احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟ مشکل کارفرمایان در ارسال لیست بیمه فروردین ۱۴۰۴ | تأمین‌اجتماعی: سیستم در حال به‌روزرسانی‌ است یارانه حکمت بازنشستگان نیرو‌های مسلح از اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ افزایش می‌یابد واریز متناسب‌سازی و افزایش حقوق بازنشستگان کشوری از امروز (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز شد ابلاغ رسمی دستورالعمل متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از سوی دولت | معوقات متناسب‌سازی حقوق امسال پرداخت می‌شود نقش شاهان در اسلامبول ترک تحرک! راهکارهایی برای داشتن زمینی عاری از هرگونه زباله و پسماند | رؤیای زمین پاک تصادف شدید موتورسیکلت و پراید در فریمان با ۶ مصدوم (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال وقوع سیلاب طی ساعات آینده در شمال‌غرب کشور (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تأمین ۶۰۰ هزارنفر شب ظرفیت اسکان برای زائران نوروزی مشهدالرضا (ع) | تخفیف ۴۰ درصدی همه هتل‌ها در پیک زیارتی آتی (۳۰ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۷۲۹۱
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۵
تأمین ۶۰۰ هزارنفر شب ظرفیت اسکان برای زائران نوروزی مشهدالرضا (ع) | تخفیف ۴۰ درصدی همه هتل‌ها در پیک زیارتی آتی (۳۰ بهمن ۱۴۰۳)
دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر استان با تقدیر از اقدام شایسته انجمن هتلداران مشهدالرضا(ع) برای اعمال تخفیف ۴۰ درصدی اقامت در همه مراکز اسکان شهرستان گفت: برنامه‌ریزی شده تا بیش از ۶۰۰ هزار نفرشب ظرفیت اسکان در هتل‌ها، هتل‌آپارتمان‌ها، مهمانپذیر‌ها و اقامتگاه‌های سنتی ایجاد شود که نشان‌دهنده افزایش ۱۳ درصدی ظرفیت اسکان نسبت‌به سال گذشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرکلالی در یازدهمین نشست شورای اداری شهرستان مشهد که عصر امروز (سه‌شنبه، ۳۰ بهمن ۱۴۰۳) با حضور سیدحسن حسینی، فرماندار شهرستان و مدیران دستگاه‌های اجرایی، برگزار شد، با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان از ۱۲ اسفندماه و آغاز رسمی پیک زیارتی نوروزی اظهار کرد: همان‌طورکه مستحضر هستید، ۱۲ کمیته تخصصی متشکل از نمایندگان دستگاه‌های اجرایی حضور دارند و در شرایطی که معاونان فرماندار، رؤسای این کارگروه‌ها هستند، همه‌چیز متمرکز است تا میزبانی شایسته از مهمانان امام هشتم(ع) صورت بگیرد.

وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از ۲۸ جلسه با ۴۰۰ مصوبه در پیک‌های زیارتی سال برگزار شده و در نوروز امسال هم که مقارن با ماه مبارک رمضان است، برنامه‌ریزی شده تا اداره کل میراث فرهنگی بیش از ۶۰۰ هزار نفرشب ظرفیت اسکان در هتل‌ها، هتل‌آپارتمان‌ها، مهمانپذیر‌ها و اقامتگاه‌های سنتی ایجاد کند که نشان‌دهنده افزایش ۱۳ درصدی ظرفیت اسکان نسبت‌به سال گذشته است.

تخفیف ۴۰ درصدی همه هتل‌ها در پیک زیارتی آتی

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر استان با تقدیر از اقدام شایسته انجمن هتلداران مشهدالرضا(ع) برای اعمال تخفیف ۴۰ درصدی اقامت در همه مراکز اسکان شهرستان خاطرنشان کرد: افزون بر سه هزار و ۸۰۰ نقطه به عنوان مراکز اسکان در نظر گرفته شده است که با توجه به پیش‌بینی سازمان هواشناسی درباره برودت احتمالی هوای مشهد در ایام نوروز، گرمایش و امکانات شایسته نیز فراهم خواهد شد.

وی ادامه داد: امکانات شهری هم به‌مدد تلاش شهرداری همگی در حالت آماده‌باش هستند. فعالیت ۳۵ اکیپ اجرایی و تیم راهنمایی میدانی به همراه ۲۵۸ ایستگاه خدمات شهری، اورژانس شهری و سرویس هوایی، استقرار بیش از ۱۵ تیم نظارتی در پایانه‌های مسافربری و آماده‌باش ۳۸ شرکت حمل‌ونقل مسافربری، ۱۵۱۵ دستگاه اتوبوس، مینی‌بوس و سواری کرایه با ۸۰۴۲ راننده، بخشی از این امکانات است.

امیرکلالی افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز هماهنگی لازم برای احداث بیمارستان سیار آستان قدس رضوی را انجام داده و به‌موازات این، با تجهیز کامل بیش از ۷۹ مرکز بهداشت و ۱۷۶ داروخانه، زیرساخت‌های درمانی را برای خدمت زائران و مجاوران در ایام نوروز به کار گرفته است.

زیرساخت‌های خدماتی زیر ذره‌بین بازرسان

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر استان تصریح کرد: دپوی انواع چادر، پتو، اقلام خوراکی و بهداشتی بخش دیگری از برنامه‌ریزی‌هایی است که برای تمرکز کامل همه خدمات در پیک زیارتی پیش‌رو انجام شده است. علاوه‌براین، آماده‌باش ۴۵۰ بازرس از دستگاه‌های مختلف اجرایی به همراه استقرار قاضی کشیک، تیم‌های بازرسی را قادر می‌کند تا در لحظه به پرونده تخلفات رسیدگی کرده و احکام قضایی را اجرا کنند. این موضوع بسیار حائز اهمیت است؛ زیرا سال گذشته فقط در حوزه اقامت، بیش از یک میلیارد تومان در جریان رسیدگی به پرونده تخلفات به زائران عودت داده شد.

وی تأکید کرد: در پیک زیارتی پیش‌رو، بیش از ۱۷ هزار ظرفیت پارکینگ پیش‌بینی شده که ۵ هزار مورد در بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی است. علاوه بر این، ۴ هزار چشمه سرویس بهداشتی هم ایجاد شده و شهرداری ۴۱ هزار نفرشب ظرفیت اقامت مستقل را در زیرساخت‌های خود ایجاد کرده است.

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر استان با اشاره به راه‌اندازی بازارچه‌های متعدد در بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی برای عرضه اقلام اساسی به زائران و مجاوران به قیمت مصوب، گفت: تاکنون طبق برنامه‌ریزی‌ها مقررشده تا ۱۳ مرکز و ۵۰ واحد عرضه مستقیم اقلام اساسی در بافت پیرامونی حرم و نقاط مختلف مشهدالرضا(ع)، مسئولیت عرضه میوه شب عید و اقلام موردنیاز مردم را برعهده داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->