آتش سوزی کارخانه قند آبکوه مشهد در ۷۸ سال پیش | بوی قند سوخته شهر را فراگرفت ایجاد بیش از ۳۰۰۰ جای پارک موقت نوروزی توسط شهرداری مشهد با همکاری ادارات دولتی ماجرای حمله به اتوبوس شهرداری در بولوار طبرسی مشهد چه بود؟ + ویدئو برگزاری جشنواره نور در ایام نوروز ۱۴۰۴ در عرصه میدان شهدای مشهد رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: المان‌های استقبال از بهار رنگ‌وبوی معنویت گرفته است مانور خدمت به زائران نوروزی در مشهد و خراسان رضوی برگزار می‌شود شهردار مشهد مقدس: امسال استقبال از بهار پررنگ‌تری نسبت‌به سال گذشته خواهیم داشت + فیلم هوای کلانشهر مشهد امروز ناسالم است (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) شهردار مشهدمقدس: خیابان گل جنب بوستان برکت برپا خواهد شد + فیلم حمایت ویژه شهرداری مشهد از تشکل‌های قرآنی برای نخستین بار شهردار مشهد مقدس: استقبال از بهار یک کار ویژه و شاخص برای مشهد است | بهره‌برداری از پروژه ایوان سلام در پایانه مسافربری امام رضا (ع) تا پایان سال ۱۴۰۳ + فیلم درباره تاریخ ساختمان شهرداری مشهد | ساخت عمارت بلدیه با ۴۰۰‌هزار آجر ابلق فشاری رشد ۱۳ درصدی ظرفیت اقامتی کلانشهر مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ ورود اولین تابلو‌های برق فشارمتوسط خط۳ مترو به مشهد (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) آغاز عملیات اجرایی تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) مشهد با اعتباری بالغ بر ۵۲۰ میلیارد تومان هوای ۹ منطقه کلانشهر مشهد امروز پاک است (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) تمامی معابر اصلی مشهد بازگشایی شد| معابر به صورت مستمر برف‌روبی و یخ‌زدایی می‌شوند (۱۲ اسفند ۱۴۰۳) گزارش پلیس از وضعیت ترافیکی معابر مشهد | خیابان‌ها باز است، اما حرکت به‌کُندی انجام می‌شود (۱۲ اسفند ۱۴۰۳) پیگیری خواسته‌های شهروندان مشهدی در تریبون مردمی محله امامیه | کوشش برای روکش
سرخط خبرها

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در یکصد‌وسی‌وششمین صحن علنی: انقلاب اسلامی آغازگر احیای اندیشه الهی است

  • کد خبر: ۳۱۳۹۴۰
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۱
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در یکصد‌وسی‌وششمین صحن علنی: انقلاب اسلامی آغازگر احیای اندیشه الهی است
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: انقلاب اسلامی آغازگر احیای اندیشه الهی، وعده الهی برای سیطره مستضعفین بر جهان و مقدمه ظهور حضرت حجت (عج) است که آثار و نشانه‌های آن را بعد از ۴۰ سال، می‌بینید.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی ناصحی امروز، ۱۳ بهمن‌ ۱۴۰۳، در یکصد‌وسی‌وششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، اظهار کرد: سوم شعبان به‌واسطه جان‌بازی و رشادت حضرت سیدالشهدا(ع) به عنوان «روز پاسدار» شناخته می‌شود که خدمت پاسداران عزیز تبریک عرض می‌کنم. چهارم شعبان روز ولادت حضرت عباس (ع)، «روز جانباز» است، اگر رشادت‌ها و ازخودگذشتگی‌های جانبازان نبود، شاید امروز امنیت بر کشور مستولی نمی‌شد.

ناصحی با بیان اینکه این موالید مبارک با آغاز ایام دهه مبارک فجر مقارن شده است، عنوان کرد: پیروزی انقلاب اسلامی منبعث از اندیشه‌های رهبر کبیرمان حضرت امام‌خمینی(ره) فصل جدیدی از تاریخ را رقم زد. انقلاب اسلامی آغازگر احیای اندیشه الهی، وعده الهی برای سیطره مستضعفین بر جهان و مقدمه ظهور حضرت حجت (عج) است که آثار و نشانه‌های آن را بعد از ۴۰ سال، می‌بینید.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: حضور مردم و پشتوانه آن‌ها برای روحانیت منجر به انقلابی شد که امروز فراتر از انتظار جهانیان در اوج می‌درخشد. شهادت حدود ۷۰ هزار نفر از مردم پاک این مرزوبوم در راه مبارزه با رژیم ستمشاهی موجب شد که نظام بعدی با اتکا به قدرت مردم بتواند سنگر‌ها را یکی‌یکی فتح کند؛ امروز هرچه نظام دارد، از حضور مردم است.

