ویدئو | جشن تکلیف دختران ۹ کشور اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع) بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران مشهد میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت خواهد بود برنامه «مهمان مهر» میزبان ۶۰۰۰ دانشجو از سراسر کشور در حرم حضرت معصومه(س) ۵ تا ۱۰ درصد سهمیه حج کشور به ایثارگران اختصاص دارد | حج برای این قشر رایگان نیست حذف مالیات چادر مشکی و اجرای نصفه‌ونیمه یک مصوبه! توضیحات رئیس سازمان حج و زیارت درباره جزئیات حج تمتع ۱۴۰۵ خدا را، خدا نمی‌دانیم! «شفاعت» بالی برای پرواز تا قرب الهی | نگاهی به حکمت۶۳ نهج‌البلاغه در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام‌والمسلمین نظافت‌یزدی معاون استاندار خراسان رضوی: اداره کشور در جنگ ۱۲روزه به دست رهبری، نماد رهبری مقتدر و اتحاد مقدس ملت ایران بود بخش ویژه جشنواره ملی ادبی «واج» به آثار حوزویان اختصاص یافت
سرخط خبرها

سند «توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار» اجرا می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۷۰۴۶
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۱
سند «توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار» اجرا می‌شود
مدیرعامل بنیاد مهدی موعود (عج) از اجرایی شدن سند «توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار» پس از فراز و نشیب‌های زیاد به زودی اجرا می‌شود.

به گزارش شهرارآنیوز، حجت الاسلام محمود متوسل در رابطه با مراحل آماده سازی و اجرای «سند توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار» و میزان پیشرفت کار، اظهار کرد: در سند مهندسی فرهنگی کشور که مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است، تدوین یک سری اسناد پایین دستی معین شده که از جمله آنها تدوین سند توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار است.

مدیر عامل بنیاد مهدی موعود (عج) افزود: قریب به ۶ سال پیش ما در بنیاد مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف به شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد دادیم که این بنیاد آمادگی دارد تا سند توسعه فرهنگ مهدویت را تدوین کند. آن زمان جناب دکتر مخبر، دبیر شورا بود. بعد از اعلام موافقت شورای عالی، بنیاد با یک مجموعه دانشگاهی، قراردادی منعقد کرد تا با همکاری مشترک این سند را تدوین کند.

حجت الاسلام متوسل با بیان اینکه تدوین و آماده سازی سند در بنیاد قریب به دو سال زمان بُرد، تصریح کرد: همزمان با تدوین سند در بنیاد، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تغییر کرد. جناب آقای مخبر رفت و دوستان دیگری آمدند. در جلسه‌ای بدون اطلاع بنیاد، این موضوع یعنی تدوین سند توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار، به مدیریت حوزه علمیه قم واگذار شد. شاید دوستان از سوابق کار اطلاع نداشتند. به هر حال مقرر شد مدیریت حوزه علمیه قم سند را آماده کند و آیت الله اعرافی نیز جناب آقای میرمعزی را به عنوان نماینده خود برای این کار تعیین کرد. 

مدیرعامل بنیاد مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف خاطرنشان کرد: حجت الاسلام میرمعزی موظف شد که با حضور موسسات و نهاد‌های فعال در بحث مهدویت، شورایی تشکیل داده و با همکاری آنها این سند را تدوین کنند. از جمله از بنیاد مهدی موعود نیز دعوت شد و ما هم نماینده‌ای را مشخص کردیم. این شورا نیز یک سال و نیم کار کرد و نتیجه کار چند بار به شورای عالی انقلاب فرهنگی رفت و بازگشت و اصلاحاتی انجام شد.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به آماده شدن سند توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار گفت: دو سال پیش این سند نهایی و اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ توسط رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی ابلاغ شد. قاعدتاً پس از ابلاغ باید اقدامات لازم برای اجرا انجام می‌شد. اما با توجه به اینکه در سند عنوان شده دبیرخانه سند توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار باید در مسجد مقدس جمکران باشد و مسجد جمکران کار‌ها را پیگیری کند، این مسئله با جابجایی حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان و آمدن حجت الاسلام والمسلمین اجاق نژاد مواجه شد و همین جابجایی و آشنایی تولیت جدید با کار‌های مربوط به سند مدتی زمان برد.

متوسل خاطرنشان کرد: امسال از اواخر تابستان تولیت محترم مسجد مقدس جمکران در راستای اجرایی شدن سند، با حضور نمایندگان مجموعه‌هایی که در تدوین آن مشارکت داشتند، جلساتی تشکیل داد. در این سند باید نگاشت‌های نهادی آماده می‌شد یعنی هر نهاد، وظایف خود را در رابطه با موضوع مهدویت بشناسد و بداند که چه کار‌هایی باید انجام دهد. تا امروز دوستان دبیرخانه ۳ یا ۴ نگاشت نهادی را برای حوزه علمیه، آموزش و پرورش، آموزش عالی و صدا و سیما که نهاد‌های اصلی هستند آماده کرده‌اند که در جلسات شورای راهبری بحث شده و بخشی در حال بحث و بررسی است.



رئیس بنیاد مهدی موعود افزود: الحمدلله جلسات به صورت منظم هر دو هفته یک بار در قم تشکیل می‌شود و امیدواریم اولین جلسه ستاد توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار، امسال با حضور اعضای رسمی ستاد که در سند مشخص شده برگزار شود و آغاز به کار کند.

وی خاطرنشان کرد: مقدمات کار از طرف شورای راهبری که به صورت منظم با برگزاری جلسات در قم کار‌ها را دنبال می‌کنند فراهم شده و امیدواریم ان شاءالله کار اصلی نیز به زودی آغاز شود و برکات خوبی برای کشور به دنبال داشته باشد.

منبع: خبرگزاری شبستان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->