برنامه بازی‌های هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال فصل ۰۴-۱۴۰۳ | رقابت پرسپولیس و سپاهان در غیاب استقلال و تراکتور دفاع چپ استقلالی‌ها به بازی برگشت النصر رسید پوستر AFC برای تراکتور - التعاون پایان مصدومیت ارونوف و صادقی جلالی به بازی برگشت با النصر می‌رسد خروج بازیکنان از استقلال کلید خورد | جویباری: در حال مذاکره با بازیکنان جدید هستیم شکایت ۸۵۰ هزار دلاری بوسنیایی‌ها از استقلال دلیل نارضایتی بوژوویچ از استقلال مشخص شد |آمار‌ها به‌نفع النصر مخالفت AFC با تغییر ساعت بازی برگشت النصر - استقلال ویدئو| رامین رضائیان: گل دوم پرسپولیس در دربی تهران آفساید بود تشکر چشمی از هواداران استقلال نتیجه بازی رفت استقلال و النصر در لیگ نخبگان آسیا(۱۳ اسفند ۱۴۰۳)| حسینی استقلال را نجات داد ویدیو| خلاصه بازی استقلال و النصر(۱۳ اسفند ۱۴۰۳) علت اصلی عدم حضور رونالدو در ایران | بیزینس کریس در آمریکا در خطر بود؟ ترکیب استقلال و النصر مشخص شد (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) گمانه‌زنی‌ها درباره علت فوت بوایسار سایتیف | سقوط از طبقه سوم آپارتمان؟ پخش زنده بازی استقلال و النصر (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین بلیت استقلال-النصر در بازار سیاه میلیونی شد + عکس و فیلم تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و اتلتیکو مادرید | دوئل بزرگ مادریدی‌ها در اروپا
سرخط خبرها

بختیاری‌زاده برای استقلال، جارو هم دست می‌گیرد | سهراب، در اوج تواضع و فروتنی

  • کد خبر: ۳۱۳۸۴۴
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰
بختیاری‌زاده برای استقلال، جارو هم دست می‌گیرد | سهراب، در اوج تواضع و فروتنی
سهراب بختیاری‌زاده، سرمربی موقت استقلال، اعلام کرد که برای موفقیت این باشگاه حتی می‌تواند جارو به دست بگیرد و پست‌ها برایش هیچ اهمیتی ندارد. این اظهارات اوج تواضع و فروتنی است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

به گزارش شهرآرانیوز، سهراب بختیاری‌زاده اعتقاد دارد که در برد تیمش مقابل استقلال خوزستان نقشی نداشته است. او گفت: «در این پیروزی، سهم من بسیار ناچیز است! زیرا واقعاً بازیکنان با انگیزه و نظم خوبی از آغاز تا پایان بازی تلاش کردند و هواداران نیز حمایت فوق‌العاده‌ای داشتند. لازم است یادآوری کنم که در چند بازی که من به عنوان سرمربی در استقلال بوده‌ام، بازیکنان با تفکر من هماهنگ بودند و سعی کردیم در تمامی فضا‌ها حضور داشته باشیم. ما با سیستم ۲-۵-۳ بازی کردیم که نسبت به قدرت حریف مؤثر واقع شد. همچنین بازیکنانی که به‌تازگی به تیم اضافه شده بودند، عملکرد بسیار خوبی داشتند. همه بازیکنان، چه قدیمی‌ها و چه جدیدها، بهترین نمایش را داشتند و شاداب بازی کردند.»

بختیاری‌زاده براین باور است که بازیکنان نباید امید خود را هیچ‌گاه از دست بدهند و بیان کرد: «همیشه باید امید داشته باشید. هواداران حق دارند ناراحت باشند و به دنبال این هستند که استقلال در جایگاه بهتری قرار گیرد. گاهی اوقات هواداران نگران می‌شوند و این حق آن‌هاست. ما به عنوان مربی و بازیکنان تنها می‌توانیم تلاش کنیم تا در هر بازی پیروز شویم، زیرا پیروزی باعث ایجاد آرامش در باشگاه و ذهن هواداران می‌شود و این به ما کمک می‌کند تا برای آینده تیم بهتر تصمیم بگیریم.»

سرمربی موقت استقلال که در هفته‌های آغازین نیز این پست را بعد از نکونام تجربه کرد، به روز‌های سختی اشاره داشت که تاکنون پشت‌سر گذاشته است: «روز‌های سختی را سپری کرده‌ام و همچنان می‌کنم. اما در فوتبال یاد گرفته‌ام که یک تیم فوتبال مانند یک خانواده است. اگر ناراحتی یا ایرادی وجود داشته باشد، هرگز در مقابل دوربین نمی‌گویم، زیرا ما یک خانواده هستیم و در باشگاه درباره مسائل صحبت می‌کنیم. به هواداران حق می‌دهم که نگران باشند، اما به عنوان کسی که بعد از جدایی کادرفنی قبلی به تیم کمک کردم، بدون چشمداشت آمده‌ام. هر زمان که باشگاه بخواهد قطع همکاری کند، مشکلی ندارم. افتخار می‌کنم که برای باشگاه حتی جارو بکشم. این را با قلبم می‌گویم و هیچ ابایی ندارم. الان در شرایطی هستم که بعد از جدایی موسیمانه به من گفتند که کمک کنم و دو روز دیگر بازی داریم. برنامه‌ریزی برای آینده نه در سابقه من است و نه در شخصیت من. به فکر این هستم که استقلال آینده بهتری داشته باشد؛ چه با سهراب و چه بدون سهراب.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->