صعود بسکتبالیست‌های طبیعت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان جدایی کوجو از استقلال مخالفت استقلال با تاریخ برگزاری سوپرجام ماشاریپوف در استقلال ماندنی شد سرمربی کره شمالی دست فدراسیون را رو کرد | از مشهد تا پایتخت با قطار دروغ! بازگشت استقلال به پروژه جذب ستاره ملوان | غندی‌پور آبی‌پوش می‌شود؟ وارازدات هارویان، در یک‌قدمی استقلال + عکس رانیری، جانشین اسپالتی در تیم ملی ایتالیا شد واکنش تند خداداد عزیزی به ماجرای سفر کره شمالی به مشهد | فدراسیون طوفان زرد را هم سیاه کرد + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و کره شمالی | تلاش برای حفظ صدر چرا تیم ملی کره شمالی، از مشهد به تهران رفت؟ + فیلم زمان آغاز بازی‌های تیم ملی در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم هافبک پرسپولیس شاگرد گل‌محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است سرمربی کره شمالی: به ما گفتند بازی در مشهد برگزار می‌شود! + فیلم مهمان‌نواز، فلپس ایرانی مغز معیوب سرخ‌ها | پرسپولیس بالانس نیست خرید بعدی پرسپولیس در پست دفاع راست حمایت قاطعانه کریس از یامال: او یک پدیده است، دست از سرش بردارید!
سرخط خبرها

چالش جدید کارتال برای جانشین سروش رفیعی

  • کد خبر: ۳۱۷۵۱۵
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۰
چالش جدید کارتال برای جانشین سروش رفیعی
اسماعیل کارتال برابر آلومینیوم اراک، هافبک بازیساز و طراح خود را در اختیار ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، پرسپولیس در شرایطی باید روز چهارم اسفند بازی حساس و مهمی را در شهر اراک مقابل تیم آلومینیوم برگزار کند که به جز بازیکن ۴ مصدوم خود، سروش رفیعی را نیز به دلیل محرومیت دراختیار نخواهد داشت.

سروش رفیعی که در بازی‌های این فصل پرسپولیس نقش مهمی را در ترکیب پرسپولیس بازی کرده و به ویژه با حضور کارتال در میانه میدان یک نقش محوری را ایفا می‌کند، برای بازی روز شنبه ۴ کارته و محروم است و هنوز مشخص نیست سعید مهری قرار است نقش او را در میانه میدان بازی کند یا محمد خدابنده لو، اما هر کدام از این نفرات با خصوصیات بازی متفاوت از هم می‌توانند گزینه‌های کارتال در میانه میدان باشند.

ضمن این که هنوز مشخص نیست کارتال مثل بازی با النصر با توجه به حساسیت بازی در اراک از هافبک دفاعی نیز در ترکیب اصلی بهره می‌برد و مسعود ریگی را باز به عنوان یک هافبک مخرب راهی میدان می‌کند یا تصمیم می‌گیرد از دو هافبک بازیساز با قدرت پاس بالاتر بهره ببرد.

این‌ها سوال‌هایی است که برای گرفتن پاسخ درست آن باید تا روز شنبه صبوری کرد و دید درنهایت مرد ترک تبار سرخ‌ها با چه اندیشه‌ای مقابل تیم آلومینیوم و تفکرات مجتبی حسینی صف آرایی خواهد کرد.

منبع: خبر ورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->