بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

کمبود چهار هزار تخت بیمارستانی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد

  • کد خبر: ۳۱۳۵۸۴
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۱
کمبود چهار هزار تخت بیمارستانی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اینک این دانشگاه برای خدمت‌رسانی مطلوب به جمعیت بومی، اتباع خارجی ساکن و زائران رضوی، با کمبود چهار هزار تخت بیمارستانی مواجه است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر محمد دهقانی فیروزآبادی افزود: بر اساس سالنامه آماری که هر ساله معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منتشر می‌کند، وضعیت شاخص‌های حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نسبت به میانگین کشوری پایین‌تر است.

وی شاخص مطلوب تخت بیمارستانی در کشور را ۲ تخت به ازای هر هزار نفر جمعیت عنوان و بیان کرد: بر طبق سالنامه آماری وزارت بهداشت، میانگین شاخص کشوری تخت بیمارستانی، ۱.۷۸ تخت به ازای هر هزار نفر جمعیت است و در دانشگاه علوم پزشکی مشهد این میزان ۱.۵۱ تخت بوده که از شاخص مطلوب و میانگین کشوری پایین‌تر است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: بر این اساس میزان تخت‌های بیمارستانی در مراکز درمانی دولتی و خصوصی زیر پوشش این دانشگاه نسبت به میانگین کشوری هزار و ۵۰۰ تخت و نسبت به شاخص مطلوب ۲ هزار و ۵۰۰ تخت بدون احتساب زائران و جمعیت اتباع خارجی ساکن، با کمبود مواجه است.

وی ادامه داد: میزان کمبود تخت‌های بیمارستانی با احتساب زائران رضوی و جمعیت اتباع خارجی ساکن در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به لحاظ شاخص مطلوب، به چهار هزار تخت می‌رسد.

دهقانی با بیان اینکه هم اینک یک میلیون نفر اتباع خارجی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ساکن هستند، گفت: سالانه ۳۰ میلیون زائر و روزانه ۲۵۰ هزار زائر در مشهد حضور دارند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: با این حال این دانشگاه با کمبود تخت‌های بیمارستانی و ظرفیت کمی که دارد برای خدمت رسانی مطلوب به مردم تمام تلاش خود را دارد، این در حالی است که اکنون ضریب اشغال تخت‌های بیمارستانی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد بالاتر از میانگین کشوری است.

وی گفت: از سوی دیگر بر اساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جمعیت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سرشماری ثبت شده در سامانه، پنج میلیون و ۱۰۰ هزار نفر است، در حالیکه بر طبق سرشماری مراکز بهداشتی جمعیت بومی زیر پوشش این دانشگاه به پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر می‌رسد.

دهقانی در ادامه اظهار کرد: برای جبران کمبود تخت‌های بیمارستانی مراکز درمانی این دانشگاه، ۲ بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی «پیامبر اعظم (ص) و هروی» در شرق و غرب مشهد در حال احداث است که بیمارستان شرق پیشرفت ۳۰ درصدی دارد.

وی ادامه داد: همچنین پیگیر راه اندازی بیمارستان هزار تختخوابی که بنا بود در دولت سیزدهم از طریق فاینانس در مشهد احداث شود، هستیم.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، نیشابور و دانشکده علوم پزشکی تربت‌جام است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->