لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴ خیابان، گروگان بی‌قانون‌ها | روایتی درباره سدمعبر، نماد آشکار بی‌احترامی به حقوق شهروندی چگونه فشار خون را در یک ماه پایین بیاوریم؟
سرخط خبرها

صالحی‌امیری: بخش خصوصی موتور محرکه توسعه گردشگری است

  • کد خبر: ۳۱۵۹۱۳
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۱
صالحی‌امیری: بخش خصوصی موتور محرکه توسعه گردشگری است
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: موتور محرکه صنعت گردشگری، بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید رضا صالحی‌امیری روز سه‌شنبه در افتتاحیه هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران و صنایع وابسته که نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد، با قدردانی از حضور رئیس‌جمهور، این روز را یکی از روز‌های مهم در تاریخ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور عنوان کرد.

وی از تمام فعالان حوزه گردشگری شامل سرمایه‌گذاران، هتلداران، آژانس‌های مسافرتی و بوم‌گردی‌ها به عنوان پیشگامان تمدن ایران یاد کرد و گفت: ایران با ظرفیت‌های گسترده‌ای از جذابیت‌های گردشگری، انواع گردشگری در جهان را داراست.

وزیر میراث‌فرهنگی به ظرفیت‌های مختلف گردشگری در ایران؛ از جمله گردشگری زیارتی، طبیعی، روستایی و بوم‌گردی، دریایی، کشاورزی، تاریخی و فرهنگی اشاره کرد و افزود: بوم‌گردی‌ها به عنوان جاذبه‌های جدید گردشگری، گردشگران را با فرهنگ، سبک زندگی، آداب و رسوم، پوشش و خوراک محلی آشنا می‌کنند.

او با اشاره به تأکید رهبر انقلاب و رئیس‌جمهوری بر توسعه گردشگری دریایی و دریامحور و ابلاغ برنامه هفتم توسعه، از فرصت‌های طلایی در این حوزه سخن گفت و ادامه داد: از آبادان و خرمشهر تا سواحل مکران و از آشوراده تا انزلی، تمام این نقاط به عنوان فرصت‌های منحصر‌به‌فرد برای توسعه گردشگری دریایی به شمار می‌آیند، در این زمینه به طور جدی فعالیت می‌کنیم و نتایج آن به‌زودی مشخص خواهد شد.

صالحی‌امیری در خصوص گردشگری تاریخی و فرهنگی ایران اظهار داشت: ایران بیش از یک میلیون اثر تاریخی دارد که بیش از ۴۱ هزار و ۳۰۰ اثر از آنها به ثبت ملی رسیده‌اند. هر نقطه از این سرزمین پر از تاریخ و تمدن است.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همچنین ایران را سرزمین رمز‌ها و راز‌ها معرفی کرد و افزود: تمام مردم ایران از نخبگان و اندیشمندان تا جوانان و دانش‌آموزان به ایران زمین افتخار می‌کنند و به آن عشق می‌ورزند.

صالحی‌امیری به تعداد هتل‌ها و مراکز اقامتی فعال در کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر هزار و ۴۳۵ هتل و ۱۸ هزار و ۴۳ مرکز اقامتی در ایران وجود دارد و در حال برنامه‌ریزی برای تقویت زیرساخت‌های گردشگری به منظور جذب ۱۵ میلیون گردشگر هستیم. اکنون ۲۷۰۰ پروژه با حجم سرمایه‌گذاری ۵۷۰ هزار میلیارد تومان در کشور در حال اجراست.

او همچنین با بیان اینکه در ۹ ماه نخست سال جاری، پنج میلیون و ۷۰۰ هزار گردشگر به ایران سفر کرده‌اند، افزود: پیش‌بینی می‌شود این تعداد تا پایان سال به بیش از ۷ میلیون نفر برسد که رشد ۱۸ درصدی نسبت به سال گذشته خواهد داشت.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تأکید کرد: موتور محرکه صنعت گردشگری، بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران هستند و دولت به عنوان سیاست‌گذار، حامی و ناظر، رسالت خود را در زمینه حمایت و نظارت بر این بخش تعریف کرده است. اعتقاد داریم تمام امور گردشگری باید توسط بخش خصوصی مدیریت شود.

صالحی‌امیری همچنین به تحولات حوزه گردشگری در دولت چهاردهم اشاره کرد و گفت: تا کنون ۴۶ هتل در دولت چهاردهم افتتاح شده است و پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان سال به تعداد هتل‌های فعال کشور افزوده شود.

وزیر میراث‌فرهنگی با اشاره به پروژه ایران‌هراسی رسانه‌های غربی گفت: جهانیان به‌خوبی می‌دانند ایران کشوری امن است، اما رسانه‌های غرب تلاش دارند تصویری نادرست از ایران به نمایش بگذارند. این پروژه‌ها با همت جوانان، زنان و مردان ایران زمین خنثی خواهند شد.

صالحی‌امیری در پایان جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را مهم‌ترین سیاست پیش‌روی وزارت میراث‌فرهنگی دانست و افزود: برای تحقق این اهداف، اجماع و وفاق ملی ضروری است. باید به دنیا نشان دهیم که ایران سرزمین بزرگان، تاریخ و تمدن است و ایران به عنوان ملت مقاوم و شکست‌ناپذیر همیشه در تاریخ جاودانه خواهد ماند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->