توصیه‌های سرپرست حجاج ایرانی به قربانی‌کنندگان در ایام حج پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید در پی درگذشت مادر شهیدان «ابدام» تأکید رئیس جمهور بر ایجاد آرامش و رفاه کامل برای حجاج ایرانی رئیس بنیاد شهید: فرزندان جانبازان ۷۰ درصد و شهدا استخدام رسمی می‌شوند آغاز بازگشت زائران حج تمتع ۱۴۰۴ سه روز زودتر از موعد ۶ زائر ایرانی در حج جان باختند | ۲۶ نفر بستری هستند (۱۲ خردادماه ۱۴۰۴) اجرایی‌شدن بیش از ۱۵ برنامه فرهنگی‌هنری در آستانه سی‌وششمین سالگرد ارتحال امام(ره) از سوی بسیج کشور ضرورت توسعه زیرساخت‌های زیارتی و فرهنگی از محل درآمد‌های وقفی آیات منتخب عیدسعید غدیر و محرم توسط نهضت ملی «زندگی با آیه‌ها» اعلام شد ایجاد پایگاه‌های قرآنی برای ۲۰۰ مسجد مشهد تا پایان خردادماه ۱۴۰۴ کاروان‌های ۳ روزه عتبات ویژه ایام عرفه راه اندازی شد اربعین ماموریتی فراتر از زیارت است شکافتن حصار جهل با تیغ علم | سبک علمی امام باقر(ع) نسخه‌ای برای تمدن‌سازی امروز آغاز برنامه‌های دهه ولایت و امامت در مشهد از روز عرفه ۱۴۰۴ | برپایی «سفره‌های علوی» و هزار ایستگاه صلواتی عید قربان فرصتی برای کمال برگزاری مراسم باشکوه دعای عرفه در حرم امام‌رضا(ع)، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برنامه‌های حرم مطهر رضوی به‌مناسبت سالروز شهادت امام محمدباقر(ع) اعلام شد بیانیه مدیریت مرکز حوزه‌های علمیه به‌مناسبت سی‌وششمین سالگرد ارتحال بنیان‌گذار انقلاب اسلامی ایران ساخت ۵ شهرک زیارتی مدرن برای زائران آستان مقدس امام‌حسین(ع)
سرخط خبرها

کمبود مسجد در مناطق نوساز مشهد

  • کد خبر: ۳۱۸۳۰۳
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۰
کمبود مسجد در مناطق نوساز مشهد
معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های اعلام کرد: مشهد به ۶۰۰ مسجد جدید، به خصوص در مناطق نوساز، نیازمند است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین امیرحسین احمدنیا در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، اظهار کرد: بر اساس سند آمایش کمی و کیفی مساجد، در حالی که برخی محلات قدیمی از دسترسی مناسب به مساجد برخوردارند، مناطق نوساز و جدید شهر با مشکل جدی در این زمینه رو‌به‌رو هستند.

وی افزود: در این مناطق، میانگین دسترسی شهروندان به مساجد به ۲۰ دقیقه و حتی در مواردی به یک ساعت می‌رسد که نشان‌دهنده فاصله زیاد بین محل سکونت و نزدیک‌ترین مسجد است.

معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان خاطرنشان کرد: این بررسی‌ها نشان می‌دهد که مشهد برای تأمین نیاز‌های مذهبی و فرهنگی ساکنان خود، حداقل به ۶۰۰ مسجد جدید نیاز دارد.

وی تأکید کرد: با برنامه‌ریزی دقیق و مدون، تلاش خواهد شد تا این کمبود‌ها جبران شده و دسترسی به مساجد، به ویژه در مناطق محروم و کم‌برخوردار، به تناسب جمعیت شهر افزایش یابد. این امر می‌تواند نقش مهمی در تقویت بنیان‌های مذهبی و ارتقای سطح فرهنگ دینی در جامعه ایفا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->