تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نقض ۳۵۰ باره توافق آتش بس غزه توسط رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۳۱۷۸۳۷
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۶
نقض ۳۵۰ باره توافق آتش بس غزه توسط رژیم صهیونیستی
دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در غزه جمعه شب اعلام کرد که دشمن صهیونیستی ۳۵۰ بار توافق را نقض کرده که مهم‌ترین آنها جلوگیری و ایجاد مانع در اجرای مفاد پروتکل انسانی بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دفتر اطلاع‌رسانی دولت فلسطین مستقر در غزه همچنین اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی از زمان اجرای توافق آتش‌بس، ۱۰۰ فلسطینی را به شهادت رسانده و ۸۲۰ نفر را زخمی کرده است.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت، اما به اهداف خود یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسرای اسرائیلی از راه جنگ نرسید و مجبور به توافق آتش بس با این جنبش شد.

در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳)، توافقنامه آتش بس و تبادل اسرا بین رژیم صهیونیستی و حماس اجرا شد و مفاد مرحله اول این توافق شامل آزادی تدریجی ۳۳ اسیر صهیونیست که در غزه نگهداری می‌شوند در ازای آزادی تعدادی از اسرای فلسطینی و عرب که بین یک هزار و ۷۰۰ تا ۲ هزار نفر تخمین زده می‌شود، است.

از ابتدای اجرای توافق، گردان‌های القسام شاخه نظامی حماس در جریان معامله مبادله کنونی اسیران ۱۹ اسیر صهیونیست را در قالب ۶ گروه تحویل داده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->