۳فوتی و یک مصدوم در تصادف خونین در محور نیشابور- سبزوار (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ پرونده فوت دختر جوان در جنگل بهشهر درحال بررسی پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه مدرسه ۱۲کلاسه در بولوار توس مشهد | بیش از ۷۰۵ مدرسه تا پایان ۱۴۰۴ در استان ساخته می‌شود + ویدئو بارش برف و باران در جاده‌های خراسان رضوی (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) احیای نقش تربیتی سرود، در دستورکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معاون وزیر آموزش و پرورش: هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امام‌رضا(ع) است اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهد برگزار شد تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر
سرخط خبرها

دعوت از اینفلوئنسر‌های آمریکایی برای حضور در هجدهمین نمایشگاه گردشگری تهران

  • کد خبر: ۳۱۵۷۳۰
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۷
دعوت از اینفلوئنسر‌های آمریکایی برای حضور در هجدهمین نمایشگاه گردشگری تهران
قرار است در هجدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران از اینفلوئنسر‌های آمریکایی و بنگلادشی دعوت شود.

به گزارش شهرآرانیوز، نمایشگاه گردشگری در دوره هجدهم قرار است بدون حضور فعالان صنایع دستی که همیشه بخشی از سالن‌ها را به خودشان اختصاص می‌دادند، برگزار شود و فعالان این حوزه در جشنواره فجر صنایع دستی حضور داشته باشند و سالن‌های نمایشگاه با فعالان گردشگری صنایع وابسته آن پر شود.

«نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران» بزرگترین نمایشگاه گردشگری ایران است که دوره هجدهم آن از تاریخ ۲۳ الی ۲۶ بهمن ماه سال جاری با پوشش کامل محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در ۲۰ سالن و در فضایی بالغ بر ۷۰۰۰۰ متر (۳۵۰۰۰ متر فضای مفید) برگزار خواهد شد. گردشگری صلح، اقوام ایرانی و وفاق ملی شعار این دوره از نمایشگاه است.

برپایی این نمایشگاه به عنوان بزرگترین رویداد نمایشگاهی گردشگری کشور در تقویم رویداد‌های سازمان جهانی UNWTO، به صورت رسمی ثبت شده است.

در نمایشگاه هجدهم برای استان‌های کشور و مناطق آزاد ۸ سالن، برای فعالان بخش خصوصی گردشگری، شرکت‌های دانش‌بنیان و بخش ویژه گردشگری خوراک ۱۰ سالن، برای مشارکت کنندگان خارجی ۱ سالن و برای فعالان گردشگری سلامت ۱ سالن در نظر گرفته شده است.

فضای ویژه‌ای به میز‌های مختلف گردشگری موضوعی اختصاص خواهد یافت و غرفه هر استان با تم گردشگری موضوعی ویژه همان استان در نمایشگاه حاضر خواهد بود.

در نمایشگاه هجدهم مقاصد مختلف گردشگری کشور ذیل غرفه‌های استان‌ها معرفی خواهند شد که با محوریت ادارات کل استانی و با همکاری بخش خصوصی استان، اتاق‌های بازرگانی، استانداری‌ها، فرمانداری‌ها، شهرداری‌ها و … در نمایشگاه حاضر شده‌اند.

یکی دیگر از رویکرد‌های نمایشگاه امسال ارائه طرح‌های سرمایه‌گذاری گردشگری است. اطلاعات فرصت‌های سرمایه‌گذاری و بسته‌های سرمایه‌گذاری گردشگری در سراسر کشور احصا شده و همچون سال گذشته در نمایشگاه امسال در غرفه‌های استان‌ها ارائه خواهند شد.

با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بخش ویژه‌ای در سالن A ۳۸ به فعالان گردشگری سلامت اختصاص یافته است.

ایجاد سالن B ۲ B اختصاصی در بخش خارجی نمایشگاه با هدف گسترش مذاکرات تخصصی دوجانبه میان کسب و کار‌ها و سایر دست اندرکاران گردشگری کشور و غرفه داران خارجی در نظر گرفته شده است.

همچنین کارگاه‌های متنوع و تخصصی آموزشی در حوزه‌های مختلف راهنمایان، هتلداری، گردشگری سلامت، بازاریابی و … برای عموم علاقه‌مندان و فعالان گردشگری در حاشیه نمایشگاه برگزار می‌شود.

تاکنون حدود ۸ هیئت خارجی از جمله تاجیکستان، برزیل، عراق و بنگلادش در قالب رئیس سازمان گردشگری و وزیر گردشگری تاجیکستان، دبیرکل مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (ACD)، دبیرکل سازمان همکاری اقتصادی (اکو)، نماینده سازمان گردشگری ملل متحد، معاون گردشگری برزیل، نماینده وزارت گردشگری عراق و هیأتی از بنگلادش برای حضور در نمایشگاه اعلام آمادگی کرده‌اند.

همچنین امارات، قطر، ترکیه، مالزی، تایلند، اندونزی، روسیه، تاجیکستان، ازبکستان، ارمنستان، ونزوئلا، ماداگاسکار از جمله کشور‌هایی هستند که در این نمایشگاه غرفه دارند. همچنین از اینفلوئنسر‌هایی از کشور‌های آمریکا، پاکستان، کنیا، بنگلادش، زیمباوه نیز برای پوشش این برنامه دعوت شده است.

اختصاص سالن مجزا به استارت‌آپ‌ها و برگزاری تور‌های دانش‌آموزی، بازدید رایگان دانش آموزان و دانشجویان از نمایشگاه، برگزاری ۲۰ کارگاه آموزشی با حضور ۲۷ استاد برجسته، برگزاری ۱۰ پنل تخصصی به‌منظور بررسی ظرفیت‌های تشکل‌های مختلف گردشگری، استقرار انجمن‌های علمی و دانشگاهی، حضور نمایندگان فعال و خلاق دانش‌آموزی، برگزاری تور‌های گردشگری برای دانشجویان خارجی به‌عنوان سفیرانی که جاذبه‌های ایران را معرفی کنند و اختصاص غرفه‌ای در نمایشگاه برای استفاده از ظرفیت‌هایی مانند عشایر و بوم‌گردی‌ها از جمله برنامه‌های دیگر این نمایشگاه است.

هزینه ورود به نمایشگاه گردشگری ۲۰ هزار تومان است، اما معاونت گردشگری در نشست خبری خود اعلام کرد که به احتمال زیاد بتواند با رایزنی این هزینه را حذف کند. انوشیروان محسنی بندپی همچنین از احتمال حضور رئیس جمهور در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه در روز ۲۳ بهمن خبر داد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->