منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید واکسن آنفولانزا را فراموش کنیم؟ حقوق حداقل بگیران تأمین‌اجتماعی باید بالای ۳۰ میلیون تومان باشد علت افزایش قیمت واکسن آنفلوآنزا در بازار چیست؟ | احتمال تغییر قیمت با محموله‌های جدید یک فعال حقوق حیوانات: ادارات کل دامپزشکی، مسئول بسیاری از اتفاقات تلخ باغ وحش‌ها هستند | باغ وحش‌ها انگیزه‌ای برای درمان حیوانات پا‌به‌سن‌گذاشته ندارند آمادگی مدارس مشهد و استان برای ورود کلاس اولی‌ها | خانواده، حلقه مفقوده میان معلم و دانش‌آموز است نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال‌آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دانش‌آموزان خراسان رضوی متقاضی تحصیل در هنرستان‌ چرا جنگل‌های ارسباران تا کنون ثبت جهانی نشده‌اند؟ مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: فقط از تیم‌های رسمی المپیادی حمایت و پشتیبانی مالی می‌شود + فیلم نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد روش‌های مقابله با اضطراب جدایی کلاس اولی‌ها اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ درصد از زنان سرپرست‌خانوار به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند | اجرای طرح غربالگری سلامت برای بانوان سرپرست‌خانوار خراسان رضوی آیا سالاد جایگزین شام می‌شود؟
سرخط خبرها

سفیر جمهوری رومانی در ایران: آرامگاه فردوسی نشان‌دهنده قدمت تاریخی ایران است

  • کد خبر: ۳۱۶۹۸۲
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۱
  • ۱
سفیر جمهوری رومانی در ایران: آرامگاه فردوسی نشان‌دهنده قدمت تاریخی ایران است
سفیر جمهوری رومانی در ایران گفت: آرامگاه فردوسی و شهر تاریخی توس نشان‌دهنده قدمت تاریخی ایران است.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

به گزارش شهرآرانیوز، «میرلا کارمن گرکو» روز دوشنبه در حاشیه بازدید از آرامگاه فردوسی و شهر تاریخی توس اظهار کرد: ورودم به مشهد و پایان سفرم در این مکان زیبا، شهر تاریخی توس و آرامگاه فردوسی برای من جذاب و دیدنی بود.

سفیر جمهوری رومانی در ایران ادامه داد: آرامگاه فردوسی نشان‌دهنده قدمت تاریخی ایران است و این آمدوشد مردم به این مکان، نشان‌دهنده ارتباط و حیات فرهنگ در جامعه کنونی ایران است.

او با اشاره به اهمیت گردشگری اظهار کرد: برای اینکه ایران را بشناسند، باید بیایند و ایران را ببینند و این اهمیت دارد که توریست‌ها از این مکان دیدن کنند.

میرلا کارمن گرکو بیان کرد: از اینکه میراث‌ فرهنگی را نگهداری می‌کنید، تشکر می‌کنم.

او با دعوت از مردم دنیا برای حضور و بازدید از مشهد و آرامگاه فردوسی گفت: از همه دعوت می‌کنم که به مشهد سفر کرده و از مقبره فردوسی بازدید کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ابراهیم
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۳۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
0
0
سلام خدمت شهردار عزیز مشهد کاش همین قدر شما هم منطقه شاهنامه رو دوست می‌داشتین و تلاش میکردین طرح تفصیلی این منطقه انجام بشه ما نیاز به ساخت و ساز و امکانات داریم زمین ها دیگر برای کشت جواب نمیدن چون آب نیس این منطقه برای ساخت و ساز جای عالی هست ولی نمیدانم مشگل شما با فردوسی چی هست
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->