ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه قضاییه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در مسابقه اتومبیلرانی ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتابخوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
ابتکار:

«حق مالکیت پدر بر فرزند» برداشت فقهی است

  • کد خبر: ۳۱۷۴۰
  • ۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۸
«حق مالکیت پدر بر فرزند» برداشت فقهی است
معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهوری گفت: اینکه برخی می‌گویند پدر بر فرزندانش حق مالکیت دارد و می‌تواند آنان را به قتل برساند، برداشت فقهی است و بر اساس آیات قرآنی نیست.
به گزارش شهرآرانیوز، معصومه ابتکار افزود: پیشنهاد‌هایی برای اصلاح قوانین مربوط به مجازات پدران در برابر خشونت و قتل فرزندان مورد بررسی قرار گرفته و برای اصلاح، تصویب در مجلس به کمیسیون لوایح ارائه شده است.

وی اظهار داشت: برای پیشنهاد‌ها و اصلاح برخی قوانین در این زمینه و حقوق متقابل پدران و فرزندان، با علما و مراجع تقلید نشست‌های مختلفی برگزار کرده‌ایم.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهوری گفت: سال گذشته و امسال هشت نشست فقهی در قم داشته‌ایم و به این طریق مباحث حقوقی و فقهی مسائل زنان را به طور جامع پیگیری می‌کنیم.

وی با تاکید بر سختگیری‌های قانونی برای مقابله با فرزندکشی، ابراز امیدواری کرد که دیگر شاهد قتل هیچ دختر یا فرزندی به دست پدرش نباشیم.

وی بیان کرد: طرح محدودکردن حق طلاق شوهر را هم در دستور کار داریم، ولی فعلا لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت در اولویت ما قرار دارد.

طی نزدیک به ۴۰ روز گذشته ۲ قتل دختر به علت مسائل ناموسی به دست پدرانشان ثبت شده است.

بر اساس قوانین موجود در صورت قتل فرزند به دست پدر، پدر قاتل به سه تا ۱۰ سال حبس و پرداخت دیه محکوم می‌شود.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->