شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا ۳ هزار و ۱۵۷ موکب در اربعین ۱۴۰۴ خدمات ارائه کردند زیارت، مهمان‌شدن در خانه امام رضا(ع) | حق امام معصوم را با زیارت ادا کنیم آغاز همایش تجلیل از خادمان اربعین با پیام رئیس‌جمهور (۱۶ مهر ۱۴۰۴) الگوگیری از سیره امام‌رضا(ع) در تربیت کودک | پیوندی از عقلانیت، عاطفه و نظم دهلی نو محفل شاعرانه در پاسداشت حضرت زهرا(س) شد تأکید معاون وزیر فرهنگ در حمایت از تولید محتوای قرآنی در مناطق روستایی و عشایری
سرخط خبرها

جشنواره ملی جنات با هدف ارتقای جایگاه تبلیغ برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۵۳۳۱
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۶
جشنواره ملی جنات با هدف ارتقای جایگاه تبلیغ برگزار می‌شود
دبیر جشنواره نوآوری های تبلیغی «جنات» با اشاره به برگزاری اولین دوره ان جشنواره ملی اظهار کرد: این جشنواره با مشارکت ۹ نهاد عالی حوزوی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان تا ۲۰ اسفند فرصت دارند تا آثار خود را به جشنواره ارسال کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، اباذر جعفری با بیان اینکه جشنواره ملی جنات در واقع یک نوآوری تبلیغی است که با تصویب شورای هماهنگی نهاد‌های عالی حوزوی و ۹ نهاد عالی حوزوی برگزار می‌شود، افزود: اجرای این جشنواره نیز بر عهده دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم بوده و در واقع جشنواره در تلاش است تا الگو‌ها و مدل‌های موفق و موثر تبلیغی را بهره‌برداری و استفاده از تجارب تبلیغی مبلغان در سراسر کشور را ارایه کند.

دبیر جشنواره نوآوری‌های تبلیغی جنات با اشاره به اینکه برای اولین بار است که در سطح کشور چنین جشنواره‌ای برگزار می‌شود، ادامه داد: دوره اول جشنواره ویژه طلاب و مبلغان دینی است و انشاء الله در دوره‌های آتی بخشی نیز برای سایر فعالان فرهنگی در نظر گرفته خواهد شد. تلاش ما این است تا بتوانیم فعالیت‌های نوآورانه در عرصه تبلیغ را ارایه کنیم و علاوه بر رویکرد‌های سنتی تبلیغ یا همان «منبر» بتوانیم قالب‌ها و نوآوری‌های جدید داشته باشیم؛ در حال حاضر با توجه به آنچه که اشاره شد محور‌های مختلف نظیر تبلیغات تخصصی، تبلیغات اجتماعی، تبلیغات فناورانه، تبلیغات سنتی مورد توجه قرار گرفته است.

وی با اشاره به ویژگی‌های آثاری که به جشنواره جنات ارسال می‌شوند، گفت: ما سه مولفه را به عنوان ویژگی برای پذیرش اثر لحاظ کرده‌ایم؛ نخست آنکه فعالیت باشد و جنبه عملیاتی پیدا کرده باشد، ایده صرف نباشد، خلاقیت و امتیاز نسبت به کار‌های مشابه و جاری داشته باشد؛ و سوم اینکه متمرکز بر فعالیت چهره به چهره باشد و البته می‌تواند بخش مجازی هم داشته باشد.

جعفری در مورد محور‌های اولین جشنواره نوآوری‌های تبلیغی جنات افزود: «تبلیغ عمومی و سنتی»، «تبلیغ تخصصی»، «تبلیغ اجتماعی»، «خانواده، زیست عفیفانه و هویت نوجوان و جوان» به عنوان محور‌های این جشنواره اعلام شده‌اند که بر این اساس محور تبلیغ عمومی و سنتی به عرصه‌هایی نظیر تبلیغ عمومی و سنتی در مساجد، منازل، هیئات و قالب‌های متنوع؛ محور تبلیغ تخصصی بر اساس موضوع، مخاطب، محیط یا مساله تخصصی؛ محور تبلیغ اجتماعی در عرصه جریان‌سازی اجتماعی، مدیریت فرهنگی، مسجدداری، مدرسه‌داری، محله‌داری، جریان‌سازی فرهنگی؛ محور خانواده، زیست عفیفانه و هویت نوجوان و جوان نیز علاوه بر عموم فعالیت‌های تبلیغی، بخش ویژه جشنواره نیز تلقی می‌شود.

دبیر جشنواره نوآوری‌های تبلیغی جنات تصریح کرد: برای ارزیابی آثار تقریبا ۲۱ شاخص مورد توجه قرار گرفته است و علاقه‌مندان می‌توانند تا ۲۰ اسفند سال جاری آثار خود را به دبیرخانه و از طریق این https://www.jannatt.ir/ ارایه کنند.

منبع: شبستان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->