مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت آلودگی هوای مشهد در ۱۰ منطقه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تشکیل باشگاه حرفه‌ای برای ورزش مشهد اولویت است + فیلم تلاش مدیریت شهری، تحقق نشاط مؤمنانه برای زائران و مجاوران است ضیافت نور و رنگ و تصویر در جشن بزرگ «نورنما»| آیین افتتاحیه بزرگ‌ترین نمایش ویدئومپینگ کشور در مشهد برگزار شد+ویدئو شهردار مشهد مقدس: جشنواره رمضان، فرصتی برای ایجاد شور و نشاط اجتماعی بود پیش بینی ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی زائران و مجاوران به مقاصد تفرجگاهی در روز طبیعت شهردار مشهد مقدس: هدف جشنواره نورنما ایجاد حال خوب برای زائران و مجاوران است تقدیر استاندار خراسان رضوی از برگزاری جشنواره نورنما در مشهد جام رمضان شاخص‌ترین رویداد ورزشی مشهد است ویدئو| مراسم افتتاحیه نخستین رویداد ملی نورنما و جشن بزرگ عیدانه در عرصه میدان شهدا مشهد در حال برگزاری است ساماندهی بیش از ۱۱۰۰ صندوق هوشمند فطریه در مشهد مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد خبر داد: بازدید بیش از ۷ هزار نفر از باغ‌ گل‌های مشهد فعالیت ۲۴ساعته پارکینگ‌های مرکزی مشهد برای برگزاری نماز عید فطر آمادگی شهرداری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز عید فطر و روز طبیعت ۱۴۰۴
سرخط خبرها

مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد: نیازمند ایجاد مرکز داده‌های زیارت در رصدخانه شهری مشهد هستیم

  • کد خبر: ۳۱۷۷۱۳
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۱
مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد: نیازمند ایجاد مرکز داده‌های زیارت در رصدخانه شهری مشهد هستیم
مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد گفت: در رصدخانه، با توجه به الزامات موجود و آمادگی شهرداری مشهد، به مرکز داده‌های زیارت نیاز داریم؛ اگر بتوانیم به این داده‌های مستدل و دقیق برسیم، کمک زیادی به ما می‌کند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدرحمان میرزائیان امروز، دوم اسفند ۱۴۰۳، در دیدار رئیس مرکز آمار ایران با شهردار مشهد اظهار کرد: ما سال گذشته دومین رصدخانه شهری کشور را در مشهد راه‌اندازی کردیم. رصدخانه بدون داده بی‌معنی است؛ قرار شد یک گروه راهبری برای رصدخانه تعریف کنیم که متشکل از شهرداری و سایر دستگاه‌های اجرایی است. ما در رصدخانه، ۱۸۶ لایه و ۱۵ لایه برخط داریم.

وی بیان کرد: آمارنامه تعاملی نیز دو سال است که به‌روز می‌شود و حدود ۲۰ سال است شهرداری آمارنامه شهر مشهد را منتشر می‌کند. در یکی‌دو سال گذشته، آمارنامه را تعاملی کردیم. در حال حاضر دریافت نامه برخط است و آمار سال ۱۴۰۲ یک ماه آینده منتشر خواهد شد که اتفاق بسیار خوبی است.

میرزائیان با بیان اینکه در رصدخانه، با توجه به الزامات موجود و آمادگی شهرداری مشهد، به مرکز داده‌های زیارت نیاز داریم، عنوان کرد: اگر بتوانیم به این داده‌های مستدل و دقیق برسیم، کمک زیادی به ما می‌کند. مرکز داده‌های زیارت یکی از اتفاقات خوبی است که می‌تواند رخ بدهد. با اندیشکده زیارت دانشگاه فردوسی وارد صحبت شدیم و چندین جلسه برگزار شده است. به همکاری مرکز آمار هم نیاز داریم.

مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد افزود: مرکز دیگری که تمایل داریم در رصدخانه ایجاد کنیم، مرکز داده‌های آب است. ما در مشهد با بحران آب مواجه هستیم و زائر زیادی به مشهد می‌آید؛ بنابراین ایجاد این مرکز را پیش‌بینی کردیم.

وی خاطرنشان کرد: برای اولین بار در کشور، آمایش سرزمین را از آمایش ملی، منطقه‌ای و استانی به سطح شهر آوردیم و با این رویکرد راه‌اندازی کردیم که ببینیم مطالبه ما از دستگاه‌های اجرایی چیست و دستگاه‌ها چه کمکی می‌توانند به ما بکنند. این اتفاقات می‌تواند الگو باشد، تجربه ما نیز خوب بود و آمادگی داریم این تجربه را در اختیار دیگران قرار دهیم. کمیته رصد داده‌های شهری قبلاً در اختیار ما بود، الان سه‌چهار ماهی است که این کمیته در اختیار اصفهان قرار گرفته، اما ما همچنان در این زمینه آمادگی داریم.

میرزائیان با اشاره به اینکه ما داده‌ها را جزو جدایی‌ناپذیر موضوع نوآوری می‌دانیم، تصریح کرد: اگر داده وجود داشته باشد می‌توانیم برای خودمان اتفاقات خوبی را رقم بزنیم و به اقتصاد شهر از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان کمک کنیم که این رویداد را شروع کرده‌ایم. نگاه ما به داده و اطلاعات در این سطح است، امیدواریم بتوانیم به‌درستی حکم‌روایی داده را در شهرداری مشهد پیاده کنیم.

مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد گفت: در زمینه آمار‌های ثبتی، همان‌گونه‌که آمارنامه داریم، سال‌نامه هم داریم و جمع‌آوری این داده‌ها از طریق سامانه‌های خودمان انجام می‌شود. امسال برای اولین بار از طریق داده‌های اپراتورها، زائران را در دهه آخر صفر شمارش کردیم که آمار آن تا پایان سال منتشر خواهد شد.

وی ادامه داد: یکم اردیبهشت «روز جهانی خلاقیت و نوآوری» است. امسال، هفته خلاقیت و نوآوری شهری را برگزار کردیم و هفته آینده نیز قرار است در مجمع کلانشهرها، هفته خلاقیت و نوآوری شهری را در همه کلانشهر‌ها مصوب کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->