وی بیان کرد: همه ما سربازان ولایت هستیم و باید به آن افتخار کرده و به عنوان سرباز به وظایف خود عمل کنیم. صداقت و اخلاص جزو مهم‌ترین اولویت‌هاست. اخلاق از استوری و شبکه مجازی درنمی‌آید، اخلاص باید سرلوحه کار همه عزیزان قرار گیرد. خداوند باید محبت ما را در دل دیگران قرار دهد و این نتیجه عمل صالح و وعده الهی است.

ناصحی با اشاره به اینکه ۱۹ بهمن روز نیروی هوایی است، تصریح کرد: این روز را خدمت عزیزان نیروی هوایی تبریک عرض می‌کنم. ارتشی که مردمی باشد می‌تواند در خدمت کشور قرار گیرد.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: هفته گذشته خدمت اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس بودیم. جلسات خیلی خوبی برگزار شد و بازدید‌های خوبی هم صورت پذیرفت. مقرر شد پیگیری‌هایی انجام شود. من از کمیسیون‌های تخصصی مربوطه، کمیسیون اقتصادی و برنامه و بودجه خواهش می‌کنم موضوعات را به صورت مکتوب پیگیری کنند تا آثار این جلسات برای مردم مشهد روشن شود.

وی خاطرنشان کرد: همکاران ما در کمیسیون تلفیق تلاش کردند تا عوارض سال آینده و بهای خدمات احصا شده و امروز برای تصویب به صحن علنی ارسال شود. تلاش زیادی شد که این جلسه مهیای بررسی بهای خدمات شود.

ناصحی اضافه کرد: شهادت فرمانده گردان‌های قسام را تبریک و تسلیت عرض می‌کنم. طراحی ایشان در عملیات طوفان‌الاقصی جهان را دگرگون کرد و شکست رژیم صهیونیستی حاصل طراحی این شهید بود. این شهید با تمام قوت، قدرت و درایت هیمنه پوشالی رژیم منحوس صهیونیستی را شکست و جان مقدس خود را در این راه تقدیم‌ کرد.

مصوبات

در بخش دیگری از جلسه، لایحه نام‌گذاری یک بولوار و یک مجموعه فرهنگی به‌نام شهدای گرانقدر تصویب شد. براساس این لایحه، شهرداری مشهد مقدس مکلف است به نام‌گذاری یک بولوار و یک مجموعه فرهنگی به‌نام شهدای گرانقدر به شرح ذیل اقدام نماید:

- نام‌گذاری امتداد بولوار ابوطالب (پل نخودک) تا میدان خیام، به‌نام «سردار شهید علی غیور اصلی» (منطقه ۲)؛

- نام‌گذاری مجموعه فرهنگی ایستگاه استقبال از زائر واقع در حاشیه بزرگراه سردار شهید حاج‌قاسم سلیمانی و بولوار جمهوری اسلامی به‌نام «سردار شهید خادم‌الرضا رجبعلی محمدزاده» (منطقه ۷).

افزایش ۳۷ درصدی عوارض صدور پروانه ساختمانی

در ادامه لایحه عوارض و بهای خدمات صدور مجوز‌ها و گواهی‌های ساختمانی شهرداری مشهد مقدس در سال ۱۴۰۴ به تصویب رسید.

در راستای اجرای قانون درآمد پایدار و هزینه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و دستورالعمل شماره ۱۶۶۰۵۱ مورخ ۱۴۰۳/۰۹/۲۸ وزارت کشور و با رعایت تورم اعلامی مراجع ذیصلاح (موضوع بند ۸ ماده ۲ قانون درآمد پایدار و هزینه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و ماده ۸ دستورالعمل اجرایی موضوع تبصره ۱ ماده ۲ قانون مذکور)، عوارض صدور جواز‌ها و گواهی‌های ساختمانی شهرداری مشهد مقدس، برای اجرا در سال ۱۴۰۴ با رعایت بند‌ها و تبصره‌های زیر تصویب شد.

