تمهیدات ویژه شهرداری مشهد برای اسکان زائران در روز‌های بارانی عیدی بورس به بورس بازان | بورس در اولین روز کاری سال جدید ۳۰ هزار واحد سبزپوش شد (۵ فروردین ۱۴۰۴) قیمت محصولات ایران‌خودرو در اولین روز کاری ۱۴۰۴ اعلام شد | افزایش شدید قیمت‌ها در بازار + جدول بانک مرکزی از پیگیری مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری ارزی و ریالی در طرح‌های ملی در سال ۱۴۰۴ خبرداد قیمت دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ فروردین ۱۴۰۴) | دلار در کانال ۹۸ هزار تومان  اولین قیمت طلا در مشهد در سال جدید اعلام شد (۵ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۵ فروردین ۱۴۰۴) | رشد عجیب قیمت نارنگی ساعت کاری ادارات از ۵ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۵ فروردین ۱۴۰۴) | بیت‌کوین رکورد زد قیمت جهانی طلا در بازار امروز (۵ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد زنگ آغاز معاملات بورس در سال جدید نواخته شد (۵ فروردین ۱۴۰۴) افتتاح ۴۶ پروژه بهداشتی و درمانی در ۱۲ شهرستان خراسان رضوی کشف ۶۰ مثقال زعفران تقلبی در مشهد جزئیات اجرای فاز دوم کالابرگ الکترونیکی اعلام شد توزیع بیش از ۷۰۰ تن میوه و خرما در جایگاه‌های عرضه مستقیم میوه مشهد (۴ فروردین ۱۴۰۴) پروازهای تأخیری و ابطالی در ایام نوروز ۱۴۰۴، سامان‌دهی شد قیمت طلای جهانی در بازار امروز (دوشنبه ۴ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد شوک دلار در ابتدای سال جدید | دلار از ۱۰۰ هزار تومان عبور کرد (۴ فروردین ۱۴۰۴)  پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۴ فروردین ۱۴۰۴) | بارش برف و باران در نواحی سردسیر و کوهستانی تعطیلی میادین تره بار مشهد در هفته آینده + علت (۴ فروردین ۱۴۰۴) نرخ سیب‌زمینی و پیاز در مشهد چقدر است؟ (۴ فروردین ۱۴۰۴) وام ازدواج در سال ۱۴۰۴ چقدر خواهد بود و شرایط دریافت آن چگونه است؟ حزب مؤتلفه: تحقق شعار سال، نیازمند عزم ملی است ترسیم نقشه راه برای عبور از چالش‌های اقتصادی | سرمایه‌گذاری برای تولید؛ حلقه مفقوده اقتصاد ایران مصرف ۴۷ میلیون لیتر بنزین در خراسان رضوی، از ۲۸ اسفندماه تا دوم فروردین‌ ۱۴۰۴ نانوایی متخلف در اطراف حرم امام‌رضا(ع) پلمب شد حبوبات، خرید اول مردم در طرح کالابرگ الکترونیکی شد مشهد میزبان جشنواره آیین‌های محلی خراسان در نوروز ۱۴۰۴ قیمت عمده فروشی میوه در مشهد اعلام شد (۳ فروردین ۱۴۰۴) + جدول 
سرخط خبرها

مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی مطرح کرد: شناسایی ۱۲ هزار میلیارد ریال معامله صوری در استان

  • کد خبر: ۳۱۴۹۲۲
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۹
مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی مطرح کرد: شناسایی ۱۲ هزار میلیارد ریال معامله صوری در استان
مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی گفت: در زمینه شرکت‌های صوری ۱۲ هزار میلیارد ریال معامله صوری را شناسایی کردیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ شاکررضا مریدی امروز، ۱۷ بهمن‌ماه، در نشست خبری مدیران شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی که در اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان برگزار شد، اظهار کرد: در راستای تکریم مودیان مالیاتی و به مناسب دهه فجر رئیس سازمان امور مالیاتی دستورالعمل بخشودگی صادر کردند که چنانچه مودیان مالیاتی تا ۲۹ بهمن‌ماه نسبت به پرداخت اصل مالیات اقدام کنند، اشخاص حقیقی تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان و اشخاص حقوقی تا سقف دو میلیارد تومان می‌توانند از بخشودگی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه در ۱۰ ماهه سال گذشته ۱۷ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان وصول کردیم، عنوان کرد: امسال سهمیه ما ۲۷ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بوده که ۲۶ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان وصول کردیم و ۵۶ درصد رشد داشتیم، تقریبا ۹۸.۱ درآمد‌های استانی را محقق کردیم. ما بالغ بر ۱۶۰ هزار مودی جدید شناسایی کردیم.

