رسانه آمریکایی: «ایران» مهم‌ترین موضوع سفر ترامپ به خاورمیانه است شیخ نعیم قاسم: دشمن نمی‌تواند ما را از معادله خارج کند جولانی به اجلاس بغداد نمی‌رود یک پهپاد ارتش صهیونیستی در نوار غزه سرنگون شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با همتای اماراتی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گروسی: آژانس در ایران حضور دائمی دارد سفر ویژه ترامپ به مقصد غرب آسیا آغاز شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد امارات شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد ترامپ: تحولات خوبی درباره ایران درحال رخ‌دادن است | ایرانی‌ها بسیار منطقی رفتار کردند وزارت بهداشت غزه درباره فروپاشی کامل نظام درمانی هشدار داد دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس جمهور پزشکیان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید رئیس‌جمهور عراق بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایران ویتکاف برای آزادی زندانیان دوتابعیتی در غزه، وارد تل‌آویو شد خلیج فارس جانِ ماست واکنش بارزانی به تصمیم پ.ک.ک برای انحلال و گذاشتن سلاح‌ها بر روی زمین سفیر روسیه به وزارت خارجه لهستان احضار شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقابه، تروریسم و کشمیر؛ سه ضلع محور‌های مذاکره هند و پاکستان شکسته‌شدن محاصره کامل غزه با ورود ۳۵ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهدای فرش نفیس ابریشمی از سوی عراقچی به ویتکاف تکذیب شد واکنش عراقچی به سنگ‌اندازی‌های نتانیاهو رام‌الله: حماس حذف شدنی نیست مهاجرانی: پوتین به تهران سفر می‌کند | مشکلی با سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران نداریم بازگشایی ۳۲ فرودگاه هند در پی آتش‌بس میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش عضو شورای نگهبان به احتمال برگزاری هم‌زمان انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری ۱۴۰۷ شهادت ۳۳ فلسطینی دیگر توسط رژیم صهیونیستی | آمار شهدا به ۵۲ هزار و ۸۶۲ نفر رسید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) مقام پاکستانی: طالبان تعهد داده‌اند که ثبات مرزهای غربی خود را حفظ خواهند کرد مذاکرات هند و پاکستان به سطح نظامی محدود شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور، اعطای هرگونه هدیه به نمایندگان مجلس را تکذیب کرد

  • کد خبر: ۳۱۸۷۸۷
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۶
معاون پارلمانی رئیس‌جمهور، اعطای هرگونه هدیه به نمایندگان مجلس را تکذیب کرد
معاون رئیس‌جمهور در امور مجلس با بیان اینکه جلسات متعدد اقناعی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شده و پیشرفت قابل توجهی به دست آمده است، گفت: امیدواریم استیضاح وزیر اقتصاد رأی نیاورد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهرام دبیری امروز چهارشنبه، ۸ اسفند ۱۴۰۳، در حاشیه جلسه هیئت دولت، درباره استیضاح «عبدالناصر همتی»، گفت: جلسات متعددی اقناعی در ارتباط با توضیح شفافیت فعالیت وزارت امور اقتصاد و دارایی با نمایندگان مجلس برگزار شده است. بسیاری از نمایندگان نسبت به این موضوع قانع شده‌اند.

وی افزود: نمایندگان متوجه شده‌اند که فعالیت‌های که وزیر اقتصادی انجام داده با همان ماموریت و وظایفی که داشته، مطابقت دارد.

معاون رئیس‌جمهور در امور مجلس با بیان اینکه ما می‌دانیم که مشکلات وجود دارد، اظهار کرد: بسیاری از این مشکلات در ارتباط با تغییر نرخ، مربوط به مناقشات منطقه و ارتباطات خارجی است. همچنین در مجموع، تصمیم‌گیری‌ها به صورت جمعی انجام می‌شود.

دبیری تاکید کرد: روز یکشنبه پیشرفت قابل توجهی انجام شده و امیدوار هستیم که نمایندگان قانع شده باشند و استیضاح رأی نیاورد.

وی خبر اهدای هدیه به نمایندگان مجلس را رد کرد و گفت: اصلا چنین چیزی صحت ندارد؛ هیچ هدایایی داده نشده و هیچ زمانی دولت چنین اقدامی را انجام نخواهیم داد. چنین بحثی درواقع توهینی به نمایندگان است، نمایندگان ما افراد معتمد، با صلاحیت و سلامتی هستند. حتی خود نمایندگان نیز پاسخ چنین بحثی را دادند، آقای لاهوتی و آقای زارعی پاسخ دادند که بیان چنین بحثی در واقع توهین به نمایندگان است.

معاون رئیس‌جمهور در امور مجلس با بیان اینکه امیدوارم در فضای تعاملی که وجود دارد، فرصت بیشتری به دولت و وزیر اقتصاد داده شود تا عملکرد خود را نشان دهند، افزود: همانطور که پیش از این دولت گفته بود اگر استیضاح انجام شود احتمالا بازار دلار دچار نوسانات بیشتری خواهد شد.

دبیری گفت: آمریکا و دشمنان ما به دنبال ایجاد تفرقه بین مسئولان و ایجاد نارضایتی بین مردم هستند. در شرایط پیش از عید و قبل از ماه رمضان هستیم و اگر استیضاح انجام شود مسلما ما شاهد تزلزل در بازار خواهیم بود که در نهایت می تواند بر نوسانات نرخ ارز و تورم تاثیرگذار باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->