ماجرای تلخ زوج جوان مشهدی که طعمه شیادان اینترنتی در اصفهان شدند گوشی هوشمند، عامل پنهان در تأخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات شرایط ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس شبانه‌روزی

  • کد خبر: ۳۱۶۵۱۵
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
جزئیات شرایط ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس شبانه‌روزی
مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: ۱۰۵۶ مدرسه متوسطه اول شبانه‌روزی در کشور وجود دارد که ۱۴۶ هزار دانش‌آموز در دوره متوسطه اول در این مدارس تحصیل می‌کنند و تنها دو استان تهران و قم به دلیل عدم درخواست و متقاضی، مدارس شبانه‌روزی ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمید یزدانی با بیان اینکه بازمانده از تحصیل در دوره متوسطه اول یعنی دانش‌آموزی که این دوره را طی نکرده و از سیستم آموزشی خارج شده است، اظهار کرد: دانش‌آموزی که سنش بالارفته، دانش‌آموزی که به دلیل معلولیت جسمی در دوره متوسطه تحصیلش متوقف شده و دانش‌آموزی که در سن متوسطه فوت کرده، در آمار بازماندگان حساب می‌شوند.

وی افزود: آمار بازمانده از تحصیل‌ها به دلایل ذکر شده بالا دقیق نیست، بنابراین توجه به شاخص‌ها اهمیت بیشتری دارد. سال گذشته همه مدارس متوسطه حداقل ۱۰ تا ۱۵ دانش‌آموز را به چرخه آموزش برگرداندند که اتفاق مبارکی است. برگشت حتی یک دانش‌آموز به نظام تعلیم و تربیت مهم بوده، برخی از استان‌ها و حتی روستا‌ها از طریق مدارس شبانه‌روزی و روستا مرکزی اقدام به بازگشت دانش‌آموزان به مدرسه و تحصیل کرده‌اند.

یزدانی با اشاره به اینکه باید در مدارس شرایط را به‌ گونه‌ای فراهم کنیم تا دانش‌آموزان اوقات خوشی را در مدرسه داشته باشند و علاقمندی در آنها ایجاد شود، تصریح کرد: در این صورت دانش‌آموزان می‌توانند دست‌سازه‌ای را تولید کنند و به جای شغل‌های کاذب یک تولیدکننده باشند.

مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: ۱۰۵۶ مدرسه متوسطه اول شبانه‌روزی داریم، این مدارس اکثرا در همه استان‌ها به خصوص کردستان و کرمانشاه وجود دارد، اما در دو استان تهران و قم به دلیل اینکه برای مدارس شبانه‌روزی درخواستی نداشته، وجود ندارد.

وی با بیان اینکه طبق ساختار مدارس شبانه‌روزی نیاز به آشپز، کمک‌آشپز، نگهبان، دو سرپرست و امکانات جانبی مانند تخت و هتلینگ و... دارد، عنوان کرد: در این مدارس دانش‌آموزان هیچ هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنند. تحصیل در این مدارس منوط به شرطی است که مسافت خانه (روستا) با محل تحصیل (روستا) دور باشد، بنابراین دانش‌آموز روز شنبه به این مدارس می‌آید و چهارشنبه به منزل برمی‌گردد.

یزدانی ادامه داد: ۱۴۶ هزار دانش‌آموز در دوره متوسطه اول تحصیل می‌کنند. افراد برای ثبت‌نام می‌توانند به مدارسی که سر درب آنها نام شبانه‌روزی قید شده مراجعه کنند، بعد از ثبت‌نام مسافت آنها بررسی می‌شود و در صورت وجود مشقت و سختی و ناهمواری مسیر و نبود اتوبوس و وسایل حمل‌ونقل عمومی، در این مدارس اسکان داده می‌شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->