تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها

۸۵۰ نوزاد نارس، در ۹ماهه نخست ۱۴۰۳، از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند

  • کد خبر: ۳۱۶۵۳۴
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۵
۸۵۰ نوزاد نارس، در ۹ماهه نخست ۱۴۰۳، از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند
رئیس بیمارستان تخصصی زنان و زایمان‌ ام‌البنین(س) مشهد گفت: ۸۵۰ نوزاد نارس و محروم از شیر مادر، در ۹ماهه نخست امسال، از شیر اهدایی مادران در بانک شیر مشهد تغذیه شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر ناهید صاحبدل‌فر افزود: مادران داوطلب، شیر مازاد خود را از بدو تولد تا یک‌سالگی فرزند، در اختیار بانک شیر قرار می‌دهند تا نوزادان نارس، چندقلو و بیمار از این شیر تغذیه شوند.

وی ادامه داد: در ۹ ماهه امسال، ۵۵ مادر در امر اهدای شیر مشارکت داشته‌اند و ۷۹۲ لیتر شیر پاستوره اهدایی در اختیار این تعداد نوزاد نارس و محروم از شیر مادر قرار گرفته است.

اهدای بیش از چهار هزار لیتر شیر مادر به نوزادان نارس

رئیس بیمارستان تخصصی زنان و زایمان‌ام‌البنین (س) مشهد با اشاره به این که بانک شیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان چهارمین بانک شیر کشور از مردادماه سال ۱۳۹۸ راه‌اندازی شده است گفت: از آغاز فعالیت این بانک شیر تا کنون ۴۰۸ مادر در امر اهدای شیر مشارکت داشته‌اند و چهار هزار و ۴۵۳ لیتر شیر به این مرکز اهدا کرده‌اند.

صاحبدل‌فر افزود: همچنین در این بازه زمانی سه هزار و ۱۵۰ نوزاد نارس و محروم از شیر مادر در مشهد زیر پوشش این مرکز قرار گرفته و با شیر‌های اهدایی تغذیه شده‌اند.

وی ادامه داد: همچنین از مجموع شیر‌های اهدایی در این مدت، ۳۴۴ لیتر شیر به زاهدان و حدود ۶ لیتر به اسفراین ارسال شده است.

«بانک شیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد» با خدمات کاملاً رایگان، فعالیت خود را از مردادماه سال ۱۳۹۸ در محل بیمارستان‌ ام‌البنین(س) مشهد آغاز کرده است.

شیر‌های اهدایی به بانک شیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد، علاوه بر نوزادان بیمارستان‌ ام‌البنین، در اختیار بخش نوزادان بیمارستان‌های امام رضا (ع)، قائم (عج)، اکبر و هاشمی‌نژاد مشهد نیز قرار می‌گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->