تلف شدن ۶ گوسفند به دلیل برخورد با قطار سرخس-مشهد + فیلم کشف ۷ کیلوگرم هروئین و دستگیری متهم توسط پلیس راه‌آهن دستگیری ۶ نفر از عاملان شهادت محمد بایر در نهاوند (۲۵ تیر ۱۴۰۴) آیا سؤالات آزمون سمپاد لو رفته است؟ | پیگیری شکایات والدین توسط وزارت آموزش و پرورش معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: در دنیای مدرن امروز شهرداران معماران آینده‌نگر شهر هستند بخشش قاتل پای چوبه دار به احترام امام حسین(ع) معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: با حل مشکل روستا‌ها می‌توانستیم مانع حاشیه‌نشینی در مشهد شویم پایش آنلاین پارک سرخه حصار با ۴۴ دوربین نظارتی دبیر ستاد حقوق بشر: با رویکردی فعال حقوق قربانیان ایرانی را در مجامع بین‌المللی و داخلی پیگیری می‌کنیم خوردن میوه و سبزیجات چه تاثیری در بهتر خوابیدن دارد؟ نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ در موعد مقرر برگزار خواهد شد کووید ۱۹، شایع‌ترین ویروس بیماری‌های تنفسی در خرداد ۱۴۰۴ ارائه بیش از ۱۸ هزار خدمت سلامت به اتباع افغانستانی در مرز دوغارون تایباد استاندار ایلام خبر داد: تردد سالانه ۸ میلیون زائر از مرز مهران «احیای شورای‌عالی تأمین اجتماعی» راهی برای بهبود وضعیت کارگران و بازنشستگان مبلغ شهریه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ تعیین شد پرداخت مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ و ارتقای خدمات درمانی، دو مطالبه مهم بازنشستگان تأمین اجتماعی هشدار تعزیرات حکومتی خراسان رضوی: خرید، فروش و حمل آرد خارج از فرایند‌های تعریف‌شده، جرم و مشمول قانون قاچاق است نکات مهم برای رزرو بلیت هواپیما به نجف در ایام اربعین ۱۴۰۴ – فلای سپهران روایت میلاد حاتمی از حمله اسرائیل به زندان اوین + فایل صوتی «روز تأمین اجتماعی» و راهکار‌های مؤثر برای رفع مشکل ناترازی هزینه و درآمد قتل در شهرستان فیروزه خراسان رضوی؛ دستگیری قاتل فراری در پارک لاله تهران آغاز پروژه مرمت بخشی از گنبد سلطانیه (۲۵ تیر ۱۴۰۴) انهدام باند جابه‌جایی موادمخدر در مشهد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) ۲۰ کانال متخلف کنکور به مقامات قضایی ارجاع شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۵ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا جمعه طرح جدید آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری | تولید اسباب‌بازی برای آموزش تاب‌آوری در شرایط بحران رئیس سازمان استعدادهای درخشان: والدین نگران تخلفات احتمالی آزمون تیزهوشان نباشند، پیگیری می‌کنیم باز هم حفر چاه‌های جدید در دشت مشهد برای عبور از بحران آبی
سرخط خبرها

میزان صرفه‌جویی مصرف گاز خراسان رضوی در روز‌های سرد ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۱۸۹۶۵
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۶
میزان صرفه‌جویی مصرف گاز خراسان رضوی در روز‌های سرد ۱۴۰۳
با وجود افزایش روز‌های سرد، با همراهی مردم و البته تعطیلی‌ها مصرف گاز در خراسان رضوی نسبت به سال ۱۴۰۲ روند نزولی داشته است.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز؛ بر اساس پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی بارش برف و باران همچنان در آخرین ماه سال ادامه دارد و از اوایل هفته پیش رو تا دوشنبه صبح، بارش‌ها در بیشتر نقاط استان به صورت برف خواهد بود. بارش برف در این هفته موجب ارتفاع هشت سانتی متری برف در کلان شهر مشهد شد و شهرستان فریمان، با ۹ سانتی متر، بیشترین بارش برف را در این مدت داشت. از لحاظ دمایی نیز هوای سرد همچنان در خراسان رضوی ماندگار خواهد بود و همه نقاط استان دمای شبانه زیر صفر را تجربه خواهند کرد.

