جنوبی اجرا نمی‌شود

  • کد خبر: ۳۱۳۵۴
  • ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۹
تغییر کاربری کمربندی جنوبی مشهد به «کوه پارک»/ پروژه کمربند جنوبی اجرا نمی‌شود
بنا داریم با تغییر کاربری، کمربندی جنوبی را به «کوه پارک» تبدیل کنیم.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا کلائی افزود: تاکید ما بر روی پروژه کوه پارک به این دلیل است که معتقدم اگر پای مردم به این محل باز شود کار تمام است لذا کاری را که برای تبدیل کمربند جنوبی به کوه پارک سه سال زمان نیاز داشت، گفتم باید ظرف ۱۰۰ روز تا سوم تیر ماه اجرا شود که اینکار در حال انجام است.

وی گفت: در مجموع معتقدم اگر مردم به کوه پارک بیایند شهردار بعدی هم جرات اجرای کمربند جنوبی را نخواهد داشت.

کلائی در پاسخ به این سوال که چرا در طرح تفصیلی جنوب غرب مشهد جلوی تصویب پروژه کمربند جنوبی را نمی‌گیرید اظهارکرد: زور من همین قدر میرسد، زیرا مرجع تصمیم گیری من نیستم بلکه کمیسیون ماده پنج است، ما تنها می‌توانیم آن را ابلاغ نکنیم که همانجا نیز متهم می‌شویم که نمی‌خواهیم شهر طرح تفصیلی داشته باشد.
 
شهردار مشهد تاکید کرد: یکی از اتهاماتی که با آن مواجه هستیم این است که هیچ شهرداری نمی‌خواسته شهر طرح تفصیلی داشته باشد، زیرا دست وپای شهرداری را در تراکم فروشی می‌بندد و برای همین متهم هستیم که به این دلیل است که طرح‌های تفصیلی طولانی شده است، پس اگر طرح تصویب شود و ابلاغ نکنم متهم به این موضوع می‌شوم لذا قبل از این که طرح تفصیلی جنوب غرب مشهد در کمیسیون ماده ۵ تصویب شود باید سمن‌ها و رسانه‌ها کمک کند تصمیم مناسب در این مرحله گرفته شود.
 
وی افزود: سوال اینجاست که ما می‌خواهیم پادگان ارتش را تبدیل به پارکی ۷۲ هکتاری کنیم و برای این کار بیش از ۲۰ جلسه با فرماندهان ارشد ارتش و در سطوح پایین‌تر جلسات بسیار زیادی را برگزار کرده ایم تا این فضا در اختیار مردم قرار گیرد چرا هیچکس این موضوع را از شهرداری مشهد مطالبه نمی‌کند؟


کلائی ادامه داد: چرا سمن‌های زیست محیطی و رسانه‌ها از شهرداری مطالبه نمی‌کنند که پادگان خالی که درختان ۵۰ ساله آن درحال خشک شدن است برای تبدیل شدن به پارکی ۷۲ هکتاری در اختیارمان قرار نمی‌گیرد؟

شهردار مشهد در پاسخ به این سوال که چرا روستا‌های اطراف کوه پارک محرومیت زدایی نمی‌شوند نیز گفت: برای رفع مشکلات این روستا‌ها و در مجموع روستا‌هایی که به صورت منفصل به شهر مشهد متصل شده اند نیاز به دو مجوز داریم اول مصوبه کمیسون ماده پنج و دوم موافقت آستان قدس رضوی به دلیل داشتن اراضی در این مناطق.

وی افزود: درمجموع از سمن‌ها و رسانه‌ها درخواست دارم تا با پیگیری‌های خود در خصوص رفع تصرفات ۸۰۰ هکتار از ارضی ارتفاعات جنوبی و تبدیل آن به فضای سبز، ادامه بوستان چهل بازه که برای تملک اراضی دچار مشکل هستیم، ساماندهی کشف رود، تبدیل اراضی پادگان ارتش به بوستان و استیفای حقوق شهردر اسناد بالادستی ازجمله مجموع آبادگران شهرداری مشهد را یاری کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->