اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

آیا HPV مردان را به این سرطان مبتلا می‌کند؟

  • کد خبر: ۳۱۷۳۵۷
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۱
آیا HPV مردان را به این سرطان مبتلا می‌کند؟
شاید خیلی‌ها تصور می‌کنند که ویروس اچ‌پی‌وی تنها عامل بروز سرطان در زنان است، اما به تاکید متخصصان دو تایپ خطرناک این ویروس می‌تواند در مردان هم عامل بروز سرطان شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمدهادی رادفر، دبیر جامعه اورولوژی ایران گفت: در این باره آمار رسمی نداریم، اما چیزی که در مراجعات مشاهده می‌شود، شیوع بیشتر آن نسبت به قبل است. به طور حتم مهم‌ترین مساله درباره HPV پیشگیری و تزریق واکسن است که البته جای خالی آن در سیستم بهداشت و درمان مشاهده می‌شود.

او با تاکید بر این که واکسیناسیون HPV باید به سبد واکسیناسیون کشور اضافه شود، ادامه داد: غربالگری شیوع این ویروس در زنان مهم است و نه تنها درباره HPV که درباره سرطان دهانه رحم هم به وسیله تست پاپ‌اسمیر صورت می‌گیرد. در آقایان، اما غربالگری به عنوان یک آزمایش مطرح نیست. تنها چیزی که مطرح است این که اگر مردان ضایعه جدیدی مشاهده کردند، بلافاصله به پزشک مراجعه و آن را به تاخیر نیندازند.

به گفته رادفر، در معاینه از سوی متخصص ابتلای مردان به ویروس اچ‌پی‌وی مشخص می‌شود و آزمایش آن در یک فرد بدون علامت هیچ ارزشی ندارد.

بهترین سن تزریق واکسن در مردان

دکتر محمدعلی زرگر، عضو هیات مدیره جامعه اورولوژی ایران هم با بیان این که درباره این ویروس دو مدل واکسن در دسترس است، عنوان کرد: این واکسن‌ها ۴ و ۲ ظرفیتی هستند. در حال حاضر یک شرکت ایرانی واکسن دو ظرفیتی را تولید کرده و به زودی واکسن ۴ ظرفیتی را هم ارائه خواهد کرد که قیمت آنها نسبت به برند‌های خارجی ارزان‌تر است. این واکسن‌ها مبلغی کمتر از یک میلیون قیمت دارند و قیمت برند خارجی آن ۵ تا ۶ برابر است.

زرگر با بیان این که هر فرد باید دو نوبت از این واکسن را تزریق کند، ادامه داد: واکسن ۲ ظرفیتی خارجی نسبت به ۴ ظرفیتی سخت‌تر در دسترس است و شاید فقط از طریق هلال احمر تامین شود. اما واکسن ایرانی به راحتی و با قیمت مناسب در دسترس است.

او درباره اثربخشی واکسن‌های ایرانی هم توضیح داد: HPV حداقل ۷۰ ویروس دارد و دو تایپ ۱۶ و ۱۸ آن خطرناک‌تر هستند. واکسن‌های ایرانی هم این ویروس‌ها را پوشش می‌دهد و می‌توانند مانع از بروز سرطان پنیس در مردان به دلیل ابتلا به تایپ خطرناک ویروس اچ‌پی‌وی شود.

زرگر درباره زمان تزریق این واکسن هم بیان کرد: از ۹ سالگی تا ۱۴ سالگی بهترین زمان تزریق این واکسن است. افراد در سنین بالاتر باید سه دوز از این واکسن را تزریق کنند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->