تبصره ۱- ارزش معاملاتی ملاک عمل در محاسبات سال ۱۴۰۴ ارزش معاملاتی سال ۱۴۰۲ موضوع ماده (۶۴) قانون مالیات‌های مستقیم با آخرین اصلاحات، با اعمال ضریب تبصره (۳) قانون مذکور (موضوع ابلاغیه شماره ١٢۵٩۱۸ /ت۶٣٢۴٢هـ مورخ ۱۴۰۳/۰۸/۲۰ هیئت وزیران)، معادل ۱۱٫۵ درصد است.

در این لایحه عوارض صدور پروانه ساختمانی با ۳۷ درصد افزایش، بهای خدمات تمدید پروانه ساختمانی، عوارض تجدید پروانه ساختمانی، عوارض آتش‌نشانی در هنگام صدور پروانه ساختمانی، عوارض مشاغل دائم و موقت، عوارض ناشی از اجرای ماده ۹ قانون حمل‌ونقل ریلی، شهر‌های بالای ۵۰۰ هزار نفر جمعیت، عوارض ارزش افزوده ناشی از اجرای طرح‌های توسعه شهری برای موارد اجرای تعیین و تغییر کاربری عرصه، بهای خدمات آماده سازی در اجرای تبصره ۴ ماده واحده قانون تعیین وضعیت املاک واقع در طرح‌های دولتی و شهرداری‌ها، بهای خدمات نماسازی و سیما و منظر شهری و بهای خدمات مهاجرین و اتباع خارجی به تصویب رسید.

بهای سالانه خدمات مهاجرین و اتباع خارجی ساکن، شامل اتباع خارجی دارای کارت آمایش معتبر، اتباع دارای پروانه اقامت تبدیل وضعیتی و طرح خانواری از ابتدای سال ۱۴۰۴ برای یک نفر ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال، دو نفر ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال، سه نفر ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار ریال، چهار نفر ۱۱ میلیون ریال، پنج نفر ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال و ۶ نفر و بیشتر ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال است.

تصویب تغییر بهای برخی خدمات شهرداری 

در بخش دیگری از جلسه لایحه عوارض و بهای خدمات شهرداری مشهد مقدس در سال ۱۴۰۴ (ستاد، مناطق، سازمان‌ها، شرکت‌ها و موسسات وابسته) تصویب شد.

براساس این لایحه در راستای اجرای قانون درآمد پایدار و هزینه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها مصوب سال ۱۴۰۱ و دستورالعمل ابلاغی وزارت کشور به شماره ۱۶۶۰۵۱ مورخ ۱۴۰۳/۰۹/۲۸، عوارض و بهای خدمات شهرداری مشهد مقدس در سال ۱۴۰۴ (ستاد، مناطق، سازمان‌ها، شرکت‌ها و موسسات وابسته)، به شرح پیوست (مهر شده توسط شورای اسلامی شهر مشهد مقدس) تصویب شد.

در جریان بررسی بهای خدمات شرکت توسعه گردشگری، تعرفه بهای خدمات ورودی منطقه نمونه ملی گردشگری هفت حوض و آلاچیق‌های این منطقه (به ازای هر ساعت) با ۳۰ درصد افزایش، بهای خدمات شرکت نمایشگاه بین‌المللی با افزایشی بین ۳۳ تا ۳۶ درصد و بهای خدمات سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات با افزایش صفر تا ۳۷.۷ درصدی مورد تصویب اعضا قرار گرفت.

تعرفه بهای خدمات سازمان فرهنگی و اجتماعی با افزایش ۳۶.۸۸ درصد برای سالن‌ها و افزایش زیر نرخ تورم برای کلاس‌ها و برنامه‌های فرهنگی، تعرفه بهای خدمات بازدید شهرسازی و بهای خدمات جمع‌آوری مصالح و انبارداری به تصویب رسید.

تعرفه بهای خدمات سازمان پایانه‌های مسافربری با افزایش ۳۷.۹ درصد، سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل‌ونقل با افزایش ۳۷.۵ درصدی، سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون‌شهری و حومه با ۳۷.۷ درصد افزایش و سازمان تاکسیرانی با افزایشی بین ۲۶.۵ تا ۳۷.۷ درصد و بهای خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی با خودروهای پراید، آردی و روآ در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۰۵ اثبات افزایش ۴۴ تا ۷۷ درصد تصویب شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->