نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال‌آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دانش‌آموزان خراسان رضوی متقاضی تحصیل در هنرستان‌ چرا جنگل‌های ارسباران تا کنون ثبت جهانی نشده‌اند؟ مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: فقط از تیم‌های رسمی المپیادی حمایت و پشتیبانی مالی می‌شود + فیلم نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد روش‌های مقابله با اضطراب جدایی کلاس اولی‌ها اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ درصد از زنان سرپرست‌خانوار به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند | اجرای طرح غربالگری سلامت برای بانوان سرپرست‌خانوار خراسان رضوی آیا سالاد جایگزین شام می‌شود؟ توزیع بیش از ۸ هزار بسته ورزشی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و وزش باد با احتمال رعدوبرق در برخی مناطق کشور صدور بیش از ۵ میلیون کارت هوشمند ملی در خراسان رضوی | چرا کارت‌های ملی با تأخیر به دست مردم می‌رسد؟ بحران کمبود پرستار و افت کیفیت مراقبت در آینده نزدیک | دستورالعمل تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از اساس مشکل دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط سه رکن اصلی پیشگیری از «آلزایمر» کدام‌اند؟ چه کسانی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ متهم به قتل همسر در بازسازی صحنه جنایت: همسرم مقصر بود! حریق کشتی حامل پناهندگان سودانی ۵۰ کشته بر جای گذاشت تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویی تا پایان مهر ۱۴۰۴ نیاز حدود ۹۰۰ هزار دانش‌آموز به کتاب‌های بریل | ۲۲ هزار جلد تأمین شده است گلایه شهروندان مشهد از فضای غیراستاندارد و چالش‌های نقل مکان پایگاه‌های بهداشت | کوچ اجباری بهداشت! دادستان کل کشور: هوش مصنوعی در راستای حاکمیت قانون استفاده شود بازنشستگان نگران نباشند؛ حقوق و مزایای بازنشستگان با ادغام صندوق‌ها تغییر نمی‌کند نقدی بر رویکرد تقلیل‌گرایانه به آموزش‌و‌پرورش کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی، یکی از محور‌های اصلی برنامه هفتم توسعه است
سرخط خبرها

کمبود چهار هزار تخت بیمارستانی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد

  • کد خبر: ۳۱۳۵۸۴
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۱
کمبود چهار هزار تخت بیمارستانی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اینک این دانشگاه برای خدمت‌رسانی مطلوب به جمعیت بومی، اتباع خارجی ساکن و زائران رضوی، با کمبود چهار هزار تخت بیمارستانی مواجه است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر محمد دهقانی فیروزآبادی افزود: بر اساس سالنامه آماری که هر ساله معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منتشر می‌کند، وضعیت شاخص‌های حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نسبت به میانگین کشوری پایین‌تر است.

وی شاخص مطلوب تخت بیمارستانی در کشور را ۲ تخت به ازای هر هزار نفر جمعیت عنوان و بیان کرد: بر طبق سالنامه آماری وزارت بهداشت، میانگین شاخص کشوری تخت بیمارستانی، ۱.۷۸ تخت به ازای هر هزار نفر جمعیت است و در دانشگاه علوم پزشکی مشهد این میزان ۱.۵۱ تخت بوده که از شاخص مطلوب و میانگین کشوری پایین‌تر است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: بر این اساس میزان تخت‌های بیمارستانی در مراکز درمانی دولتی و خصوصی زیر پوشش این دانشگاه نسبت به میانگین کشوری هزار و ۵۰۰ تخت و نسبت به شاخص مطلوب ۲ هزار و ۵۰۰ تخت بدون احتساب زائران و جمعیت اتباع خارجی ساکن، با کمبود مواجه است.

وی ادامه داد: میزان کمبود تخت‌های بیمارستانی با احتساب زائران رضوی و جمعیت اتباع خارجی ساکن در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به لحاظ شاخص مطلوب، به چهار هزار تخت می‌رسد.

دهقانی با بیان اینکه هم اینک یک میلیون نفر اتباع خارجی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ساکن هستند، گفت: سالانه ۳۰ میلیون زائر و روزانه ۲۵۰ هزار زائر در مشهد حضور دارند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: با این حال این دانشگاه با کمبود تخت‌های بیمارستانی و ظرفیت کمی که دارد برای خدمت رسانی مطلوب به مردم تمام تلاش خود را دارد، این در حالی است که اکنون ضریب اشغال تخت‌های بیمارستانی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد بالاتر از میانگین کشوری است.

وی گفت: از سوی دیگر بر اساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جمعیت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سرشماری ثبت شده در سامانه، پنج میلیون و ۱۰۰ هزار نفر است، در حالیکه بر طبق سرشماری مراکز بهداشتی جمعیت بومی زیر پوشش این دانشگاه به پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر می‌رسد.

دهقانی در ادامه اظهار کرد: برای جبران کمبود تخت‌های بیمارستانی مراکز درمانی این دانشگاه، ۲ بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی «پیامبر اعظم (ص) و هروی» در شرق و غرب مشهد در حال احداث است که بیمارستان شرق پیشرفت ۳۰ درصدی دارد.

وی ادامه داد: همچنین پیگیر راه اندازی بیمارستان هزار تختخوابی که بنا بود در دولت سیزدهم از طریق فاینانس در مشهد احداث شود، هستیم.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، نیشابور و دانشکده علوم پزشکی تربت‌جام است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->