مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند
سرخط خبرها

فرمانده کل سپاه: هیچ دشمنی یارای نفوذ در درون قلب و ذهن سپاه را ندارد

  • کد خبر: ۳۱۴۴۰۰
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
فرمانده کل سپاه: هیچ دشمنی یارای نفوذ در درون قلب و ذهن سپاه را ندارد
فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: سپاه در متن حوادث بزرگ و خطرناک رشد کرده و از دل حوادث قوی شده است؛ سپاه در واقعیت میدان، تصویر ساخته و در نهایت موفق از آن خارج شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرلشکر حسین سلامی در چهاردهمین جشنواره مالک اشتر سپاه با بیان اینکه سپاه تعلیم یافته در مقابل شکوه ظاهری امپراتوری‌ها نمی هراسد، اظهار کرد: سپاه صاحب قلب‌های مطمئن است. صاحب قدم‌های ثابت است. سپاه علَم را با صبر و بصیرت بر دوش می‌گیرد. سپاه در قلب حادثه آرام است و هیچ دشمنی یارای نفوذ در درون قلب و ذهن او را ندارد. سپاه برای خداوند شمشیر می‌زند بی‌اعتنا به اینکه حریف و دشمن تا چه اندازه در قوه، عِده و عُده برتر است.

وی افزود: سپاه در متن حوادث بزرگ و خطرناک رشد کرده و از دل حوادث قوی شده است. سپاه در واقعیت میدان تصویر ساخته و از ابتدا هم همینگونه بوده است. با دشمنانی که در ابتدا فکر می‌کردند می‌توانند سپاه را به عقب برانند، فکر می‌کردند می‌توانند قلوب پاسداران و بسیجیان را تسخیر کنند و با اطمینان به پیروزی آمدند و هرچه داشتند بر میدان آوردند، اما سپاه بی‌اعتنا به جمع‌ شدن قدرت‌های جهانی و هم‌دستی آنان، دقیق در برابرشان تدبیر کرده و در نهایت موفق از میدان خارج شده است.

سردار سلامی تاکید کرد: عمر سپاه در دفاع از انقلاب اسلامی گذشته است. سپاهیان از شهادت نهراسیدند؛ خود را به دشمن رساندند و از امام آموختند که با دشمن پیش از آنکه با ما وارد جنگ شود باید جنگید. ما فقدان عقل در دشمن را بارها تجربه کرده‌ایم. سپاه امروز با سپاه سال ۵۷ در حفظ ارزش‌ها و روح ایمان هیچ تفاوتی نمی‌کند. اما در حوزه سلاح بسیار پیشرفته‌تر و در مهارت بسیار کارآزموده تر شده است و در ساخت قدرت با انگیزه قوی‌تر مانده است.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه امروز نمی‌توان عظمت شکل‌یافته سپاه را به تصویر کشید زیرا سپاه وسیع‌تر از همه قدرت‌هاست، یادآور شد: دشمن تمام می‌شود اما سپاه و بسیج تمام نمی‌شوند. ما امروز در قلب آتش فتنه‌های بزرگ قرار داریم. امروز همه دشمنان شمشیرها را بالابرده‌اند و با ما یک گام فاصله دارند، اما در مقابل این آرایش عظیم از قدرت رزمندگان ما ایستاده‌اند. امروز مرزهای جغرافیایی ما مرزهای امنیت ملی ماست. اگر دشمن بتواند در مرزهای ما یک حفره باز کند بستن آن بسیار سخت است.

سرلشکر سلامی گفت: جوانان ما که روی مرزها ایستاده‌اند، خط یک مقاومت شرافتمندانه را تشکیل می‌دهند. ما برادرانی داشتیم که برای حفاظت از مرز در سرما منجمد شدند، هرچند امروز دیگر اینگونه نیست اما برای رسیدن به این نقطه زحمات فراوان کشیده شده است.

وی با بیان اینکه رزمندگان ما در مرزها ستون‌های مستحکمی هستند که امنیت و اعتبار ما به آنان متکی است، اظهار کرد: اگر امروز کشور ما در میانه دریای آتش آرام است به دلیل مجاهدت این رزمندگان است. رزمندگان نیروی زمینی اولین کسانی هستند که در مقابل دشمن می‌ایستند و زمانی‌که آنان به میدان می‌آیند دشمن می‌گریزد.

فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه دریا نقطه اتصال ما به همه جهان است، یادآور شد: امروز نیروی دریای سپاه می‌تواند در هر نقطه‌ای با دشمن بجنگد. مقامات آمریکایی درباره نمایش بخشی از قدرت دریایی سپاه گفتند همین بخش کافی است تا بتواند با تمام قدرت دریایی ما بجنگد.

سرلشکر سلامی با اشاره به قدرت هوافضای سپاه و اینکه تاثیر این قدرت در لحظه احساس می‌شود و دشمن در همه‌جا این قدرت را می‌بیند، گفت: امروز کسر کوچکی از قدرت این نیرو بکار گرفته شده اما توانسته است معادلات جهانی را تغییر دهد و به چالش اساسی بین ما دشمن تبدیل شود. موشک‌های ما می‌توانند هر هدفی از دشمن در منطقه را زیر ضربه قرار دهند و بر موشک‌های دشمن غلبه کنند. این قدرتی است که یکبار در عین الاسد نشان داد قدرت و اراده مقابله را داریم و این قدرت اساس بازدارندگی ما است.

وی با اشاره به اقدامات نیروی قدس سپاه، گفت: این نیرو دشمن را از پناهگاه راهبردی به میدان عملیات کشانده است و در همه نقاط قدرت ساخته است. برای مظلومان پناهگاه‌های قدرتمند ساخته است و انرژی دشمن را در میدان‌های وسیع تجزیه کرده و او را در معرض فرسایش تدریجی قرار داده است.

فرمانده کل سپاه با اشاره به تأثیر محور مقاومت در منطقه، گفت: فلسطین که روزی با سنگ می‌جنگید بعد از ۱۶ ماه مبارزه هنوز به‌عنوان یک نیروی قدرتمند در مقابل اسرائیل آرایش قدرت می‌گیرد. حزب‌الله لبنان در برابر همه ضربات سنگین ایستاد و یمنی‌ها نیز آمریکا و انگلیس را ناکارآمد ساختند. در سوریه اما به دلیل مسائلی که فرصت بیان آن نیست دشمنان نتیجه گرفتند هرچند وضعیت به همین صورت باقی نمی‌ماند.

سرلشکر سلامی تصریح کرد: ما امروز با همه نوع تهدید همزمان درگیر هستیم. همه راه‌های رخنه را باید بست و باید شبانه‌روز با دشمن جنگید. موفقیت‌های سپاه به دلیل نعمت امامت و پیشوایی مسلمانان رهبر معظم انقلاب اسلامی است. ایشان هستند که ما را با راهبردهای متکی بر حکمت و اندیشه مقابل دشمنان هدایت می‌کنند و اجازه نمی‌دهند به وضع موجود قانع باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->