کاهش ۱۷ درصدی ترانزیت محموله‌های معدنی در جاده‌های خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ زمان پیش‌فروش بلیت برای سفر اربعین ۱۴۰۴ مشخص شد نرخ ارز در جنگ ۱۲ روزه چگونه کنترل شد؟ افزایش قیمت طلا تا دو ماه آینده دور از انتظار است | ثبات در بازار طلا (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۷ تیر ۱۴۰۴) | افت ۱۵ میلیونی شاهین اتوماتیک پلاس قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۷ تیر ۱۴۰۴) | افت قابل توجه قیمت‌ها رئیس سازمان بورس: حمایت‌های قابل توجهی از بازار سرمایه صورت می‌گیرد نرخ تورم مسکن خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد احداث ۲۷۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در خراسان رضوی تا پایان سال ۱۴۰۴ طلا و سکه امروز در مشهد چقدر قیمت خورد؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) ریزش بورس از ترس جنگ پس از آتش‌بس! | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ تیر ۱۴۰۴) بیشترین و کمترین تورم ماهانه استان‌ها اعلام شد + جدول اقلام پروتئینی موردنیاز ایام محرم ۱۴۰۴ تأمین شد بازگشت ۲۰ هزار نفر از حجاج به کشور تا سه‌شنبه (۱۰ تیر ۱۴۰۴) لینک‌های مشکوک به خالی‌کردن حساب بانکی را چگونه شناسایی کنیم؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۷ تیر ۱۴۰۴) | دلار رشد کرد فرماندار مشهد: سهمیه آرد نانوایی‌های مشهد در صورت نیاز افزایش می‌یابد قیمت دام زنده اعلام شد (۷ تیر ۱۴۰۴) وزارتخانه‌ها و بانک مرکزی برای حمایت از بازار سرمایه اعلام آمادگی کردند ثبت سفارش واردات حبوبات و چای از امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود پرواز‌های فرودگاه مهرآباد و امام (ره) چه زمانی برقرار می‌شود؟ | فعالیت ایرلاین‌های خارجی در کشورمان به روال قبل برمی‌گردد علت توقف معاملات ۲ شرکت بزرگ خودروساز در بورس امروز چیست؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) صادرات نفت ایران به چین شدت گرفت ریزش قیمت طلای جهانی در پی توافق تجاری آمریکا و چین (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی بازار ارز‌های دیجیتال (۷ تیر ماه ۱۴۰۴) شروع ریزشی بورس پس از دو هفته تعطیلی (۷ تیر ۱۴۰۴) + نمای بازار قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش قیمت میوه تخصیص وام قرض‌الحسنه به واحد‌های تخریب‌شده در حمله رژیم صهیونیستی واریز اعتبار کالابرگ سرپرستان خانوارِ دهک‌های اول تا سوم از امروز (۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واریز ۵۰ میلیون تومان به حساب مددجویان قلعه گنجی کرمان

  • کد خبر: ۳۱۸۰۵
  • ۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۴
واریز ۵۰ میلیون تومان به حساب مددجویان قلعه گنجی کرمان
مدیر‌کل کمیته امداد استان کرمان گفت: واریزی ۵۰ میلیون تومانی به حساب مددجویان قلعه‌گنجی از سوی کمیته امداد نبوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر‌کل کمیته امداد استان کرمان گفت: واریزی ۵۰ میلیون تومانی به حساب مددجویان قلعه‌گنجی از سوی کمیته امداد نبوده و این موضوع از سوی نهاد‌های مختلف در دست بررسی است.

 

 روز گذشته چهارم تیر‌ماه به طور ناگهانی مبلغ ۵۰ میلیون تومان به حساب تعدادی از مردم شهرستان قلعه‌گنج و مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) واریز شد که مردم شهر را پای عابر بانک‌ها کشاند و کاربران فضای مجازی را تحت تاثیر این اتفاق قرار داد.

 

یحیی صادقی مدیر‌کل کمیته امداد استان کرمان اظهار داشت: قرار بود مبلغی به عنوان بسته معیشتی به حساب مددجویان کمیته امداد واریز شود و به همین دلیل مشخصات مددجویان در سامانه کمیته امداد را در اختیار وزارت رفاه قرار داده بودیم.

 

وی با اظهار بی اطلاعی از اینکه چه اتفاقی افتاده که روز گذشته حساب مددجویان از طریق این سامانه به مبلغ ۵۰ میلیون تومان شارژ شده است گفت: این موضوع از سوی نهاد‌های مختلف در دست بررسی است، اما هنوز مسئله مبهم است.

 

مدیر‌کل کمیته امداد استان کرمان با بیان اینکه در واقع کمیته امداد این پول را به حساب مددجویان واریز نکرده است افزود: در حال حاضر حساب‌ها مسدود شده و اطلاعات بیشتری از این موضوع وجود ندارد.

 

مهدی شهسواری فرماندار شهرستان قلعه‌گنج نیز با اشاره به اینکه این مبلغ به حساب کارت امداد ولایت برخی از مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان قلعه‌گنج واریز شده است خاطر‌نشان کرد: هنوز منشاء واریزی این مبلغ مشخص نشده و معلوم نیست از چه منبعی این کارت‌ها شارژ شده‌اند و از طریق کمیته امداد خمینی در تهران پیگیر این موضوع شدیم که آن‌ها نیز اظهار بی‌اطلاعی از این واریزی‌ها کردند.

 

وی تاکید کرد: تمام دستگاه‌های امنیتی در حال پیگیری منشاء این واریزی هستند، اما هنوز مشخص نیست که این کار به صورت هکر بوده یا اشتباه کاربر در واریز بوده است.

 

فرماندار شهرستان قلعه‌گنج با بیان اینکه پس از اطلاع از این ماجرا این حساب‌ها مسدود شدند گفت: مبلغ یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از این فروشگاه کارت کشیده شده، اما هیچ پولی به حساب فروشگاه واریز نشده و هیچ کسی نیز جنسی از فروشگاه خریداری نکرده است، حدود ۳۵ نفر از مددجویان در فروشگاه طرف قرارداد، اقدام به کارت کشیدن کردند.
منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->