پاکستان به توافق ۱۰ ساله هند و آمریکا واکنش نشان داد راهپیمایی ۱۳ آبان (۱۴۰۴) در مشهد، به‌صورت متمرکز در میدان شهدا برگزار می‌شود «طرح طاهرین»، الگویی برای سبک زندگی معنوی | فعالیت ۲۰۰ داوطلب در آرامستان‌های مشهد موحدیان: شورای ششم با نگاه آینده‌نگرانه به توسعه مشهد می‌نگرد+ فیلم قیمت امروز پول افغانی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: وجود آمار و اطلاعات دقیق، در تحقق تصمیم سازی های مشهد و استان مؤثر است استاندار خراسان رضوی: دستگاه‌های اجرایی مکلف‌اند آمار و اطلاعات موردنیاز را در اختیار رصدخانه شهری مشهد قرار دهند + فیلم کاهش نسبی آلودگی هوای مشهد (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | کیفیت هوای شهر همچنان در مرز هشدار است تحلیلی تاریخی و متفاوت از شرایط مشهد در دوران شورش عصر «محمدشاه قاجار» | ۲ روی سکه حکومت «حسن‌خان سالار» جابه جایی بیش از ۱۵ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ درباره بنای مصلی‌ها که نمونه‌های بزرگ شده محراب‌ها هستند | شکوهی ۳۰۰ ساله در پایین خیابان گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است
سرخط خبرها

تغییر کاربری کمربندی جنوبی مشهد به «کوه پارک»/ پروژه کمربند جنوبی اجرا نمی‌شود

  • کد خبر: ۳۱۳۵۴
  • ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۹
تغییر کاربری کمربندی جنوبی مشهد به «کوه پارک»/ پروژه کمربند جنوبی اجرا نمی‌شود
بنا داریم با تغییر کاربری، کمربندی جنوبی را به «کوه پارک» تبدیل کنیم.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا کلائی افزود: تاکید ما بر روی پروژه کوه پارک به این دلیل است که معتقدم اگر پای مردم به این محل باز شود کار تمام است لذا کاری را که برای تبدیل کمربند جنوبی به کوه پارک سه سال زمان نیاز داشت، گفتم باید ظرف ۱۰۰ روز تا سوم تیر ماه اجرا شود که اینکار در حال انجام است.

وی گفت: در مجموع معتقدم اگر مردم به کوه پارک بیایند شهردار بعدی هم جرات اجرای کمربند جنوبی را نخواهد داشت.

کلائی در پاسخ به این سوال که چرا در طرح تفصیلی جنوب غرب مشهد جلوی تصویب پروژه کمربند جنوبی را نمی‌گیرید اظهارکرد: زور من همین قدر میرسد، زیرا مرجع تصمیم گیری من نیستم بلکه کمیسیون ماده پنج است، ما تنها می‌توانیم آن را ابلاغ نکنیم که همانجا نیز متهم می‌شویم که نمی‌خواهیم شهر طرح تفصیلی داشته باشد.
 
شهردار مشهد تاکید کرد: یکی از اتهاماتی که با آن مواجه هستیم این است که هیچ شهرداری نمی‌خواسته شهر طرح تفصیلی داشته باشد، زیرا دست وپای شهرداری را در تراکم فروشی می‌بندد و برای همین متهم هستیم که به این دلیل است که طرح‌های تفصیلی طولانی شده است، پس اگر طرح تصویب شود و ابلاغ نکنم متهم به این موضوع می‌شوم لذا قبل از این که طرح تفصیلی جنوب غرب مشهد در کمیسیون ماده ۵ تصویب شود باید سمن‌ها و رسانه‌ها کمک کند تصمیم مناسب در این مرحله گرفته شود.
 
وی افزود: سوال اینجاست که ما می‌خواهیم پادگان ارتش را تبدیل به پارکی ۷۲ هکتاری کنیم و برای این کار بیش از ۲۰ جلسه با فرماندهان ارشد ارتش و در سطوح پایین‌تر جلسات بسیار زیادی را برگزار کرده ایم تا این فضا در اختیار مردم قرار گیرد چرا هیچکس این موضوع را از شهرداری مشهد مطالبه نمی‌کند؟


کلائی ادامه داد: چرا سمن‌های زیست محیطی و رسانه‌ها از شهرداری مطالبه نمی‌کنند که پادگان خالی که درختان ۵۰ ساله آن درحال خشک شدن است برای تبدیل شدن به پارکی ۷۲ هکتاری در اختیارمان قرار نمی‌گیرد؟

شهردار مشهد در پاسخ به این سوال که چرا روستا‌های اطراف کوه پارک محرومیت زدایی نمی‌شوند نیز گفت: برای رفع مشکلات این روستا‌ها و در مجموع روستا‌هایی که به صورت منفصل به شهر مشهد متصل شده اند نیاز به دو مجوز داریم اول مصوبه کمیسون ماده پنج و دوم موافقت آستان قدس رضوی به دلیل داشتن اراضی در این مناطق.

وی افزود: درمجموع از سمن‌ها و رسانه‌ها درخواست دارم تا با پیگیری‌های خود در خصوص رفع تصرفات ۸۰۰ هکتار از ارضی ارتفاعات جنوبی و تبدیل آن به فضای سبز، ادامه بوستان چهل بازه که برای تملک اراضی دچار مشکل هستیم، ساماندهی کشف رود، تبدیل اراضی پادگان ارتش به بوستان و استیفای حقوق شهردر اسناد بالادستی ازجمله مجموع آبادگران شهرداری مشهد را یاری کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->