نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایران و روسیه(۱۸ مهر ۱۴۰۴)| باز هم شکست برای امیرخان فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبداللهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان پخش زنده مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا
سرخط خبرها

دخالت چشمی و حسینی در انتخاب ترکیب استقلال تکذیب شد

  • کد خبر: ۳۱۵۳۲۵
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۳
دخالت چشمی و حسینی در انتخاب ترکیب استقلال تکذیب شد
قبل از بازی با مس رفسنجان زمزمه دخالت روزبه چشمی و سید حسین حسینی در انتخاب ترکیب استقلال شنیده شد، اما این اخبار از سوی استقلالی‌ها تکذیب شده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، قبل از بازی با مس رفسنجان شایعاتی پیرامون دخالت سید حسین حسینی و روزبه چشمی در انتخاب ترکیب استقلال به گوش رسید. این شایعات سبب شد که بعد از تقابل با مس رفسنجان، سهراب بختیاری‌زاده به موضوع واکنش نشان دهد و درباره اینکه دو بازیکن قدیمی تیمش در انتخاب ترکیب نقش داشته‌اند، توضیحاتی ارائه کند.

بختیاری‌زاده در این خصوص گفت: «متأسفانه دروغ‌پراکنی‌ها به استقلال فقط لطمه زده است. خدا را گواه می‌گیرم که مطالب مربوط به اندونگ دروغ بود.» این واکنش بعد از اینکه گفته شده حسینی و چشمی باعث نیمکت‌نشینی اندونگ شده‌اند، از سوی سرمربی استقلال نشان داده شد.

اما حسینی نیز که در متن حواشی قرار دارد، به این موضوع واکنش نشان داد و گفت: «من آبرویم را از سر راه نیاورده‌ام. می‌گویند حسینی باندباز است. رامین رضاییان در ترکیب نیست، می‌گویند تقصیر حسینی است. من همیشه نان بازوی خودم را خوردم ولی به هیچ لیدری وصل نبودم. ۲ تا پیج اینستاگرامی علیه من فعالیت می‌کنند. الان به خاطر شرایط تیم چیزی نمی‌گویم.»

با توجه به شایعات به‌وجودآمده، قطعاً مدیران استقلال نیز وارد معرکه خواهند شد تا موضوع را حل‌وفصل کنند، اما درباره دخالت بازیکنان استقلال در انتخاب ترکیب نیز سند مشخصی ارائه نشده و همه این اخبار در فضای مجازی منتشر شده است که باید دید واکنش مدیریت چه خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->