تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی | ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است
سرخط خبرها

جهانگیری دقایقی قبل وارد مشهد شد

  • کد خبر: ۳۱۵۸
  • ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۶
جهانگیری دقایقی قبل وارد مشهد شد
به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از مرکز روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، معاون اول رئیس جمهور عصر امروز در جلسه مشترک شورای اداری و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی شرکت می‌کند. واحد تولیدی پری‌فرم، واحد تولیدی انواع نوشیدنی‌های گازدار، واحد تولیدی گاوداری شیری و خط دو قطارشهری مشهد از جمله ۷ پروژه‌ای است در این سفر افتتاح می‌شود.


همچنین با حضور دکتر جهانگیری، ۲۶۴۴ واحد مسکن کمیته امداد امام خمینی (ره) هم در استان افتتاح و سامانه اعتبار سنجی مرآت و مرکز تحقیقات هوش مصنوعی و ۵۰۰ نیروگاه ۵ کیلوواتی انرژی خورشیدی به بهره برداری می‌رسد.  


در سفر دو روزه معاون اول رئیس جمهور به خراسان رضوی، ۳ پروژه هم شامل خط چهار قطارشهری مشهد، طرح توسعه گاوداری شیری با ظرفیت ۱۰۰۰ راس و طرح بیوگاز گاوداری شیری با حجم سرمایه گذاری ۱۰۴۰ میلیارد تومان کلنگ زنی خواهد شد.


معاون اول رییس جمهور همچنین در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به برنامه سفر خود برای افتتاح چند طرح صنعتی متعلق به بخش خصوصی اظهار داشت: اقتصاد کشور در شرایط فعلی به شدت نیازمند حضور فعالانه بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در طرح‌های تولیدی است و ما باید از حضور بخش خصوصی در این گونه طرح‌ها حمایت کنیم.


دکتر جهانگیری یکی از برنامه‌های سفر خود به استان خراسان رضوی را شرکت در همایش تجلیل از کارآفرینان برتر کمیته امداد عنوان کرد و افزود: یکی از برنامه‌های مهم کمیته امداد امام خمینی (ره) توانمندسازی مددجویان است تا به جای این که به مستمری کمیته نیازمند باشند، بتوانند روی پای خود بایستند.


معاون اول رییس جمهور با تأکید بر اهمیت استان خراسان رضوی و ضرورت اجرای اقتصاد مقاومتی در این استان خاطر نشان کرد: اقتصاد مقاومتی در این گونه استان‌ها اهمیت دوچندانی دارد و استان خراسان رضوی که از استان‌های مهم صنعتی، کشاورزی و گردشگری کشور است باید در این زمینه فعالیت بیشتری داشته باشد.


دکتر جهانگیری اظهار امیدواری کرد در این سفر با مسئولین استان گفتگو و راهکار‌هایی برای حل مشکلات استان و حرکت در جهت توسعه فراهم شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->