سانحه رانندگی در مشهد منجر به فوت ۳ عابر پیاده شد (۷ مرداد ۱۴۰۴) مسئول دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی: بیش از ۵ هزار داوطلب معلمی در انتظار پذیرش هستند زندگی دوباره ۵ محکوم به قصاص در ندامتگاه قزلحصار درخواست فوری هلال‌احمر ایران برای تسهیل دسترسی بشردوستانه به غزه سلامت دانش‌آموزان در اولویت سرویس‌های مدارس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۷ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا فردا گفت و گو با زنی که شوهرش را خفه کرد، دوش گرفت و خوابید | با جمع کردن ضایعات، خرج مواد شوهرم را می دادم هزینه‌های میلیاردی هم دریاچه ارومیه را نجات نداد پیش‌نویس تفاهم‌نامه بین فدراسیون صنعت آب ایران و سازمان محیط زیست بررسی شد (۷ مرداد ۱۴۰۴) مارال‌های ارسباران پس از ۳۰ سال مراقبت رها شدند ویتامینی برای نجات مو، پوست و ناخن تدوین محتوای درسی جدید درمورد جنگ ۱۲ روزه از سال تحصیلی ۱۴۰۶ - ۱۴۰۵ زائران چگونه از ابتلا به بیماری وبا جلوگیری کنند؟ خودکفایی ایران در تولید مواد اولیه محصولات بهداشتی برنامه‌های درسی مدام به‌روزرسانی می‌شوند | آموزش‌های مجازی در دستورکار آموزش و پرورش پاسخ شرکت برق مشهد در خصوص قطع برق روز‌های جمعه | زمان‌بندی خاموشی‌ها تغییر نخواهد کرد لزوم حل مشکلات سرویس مدارس قبل از مهر ۱۴۰۴ آخرین وضعیت ذخایر شیرخشک‌های رژیمی | علت کمبود مقطعی آپتامیل پپتی چند راهکار درمانی برای دوری از آلزایمر در خانه نشستن طولانی‌مدت سلامت شما را تهدید می‌کند پیش‌بینی هواشناسی امروز (۷ مرداد ۱۴۰۴) | هشدار طوفان و باد شدید در ۸ استان آب مروارید و سرطان پلک از عوارض اشعه فرابنفش شیرین‌کننده‌ها ممکن است باعث بلوغ زودرس شوند دو بار اعدام برای قاتل سنگدل و هوسران در دو راهی مشهد-طرقبه | هشدار: خواندن این خبر برای افراد زیر ۱۸ سال و بیماران قلبی توصیه نمی‌شود درخشش ۴ مدال نقره و برنز بر گردن تیم دانش‌آموزی ایران در المپیاد جهانی اقتصاد آتش‌سوزی در نخلستان‌های روستای رُمیله آبادان مهار شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌مندی ۶.۵ میلیون سالمند از خدمات مستمر دولتی اشعه فرابنفش خورشید در مشهد به شاخص «خطر بسیار زیاد» رسید درخواست طلاق از مردی که برای دزدی از خانه پدرزنش نقشه کشید
سرخط خبرها

نماینده مردم مشهد در مجلس: ایرادات دوربین‌های نظارتی جاده‌ای رفع شود

  • کد خبر: ۳۱۸۴۷۰
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۲
نماینده مردم مشهد در مجلس: ایرادات دوربین‌های نظارتی جاده‌ای رفع شود
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسه امروز این کمیسیون مقرر شد که با سرعت بیشتری ایراد‌های دوربین‌های جاده‌ای رفع شود تا رانندگان متخلف شناسایی و با آن‌ها برخورد قانونی صورت گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین نصرالله پژمان‌فر در توضیح جلسه امروز کمیسیون اصل ۹۰ با حضور وزیر راه و شهرسازی گفت: کمیسیون اصل ۹۰ در جلسه امروز به بررسی موضوعات مختلفی پرداخت که از جمله آن مسئله مهم مسکن بود.

وی توضیح داد: حدود ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در ارتباط با مسکن ملی ثبت‌نام کرده‌اند. پس از بررسی، مشخص شد که تعدادی از این افراد واجد شرایط نیستند و مدارک و امتیازات لازم را ندارند. از این تعداد، تقریبا یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر واجد شرایط شناخته شدند.

پژمان فر افزود: از بین یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر، برخی اقدام به پرداخت مبالغی کردند؛ برخی یک قسط یعنی ۴۰ میلیون تومان و برخی دیگر تا بیش از ۲۰۰ میلیون تومان پرداخت کردند. بنابراین، نیاز به تعیین تکلیف برای این افراد بود. گزارشی که امروز دریافت کردیم نشان داد که تسهیلات لازم حوزه مسکن برای این افراد پیش‌بینی نشده بود و این امر موجب شد که نتوانیم به همه متقاضیان خدمات لازم را ارائه دهیم در واقع پروژه‌ها فقط با سهم پرداختی خود متقاضیان پیش رفته بود حال اینکه باید با اعتبارات بانک‌ها جلو می‌رفت.

