به گزارش شهرآرانیوز؛ بررسی این فیلم در دستور کار شورای پروانهی نمایش است و پس از دریافت مجوز از این شورا اکران عمومی خواهد شد.
«رائد فریدزاده» رئیس سازمان سینمایی درباره احتمال اکران عمومی فیلم پیر پسر خبر داد که بررسی این فیلم در دستور کار شورای پروانه نمایش و پس از دریافت مجوز از این شورا اکران عمومی خواهد شد.
وی افزود: فیلم سینمایی غریزه نیز پیش از این مجوز نمایش عمومی را دریافت کرده است.
او درباره فیلم قاتل و وحشی، اثر حمید نعمتالله گفت: بخشی از مشکلات این فیلم سینمایی نیازمند تصمیمگیری فراتر از سازمان سینمایی است.
{$sepehr_key_107032
«رائد فریدزاده» ادامه داد: قرار بود که این سه فیلم سینمایی در بخش خارج از مسابقه جشنواره فیلم فجر یک نمایش ویژه داشته باشند که تاکنون فیلمهای غریزه و پیر پسر این اکران ویژه را داشتهاند. روز گذشته شنیدهای مبنی بر لغو مجوز اکران ویژه قاتل و وحشی شنیده شد.
وی در این باره گفته که دبیرخانه جشنواره توضیحات لازم را ارائه خواهد کرد.
نمایش ویژه فیلم سینمایی پیر پسر به کارگردانی اکتای براهنی و بازی حسن پورشیرازی، لیلا حاتمی و حامد بهداد، بابک حمیدیان و… مورد توجه ویژه منتقدان قرار گرفت.
بازی آقای پورشیرازی در این فیلم سینمایی مورد تعجب و تحسین ویژه بسیاری از تماشاگران و منتقدان سینمایی قرار گرفت.
منبع: انصاف نیوز