پیکر مرحوم حجت الاسلام والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى در جوار حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد + فیلم چرا اسلام به عنوان دین نهایی از همان ابتدای تاریخ معرفی نشد؟ یک نکته ناگفته از صلح امام حسن(ع) جنون یک مرغ مهاجر ضمانت رسول مهربانی (ص) برای موفقیت و پیشرفت چیست؟ چشم‌هایت را به من قرض بده! | راهکارهای جلوگیری از خود محوری و استبداد رأی در کلام رسول خدا (ص) راهیابی ۱۲۵ متسابق به مرحله استانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن در خراسان رضوی ۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید!
سرخط خبرها

معاون عتبات سازمان حج: زمینه ثبت‌نام حج در نیمه دوم ماه رمضان فراهم می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۷۲۷۵
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۸
معاون عتبات سازمان حج: زمینه ثبت‌نام حج در نیمه دوم ماه رمضان فراهم می‌شود
معاون عتبات سازمان حج گفت: تا ۲۲ اسفند ۱۴۰۳، امکان ثبت‌نام وجود دارد و زمینه ثبت‌نام برای نیمه دوم ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ هم در هفته آینده فراهم خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و رئیس سازمان حج و زیارت برای بررسی مسائل حوزه عتبات و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای اعزام‌های رمضان و نوروز، اواخر هفته به عراق سفر خواهند کرد.

در نشست امروز شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، اعلام شد در این سفر، ضمن بازدید از خدماتی که به زائران ایرانی در شهر‌های زیارتی عراق ارائه می‌شود، در دیدار و نشست با مسئولان دفاتر نمایندگی بعثه و سازمان حج در شهر‌های کربلا و نجف آمادگی‌ها برای عملیات رمضانیه و نوروز ارزیابی خواهد شد.

در این جلسه مرتضی آقایی، معاون عتبات سازمان حج با اشاره به اینکه با تلاش‌های صورت گرفته در حوزه عملیات عتبات، ارزیابی‌ها از بهبود امور حکایت دارد، اظهار داشت: هم اکنون ثبت نام تا ۲۲ اسفند برای زائران امکان پذیر است و زمینه ثبت نام برای نیمه دوم رمضان و نوروزهم در هفته آینده فراهم خواهد شد. آقای علیرضا بیات رئیس سازمان حج و زیارت هم به اقدامات و هماهنگی صورت گرفته برای کاهش هزینه اعزام زائران هوایی اشاره کرد و گفت: تلاش داریم تا عملیات عتبات در قالب سیستمی و با اصلاح فرآیند‌ها و رویه‌ها بهبود بیشتری یابد و غربالگری شرکت‌های مجری هم انجام شود.

در ادامه این جلسه، با توجه به استمرار برنامه عمره و استماع صحبت‌های مسئولین حوزه عتبات در هفته‌های قبل، ارتباط وبیناری با مسئولین عمره در سرزمین وحی برقرار شد. مسئولین دفاتر نمایندگی بعثه در مکه، ستاد عملیات مکه و سازمان حج در عربستان از آخرین اقدامات و پیگیری‌های صورت گرفته برای ادامه عملیات عمره و حج ۱۴۰۴ و مشکلات کاروان‌های عمره گزار در بخش‌های اسکان، نقل بین شهری، پرواز و... و راهکار‌های پیشنهادی گزارش دادند.

آقای نصراله فرهمند مدیرعامل موسسه عمره سعادت نیزبا اشاره به اینکه حدود ۴۰ روز از عملیات عمره کنونی باقیمانده است، اظهار داشت: انتظار می‌رود در این مدت حدود ۵۰ هزار نفر دیگر به سرزمین وحی مشرف شوند. وی افزود: تاکنون ۱۶ هزار نفر از معتمرین از خدمات قطار بین الحرمین استفاده کردند و با اقدامات صورت گرفته دربخش پرواز، در عمره سال آینده می‌توانیم در این بخش خدمات بهتری را به زائران ارائه دهیم.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هم از معاونین و مسئولان مرتبط با حوزه عمره خواست که اطلاع رسانی بیشتر به زائرین و کارگزاران را در اولویت قرار دهند و تلاش نمایند که آموزش در سطح کارگزاران را ارتقاء بخشیده و با توجه به تجارب بدست آمده مشکلات زائران را رفع نمایند.

رئیس سازمان حج و زیارت نیز پس از شنیدن نقطه نظرات مطرح شده و دیدگاه مسئولان عملیات در مکه، مشکلات را به سه دسته قابل حل، واقعیات کشور میزبان و مشکلاتی که باید در صحنه عملیات مدیریت شود دسته بندی و ابراز امیدواری کرد که با همکاری و تلاش همه خدمتگزاران، برنامه ریزی و مدیریت عملیات، مشکلات به حداقل برسد و رضایتمندی زائرین از این سفر معنوی بیشتر شود.

منبع: شبستان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->