عطر چای حرم از مشهد تا دیار سید سبزقبا| گشایش سومین چایخانه حضرتی امام رضا (ع) در دزفول صدای واژه‌های وحی؛ مستندی در مورد سلوک فعال قرآنی روی آنتن شبکه چهار سیما اعزام بیش از ۸۰ هزار زائر ایرانی به حج تمتع از ۲۳ فرودگاه کشور بازدید تولیت آستان قدس رضوی از مراحل ساخت تزیینات معماری رواق امیرالمؤمنین(ع) + فیلم گل‌هایی که عاقبتشان پژمردگی نیست رئیس سازمان تبلیغات اسلامی: هیئات مذهبی ایران و منطقه باید کار ویژه‌ای برای مظلومیت غزه انجام دهند کدامین آسمان دارد از این خورشید پیداتر عشق از اصول است حجت‌الاسلام‌والمسلمین راشدیزدی: احیاگر امر امام‌رضا(ع) باشیم اقامه نماز جماعت با حضور بیش از ۵۰۰ امام‌جماعت مساجد مشهد در حرم امام‌رضا(ع) توصیه‌های نماینده ولی فقیه در سازمان حج و زیارت به رابطان ارزیابی خادمان فرهنگی حج پیکر مطهر شهید علی‌اصغر مرشدلو پس از ۴۰ سال به زادگاهش بازمی‌گردد امام جمعه بوشهر: شبکه خادمیاران امام رضا (ع) در حوزه خلیج فارس تشکیل شود کنگره ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی با مشارکت مدیریت شهری مشهد برگزار می‌شود افزایش قیمت سفر عتبات از اردیبهشت ۱۴۰۴ آخرین قمردرعقرب فروردین ۱۴۰۴ | از انجام چه کارهایی در این روزها باید پرهیز کرد؟ پیکر پاک جانباز دفاع مقدس، شهید علی‌اکبر بهمنی امروز در مشهد تشییع شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) بال دعا در آسمان نماز پیشرفت فیزیکی ۲۷ درصدی طرح انتقال آب دریای عمان به خراسان رضوی جزئیات مرمت مدرسه «دو‌در» در گفت‌وگو با معاون برنامه‌ریزی و مطالعات سازمان عمران و نگهداری حرم‌مطهر‌ رضوی
سرخط خبرها

جشنواره ملی جنات با هدف ارتقای جایگاه تبلیغ برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۵۳۳۱
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۶
جشنواره ملی جنات با هدف ارتقای جایگاه تبلیغ برگزار می‌شود
دبیر جشنواره نوآوری های تبلیغی «جنات» با اشاره به برگزاری اولین دوره ان جشنواره ملی اظهار کرد: این جشنواره با مشارکت ۹ نهاد عالی حوزوی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان تا ۲۰ اسفند فرصت دارند تا آثار خود را به جشنواره ارسال کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، اباذر جعفری با بیان اینکه جشنواره ملی جنات در واقع یک نوآوری تبلیغی است که با تصویب شورای هماهنگی نهاد‌های عالی حوزوی و ۹ نهاد عالی حوزوی برگزار می‌شود، افزود: اجرای این جشنواره نیز بر عهده دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم بوده و در واقع جشنواره در تلاش است تا الگو‌ها و مدل‌های موفق و موثر تبلیغی را بهره‌برداری و استفاده از تجارب تبلیغی مبلغان در سراسر کشور را ارایه کند.

دبیر جشنواره نوآوری‌های تبلیغی جنات با اشاره به اینکه برای اولین بار است که در سطح کشور چنین جشنواره‌ای برگزار می‌شود، ادامه داد: دوره اول جشنواره ویژه طلاب و مبلغان دینی است و انشاء الله در دوره‌های آتی بخشی نیز برای سایر فعالان فرهنگی در نظر گرفته خواهد شد. تلاش ما این است تا بتوانیم فعالیت‌های نوآورانه در عرصه تبلیغ را ارایه کنیم و علاوه بر رویکرد‌های سنتی تبلیغ یا همان «منبر» بتوانیم قالب‌ها و نوآوری‌های جدید داشته باشیم؛ در حال حاضر با توجه به آنچه که اشاره شد محور‌های مختلف نظیر تبلیغات تخصصی، تبلیغات اجتماعی، تبلیغات فناورانه، تبلیغات سنتی مورد توجه قرار گرفته است.

وی با اشاره به ویژگی‌های آثاری که به جشنواره جنات ارسال می‌شوند، گفت: ما سه مولفه را به عنوان ویژگی برای پذیرش اثر لحاظ کرده‌ایم؛ نخست آنکه فعالیت باشد و جنبه عملیاتی پیدا کرده باشد، ایده صرف نباشد، خلاقیت و امتیاز نسبت به کار‌های مشابه و جاری داشته باشد؛ و سوم اینکه متمرکز بر فعالیت چهره به چهره باشد و البته می‌تواند بخش مجازی هم داشته باشد.

جعفری در مورد محور‌های اولین جشنواره نوآوری‌های تبلیغی جنات افزود: «تبلیغ عمومی و سنتی»، «تبلیغ تخصصی»، «تبلیغ اجتماعی»، «خانواده، زیست عفیفانه و هویت نوجوان و جوان» به عنوان محور‌های این جشنواره اعلام شده‌اند که بر این اساس محور تبلیغ عمومی و سنتی به عرصه‌هایی نظیر تبلیغ عمومی و سنتی در مساجد، منازل، هیئات و قالب‌های متنوع؛ محور تبلیغ تخصصی بر اساس موضوع، مخاطب، محیط یا مساله تخصصی؛ محور تبلیغ اجتماعی در عرصه جریان‌سازی اجتماعی، مدیریت فرهنگی، مسجدداری، مدرسه‌داری، محله‌داری، جریان‌سازی فرهنگی؛ محور خانواده، زیست عفیفانه و هویت نوجوان و جوان نیز علاوه بر عموم فعالیت‌های تبلیغی، بخش ویژه جشنواره نیز تلقی می‌شود.

دبیر جشنواره نوآوری‌های تبلیغی جنات تصریح کرد: برای ارزیابی آثار تقریبا ۲۱ شاخص مورد توجه قرار گرفته است و علاقه‌مندان می‌توانند تا ۲۰ اسفند سال جاری آثار خود را به دبیرخانه و از طریق این https://www.jannatt.ir/ ارایه کنند.

منبع: شبستان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->