رییس کمیسیون اصل ۹۰ بیان کرد: در همین رابطه امروز گزارشی درباره میزان پرداخت اعتبارات بانک‌ها برای این پروژه‌ها ارائه شد و همچنین برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی برای تأمین باقی اعتبارات چیست.

تکلیف وزارت راه و شهرسازی برای ارائه گزارشی درباره مسکن ملی

وی اضافه کرد: مساله بعدی درباره افرادی بود که در پروژه مسکن ملی ثبت‌نام نکردند، اما اکنون واجد شرایط شده و متقاضی مسکن هستند و باید ثبت نام کنند لذا در این باره خواستار گزارشی تفصیلی از وزارت مسکن و شهرسازی به صورت استانی و شهرسازی با پیش بینی جدول زمانی شدیم تا براساس آن موضوع نظارتی خودمان را پیش ببریم.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ موضوع دیگر این جلسه را سامانه املاک و اسکان عنوان و اظهار کرد: تکمیل این سامانه از مسائل ضروری است که برخی از دستگاه‌ها مثل آموزش و پرورش همکاری خوبی داشته و یا الزاماتی مثل ثبت آدرس در سامانه برای صدور چک و صدور گواهینامه و کارنامه تعیین شد، اما هنوز عقب‌ماندگی‌هایی وجود دارد. وزارت مسکن و شهرسازی موظف شد گزارشی درباره دستگاه‌هایی که همکاری نمی‌کنند و مشکلات موجود برای این سامانه، به کمیسیون ارائه دهد.

پژمان فر با اشاره به بررسی موضوع تصادفات جاده‌ای در جلسه کمیسیون اصل ۹۰ گفت: عوامل متعددی در بروز تصادفات تاثیر دارد که ما در جلسات گذشته به بررسی آنها پرداخته‌ایم که از جمله آن موضوع نقاط حادثه خیز در جاده‌ها و راننده‌های بی تجربه است.

وی یکی از عوامل بازدارنده در کاهش تلفات جاده‌ای را نصب دوربین‌های نظارتی در جاده‌ها دانست و توضیح داد: این دوربین‌ها می‌توانند به موقع رانندگان متخلف را شناسایی کرده و به آنها پیام هشدارآمیز تخلف در رانندگی و سرعت غیرمجاز بدهند که با اجرایی شدن آن می‌تواند به افزایش دقت رانندگی کمک کند.

ایرادات دوربین‌های نظارتی جاده‌ای رفع شود

پژمان فر افزود: امروز در جلسه، به نقص‌ها و اشکالات موجود در دوربین‌های نظارتی جاده‌ای پرداخته شد. اگر این اشکالات از ناحیه راهداری و ایرادات دوربین‌های نظارتی جاده‌ای برطرف شود، می‌تواند به کنترل بهتر رانندگانی کمک کند که تخلفات رانندگی انجام می‌دهند و به مردم آسیب می‌زنند. قرار شد که با سرعت بیشتری ایراد‌های دوربین‌های جاده‌ای رفع شود تا رانندگان متخلف شناسایی و با آنها برخورد قانونی صورت گیرد.

وی با اشاره به قانون مربوط به تأمین وسایل حمل و نقلیه عمومی اعم از اتوبوس، واگن قطار، لوکوموتیو و مینی‌بوس گفت: طبق مصوبه هیأت دولت، در صورتی که نتوانیم نیاز داخلی برای وسایل حمل و نقل عمومی را تأمین کنیم، اجازه واردات این وسایل داده شده است. این اقدام می‌تواند به تکمیل و تجهیز ناوگان داخلی کمک کند و نیاز به استفاده بیش از حد مردم از وسایل نقلیه شخصی را کاهش دهد؛ قرار شد گزارشی درباره اقدامات انجام شده و مواردی که هنوز به نتیجه نرسیده‌اند، ظرف یک ماه آینده به کمیسیون ارائه شود.

رییس کمیسیون اصل ۹۰ در جمع بندی بیان کرد: تلاش کمیسیون اصل ۹۰ این است که وزارت راه و شهرسازی و دستگاه‌های متولی را در حل مشکلات حوزه راه و مسکن کمک کند و در این راستا از اقدامات این وزرات خانه که منجر به ارائه خدمات بهتر به مردم می‌شود، حمایت خواهد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->