یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۵ تأثیر روحی‌روانی دورریختن وسایل اضافی خانه

  • کد خبر: ۳۱۷۶۹۸
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳
۵ تأثیر روحی‌روانی دورریختن وسایل اضافی خانه
اگر به دنبال آسان‌ترین روش برای رسیدن به آرامش و کاهش استرس هستید، وسایل اضافی خانه‌تان را دور بریزید.

به گزارش شهرآرانیوز، خلاصی از وسایل اضافی خانه، نه‌تنها محیط زندگی‌تان را مرتب کرده و سروسامان می‌دهد، بلکه باعث می‌شود احساس آرامش و شادی کنید و روی احساسات‌تان کنترل بیشتری داشته باشید. از اثرات مهم این اقدام می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱. کاهش استرس و اضطراب

محیط زندگی نامرتب عامل استرس و اضطراب فراوانی برای بیشتر مردم است. در تحقیقی مشخص شد، افرادی که خانه‌شان مرتب است، خانه خود را دوست داشته و احساس کاملا مثبتی به آن دارند. همین موضوع باعث می‌شود که ذهن‌شان آرام شده و از اضطراب‌هایشان کاسته شود.

۲. قدرت تمرکز بهتر

وقتی محیط زندگی، شلوغ و همه چیز پراکنده باشد ذهن به‌طور ناخودآگاه به جزئیات و آشفتگی‌های موجود توجه می‌کند. این وضعیت باعث می‌شود فرد نتواند روی کار‌های مهم و دشوار خود تمرکز کند. درواقع انرژی مغز برای پردازش اطلاعات اضافی و آشفتگی‌هایی که در اطرافش وجود دارد هدر می‌رود و از بهره‌وری در انجام کار‌ها کم می‌شود؛ بنابراین با مرتب شدن خانه، توانایی تمرکز هم بیشتر می‌شود.

۳. عزت نفس بیشتر

دور ریختن وسایل اضافی و مرتب شدن محیط زندگی، تاثیر مهمی روی عزت‌نفس فرد دارد و او احساس کنترل بیشتری روی زندگی خود خواهد داشت. این احساس باعث تقویت عزت نفس و اعتمادبه‌نفس در او می‌شود.

۴. ارتباط بهتر با اعضای خانواده و دوستان

وقتی خانه‌تان شلوغ و بهم‌ریخته باشد، ممکن است اعضای دیگر خانواده این وضعیت را نتوانند تحمل کنند و با شما درگیر جروبحث شوند؛ بنابراین با دور ریختن وسایل اضافی و مرتب نگهداشتن خانه می‌توانید ارتباط خوبی با خانواده‌تان داشته باشید. درضمن وقتی خانه‌تان مرتب باشد، دوستان‌تان را راحت‌تر دعوت می‌کنید.

۵. کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های حساسیتی

هرچه خانه پر از وسایل‌های مختلف و البته بدون استفاده باشد، احتمال تجمع گردوغبار، کپک و قارچ وجود دارد که معمولا موجب بیماری‌های آسم و حساسیت می‌شود. مرتب نگهداشتن خانه و رها شدن از وسایل بی‌مصرف اضافی، شما را از این بیماری‌ها دور نگه می‌دارد.

با دور ریختن وسایل اضافی، حال عمومی و سبک زندگی‌تان را خوب کرده و احساس بهتری به زندگی خواهید داشت.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->