دو بار اعدام برای قاتل سنگدل و هوسران در دو راهی مشهد-طرقبه | هشدار: خواندن این خبر برای افراد زیر ۱۸ سال و بیماران قلبی توصیه نمی‌شود درخشش ۴ مدال نقره و برنز بر گردن تیم دانش‌آموزی ایران در المپیاد جهانی اقتصاد آتش‌سوزی در نخلستان‌های روستای رُمیله آبادان مهار شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌مندی ۶.۵ میلیون سالمند از خدمات مستمر دولتی اشعه فرابنفش خورشید در مشهد به شاخص «خطر بسیار زیاد» رسید درخواست طلاق از مردی که برای دزدی از خانه پدرزنش نقشه کشید درخواست نبش قبر برای کشف راز مرگ مرد تهرانی در ترکیه میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود عسلویه روی دور زلزله؛ زمین‌لرزه ششم هم ۴ریشتری بود (۶ مرداد ۱۴۰۴) شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی پساب خروجی «زبرخان» را تعیین تکلیف کند راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آیا خشم به ارث می‌رسد؟ | بررسی عوامل ژنتیکی در بروز عصبانیت آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تعیین تکلیف آتش سوزی جنگل‌های کهکیلویه و بویراحمد با دو بازداشتی

  • کد خبر: ۳۱۶۵۳
  • ۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۳
تعیین تکلیف آتش سوزی جنگل‌های کهکیلویه و بویراحمد با دو بازداشتی
دادستان عمومی و انقلاب یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد از تشکیل ۳ پرونده و بازداشت ۲ نفر در رابطه با آتش سوزی جنگل‌های این استان خبرداد.
به گزارش شهرآرانیوز، سید علی ملک حسینی در جمع خبرنگاران افزود: در صورتی که کسی عمدا اقدام به آتش زدن جنگل‌ها کند، مجازات کیفری و جبران خسارت خواهد داشت.

وی اظهارکرد: ۳ پرونده در چند شهرستان استان در رابطه با آتش سوزی جنگل‌های استان تشکیل شده، ۲نفر که اقدام به آتش زدن آن‌ها محرز است، در یاسوج بازداشت هستند، اما عمدی یا سهوی بودن کارشان باید مشخص شود.

دادستان عمومی و انقلاب یاسوج با بیان اینکه بحث امنیتی در زمینه آتش سوزی جنگل‌ها و مراتع استان کهگیلویه و بویراحمد مطرح نیست، خاطرنشان کرد: آتش سوزی‌ها هنوز در رابطه با عمدی بودن آتش سوزی‌ها منتهی به شناسایی شخصی نشده است.

ملک حسینی تصریح کرد: در صورتی که محرز شود عمدی در آتش سوزی جنگل‌های استان بوده طبق قانون با عاملان آتش سوزی برخورد خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه آتش سوزی جنگل‌ها تنها مربوط به امسال نیست و سال‌های قبل نیز اتش سوزی داشته ایم، ادامه داد: مدیران و متولیان قبلی باید امکانات و تجهیزات لازم برای اطفاء حریق را فراهم می‌کردند و در آتش سوزی‌های اخیر مدیران برای مهار آتش از تمام توان استان استفاده کرده اند.


منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->