طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴) افزایش ۱۹ درصدی مصدومین ناشی از سگ گزیدگی در مازندران کشف گسترده گونه‌های جانوری قاچاق در عملیات اخیر یگان محیط زیست تهران (۶ مرداد ۱۴۰۴) کشف بیش از ۱۰۰ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در نیکشهر تورهای گردشگری صنعتی فریمان، گامی مهم در توسعه اقتصادی خراسان رضوی لزوم تغییر قوانین مشاغل سخت و زیان‌آور و تأکید بر حفظ حقوق کارگران آیا سن بازنشستگی تأمین اجتماعی افزایش یافته است؟ مشهد در محاصره کانون‌های گرد و غبار ۶۵۰ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کردند وزیر آموزش و پرورش: باید از ظرفیت‌های مردمی برای محرومیت‌زدایی از آموزش استفاده شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۴) | دمای بالای ۴۰ درجه در نواحی گرم‌سیر صابون یا مایع دستشویی کدام بهتر است؟ مهار آتش‌سوزی در یک مجتمع تجاری در درگهان قشم توصیه‌های بهداشتی برای مادران باردار و شیرده در اربعین پیش‌بینی بارش‌های مشهد و خراسان رضوی در پاییز ۱۴۰۴ | وضعیت ناامیدکننده آمار‌ها هشدار درباره مواد نگهدارنده پنهان در لوازم آرایشی میزان شیوع هپاتیت B در کشور به کمتر از یک درصد رسید بهره‌برداری از بیش از ۱۰۰ هزار کلاس درس در مهر ۱۴۰۴ متهم پرونده پدرکشی در  بازسازی صحنه جنایت: کشتن پدرم، آخرین راهکار بود واژگونی قایق در نیجریه با ۲۵ فوتی امدادرسانی هلال احمر به بیش از ۶۴۰ حادثه در کشور طی هفته گذشته | خراسان رضوی رتبه دوم حوادث کوهستان فاز نخست پروژه آب‌شیرین‌کن بجستان با همکاری دانش‌بنیان‌ها، به بهره‌‎برداری رسید بیش از ۸۰۰ مدرسه در تهران به بازسازی نیاز دارند بیش از ۱۵ هزار فرهنگی در آزمون اعزام به مدارس خارج از کشور شرکت کردند + تعداد اعزامی‌ها رشد بی‌سابقه پروژه‌های تحویلی سازمان نوسازی مدارس در سال ۱۴۰۴ جزئیات آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد + تاریخ تحویل کارت ورود به جلسه (۶ مرداد ۱۴۰۴) یک‌سوم ایرانی‌ها رفلاکس معده دارند
سرخط خبرها

قتل هولناک خاله به دست خواهرزاده معتاد

  • کد خبر: ۳۱۴۷۴۴
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۱
قتل هولناک خاله به دست خواهرزاده معتاد
پسر ۲۵ ساله‌ای که خاله خود را به قتل رسانده بود، محاکمه شد.

به گزارش شهرآرانیوز، اسفندماه سال ۱۴۰۱، پسرجوان ۲۵ ساله‌ای به یکی از کلانتری‌های شرق تهران رفت و هنگامی که مقابل افسر نگهبان قرار گرفت از یک جنایت هولناک رازگشایی کرد و ماجرا را اینطور توضیح داد: چند سالی است که اعتیاد دارم و سر همین موضوع مادرم چندین‌بار من را از خانه بیرون کرده است. هربار که از خانه طرد می‌شدم به خانه خاله‌ام می‌رفتم تا او پادرمیانی کند و من دوباره بتوانم به خانه‌مان برگردم. صبح روز حادثه مادرم دوباره من را از خانه بیرون کرد. پس از چند ساعت خیابان‌گردی به خانه خاله‌ام رفتم با خودم گفتم خاله‌ام رگ خواب مادرم را بلد است و می‌تواند او را راضی کند که مرا ببخشد و به خانه راه بدهد.

او ادامه داد: به خانه خاله‌ام که رسیدم از او خواستم تا با مادرم تماس بگیرد و پادرمیانی کند، اما این بار او به جای تماس با مادرم گوشی‌اش را برداشت تا با برادر بزرگم حمید تماس بگیرد. از این کارش خیلی عصبانی شدم و گوشی تلفنش را گرفتم. خاله‌ام هم عصبانی شد و به سمتم حمله کرد تا تلفنش را پس بگیرد. بعد هم شروع به داد و فریاد کرد و از همسایه‌ها کمک خواست من هم دستم را محکم جلوی دهانش گرفتم، اما او مدام تقلا می‌کرد. دقایقی در همین حال گذشت تا متوجه شدم دیگر مقاومت نمی‌کند وقتی رهایش کردم روی زمین افتاد و دیدم صورتش کبود شده و نفس نمی‌کشد. از ترس گوشی خاله‌ام را برداشته و فرار کردم، اما چند ساعت بعد خودم را معرفی کردم.

پس از این اعترافات تکاندهنده تیم جنایی راهی محل حادثه شدند و و با جسد پروین مواجه شدند. جسد با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد و کارشناسان علت مرگ را فشار بر ناحیه گردن و خفگی اعلام کردند.

با تکمیل تحقیقات برای متهم به اتهام قتل عمد و سرقت، کیفرخواست صادر و پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

در ابتدای جلسه پسر مقتول به عنوان تنها ولی دم، برای پسرخاله‌اش درخواست قصاص کرد.

سپس متهم به جایگاه رفت و با قبول اتهام قتل گفت: باور کنید قصدم کشتن خاله‌ام نبود من او را مثل مادرم دوست داشتم. اعتیاد سبب شده بود تا من نتوانم درست فکر کنم. آن روز اگر خاله‌ام مثل همیشه پادرمیانی می‌کرد این اتفاق نمی‌افتاد. حالا هم پشیمان هستم و هم شرمنده پسرخاله‌ام.

پس از پایان اعترافات متهم، قضات دادگاه کیفری یک استان تهران، پایان جلسه را اعلام کردند و برای صدور رأی وارد شور شدند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->