مریدی افزود: نرخ مالیات بر ارزش افزوده از اول سال ۱۴۰۳ از ۹ به ۱۰ درصد افزایش پیدا کرد که چهار درصد را به صورت مستقیم به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و امور عشایری واریز می‌کنیم، یک درصد مالیات سلامت است که برنامه و بودجه به صورت مستقیم به دانشگاه علوم پزشکی اختصاص می‌دهد، چهار درصد به حساب خزانه واریز می‌کنیم و یک درصد بابت یکسان‌سازی حقوق بازنشستگان است.

مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی ادامه داد: در ۱۰ ماهه سال گذشته ۳۷۶۰ میلیارد تومان به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌ها واریز کردیم. امسال در ۱۰ ماهه ۶۶۰۰ میلیارد با رشد ۷۶ درصد به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌ها واریز شد. یک درصد سلامت در سال گذشته یک همت بوده و الان ۱۲۵۰ میلیارد تومان شده است. از ۱۰ درصد نیز ۰.۲۷ از سهم ارزش افزوده به اداره ورزش و جوانان اختصاص پیدا می‌کند که سال گرشته در مدت مشابه ۱۱۹ میلیارد و امسال ۱۹۰ میلیارد تومان واریز شده است.

وی با اشاره به اینکه یکی از اقدامات مهم پیگیری شده امسال توسط هیات وزیران و در راس آن وزیر اقتصاد و رئیس سازمان امور مالیاتی، نشان‌دار کردن مالیات بود، تصریح کرد: سال گذشته برای استفاده مالیات اشخاص حقیقی در پروژه‌ها، مدیریت و برنامه‌ریزی برای ۲۰۹ پروژه برنامه‌ریزی کرده بودند که در ۱۳۹ پروژه صد در صد مودیان مالیاتی در طرح نشان‌دار کردن اعلام کردند مالیاتشان کجا هزینه شود و در مجموع ۴۸ درصد کل اعتبارات پروژه‌ها را مودیان استان متقبل شدند. دستگاه‌های مربوطه باید پیگیر باشند، تا ۱۳۹ پروژه را تکمیل کنند و به بهره‌برداری برسانند.

مریدی گفت: بین ۴۱ اداره امور مالیاتی در سطح کشور رتبه اول را در زمینه مبارزه با فرار مالیاتی داریم. اقداماتی که انجام دادیم، منتج به کسب رتبه اول توسط اداره کل امور مالیاتی خراسان رضوی شد. فعالیت‌‎ها در قالب فرار مالیاتی در زمینه شرکت‌های صوری، صندوق‌های قرض الحسنه، انبار‌ها و رستوران‌دار‌ها بود که اعداد قابل توجهی است.

مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در زمینه شرکت‌های صوری ۱۲ هزار میلیارد ریال معامله صوری را شناسایی کردیم. در فروش‌های کتمان شده در انبارها، ۲۱ هزار میلیارد ریال فروش کتمان شده تنها از سه باربری شناسایی کردیم.

وی اضافه کرد: متاسفانه برخی از صندوق‌های قرض الحسنه از دستگاه‌های پز بیش از حد مجاز استفاده می‌کنند، ۶۹۷ مودی جدید با مبلغ تراکنش بالا شناسایی کردیم که فاقد ثبت نام و پروانه مالیاتی بودند. علاوه بر این برخی روسای هیات مدیره بالغ بر ۱۰۰ دستگاه پز داشتند که شناسایی شدند. در حوزه رستوران‌ها نیز ۱۰ هزار و ۱۳۵ میلیارد ریال فروش کتمان شده تنها از هفت رستوران مشهد شناسایی کردیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->