افزایش ۴۰ درصدی مصرف گاز در خراسان رضوی

رئیس امور پژوهش و فناوری شرکت گاز خراسان رضوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرا، درباره میزان مصرف گاز و تعطیلی‌ها در هفته‌ای که گذشت، اظهار کرد: مدارس و ادارات استان روزانه به طور تقریبی ۵/۲ میلیون مترمکعب مصرف گاز دارند و این میزان در روز‌های سرد سال برای کل استان حدود ۶۰ میلیون متر مکعب است که اگر سرما بیش از سه روز ماندگار باشد، این میزان مصرف بیشتر هم می‌شود.

حمیدرضا افشون افزود: در روز‌های سرد میزان مصرف در استان به طور تقریبی ۳۰ تا ۴۰ درصد اضافه شد و با توجه به افت زیاد دمای هوا که هنوز هم ادامه دار است، این افزایش مصرف همچنان پیش بینی می‌شود. او گفت: با توجه به تدابیری که اتخاذ شد، خوشبختانه شبکه انتقال گاز استان شرایط خوبی دارد، اما این خوب بودن نباید منتج به ادامه نیافتن رعایت الگوی مصرف از سوی شهروندان شود.

اهمیت صرفه جویی گاز در بخش خانگی

به گفته افشون، خراسان رضوی پس از تهران بیشترین مشترکان مصرف دارد و چیزی حدود ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار مشترک خانگی و تجاری در استان مصرف کننده گاز هستند. در روز‌های سرد بالای ۹۰ درصد مصرف گاز را بخش خانگی به خود اختصاص می‌دهد. مسلما وقتی هرمشترک به اندازه سهم خود، در مصرف گاز صرفه جویی حداکثری داشته باشد، در مجموع عدد درخورتوجهی می‌شود که این صرفه جویی علاوه بر پایداری شبکه گاز باعث می‌شود در بخش‌های دیگر مثل صنعت، بخش تجاری و نیروگاه‌ها محدویت توزیع گاز نداشته باشیم.

 رئیس امور پژوهش و فناوری شرکت گاز خراسان رضوی اضافه کرد: امسال سرما زودتر مهمان استان ما شد و ماندگاری سرمای بیشتری هم در استان داشتیم، اما در مجموع مصرف گاز استان در روز‌های سرد و دمای مشابه نسبت به سال گذشته کاهشی بوده است و این نشان می‌دهد مدیریت مصرف انرژی در راستای فرهنگ سازی از سوی شرکت گاز خراسان رضوی برای مردم جا افتاده است.

 امیدواریم توجه به الگوی مصرف انرژی ادامه دار باشد و این موضوع در مردم نهادینه شود تا مشکلی در تأمین گاز برای بخش تولید و دیگر بخش‌ها نداشته باشیم. او یادآور شد: ما تنها استانی هستیم که در بحث جایگزینی بخاری‌های کم مصرف پیش گام هستیم. تعویض بخاری‌ها را از شهر‌های مرزی شروع کردیم و امیدواریم تا زمستان سال آینده تعویض بخاری در این شهر‌ها به حدی باشد که نتیجه اش را در میزان مصرف ببینیم.

اگرچه پیش بینی می‌شود با تعویض گسترده‌ای که صورت می‌گیرد، حد اقل ۲۰ تا ۳۰ درصد کاهش مصرف را در این شهر‌ها ببینیم. افشون افزود: شهر‌های در انتهای خطوط در اولویت تعویض بخاری هستند؛ زیرا میزان استفاده از بخاری دراین شهر‌ها نسبت به کلان شهری مثل مشهد که دیگر وسایل گرمایشی در آن استفاده می‌شود، بیشتر است؛ ضمن اینکه هرچه مصرف شهر‌های انتهای خطوط کاهش پیدا کند، از لحاظ فنی افت فشار کمتری در شبکه ایجاد می‌شود.

برف روبی ۴ هزارو ۵۰۰ کیلومتر از راه‌های استان

بر اساس اعلام جعفر شهامت، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی نیز در بارش برف این هفته، ۴ هزارو ۴۲۷ کیلومتر از جاده‌های استان از روز سه شنبه و هم زمان با بارش برف در استان، توسط راهداران راه‌های استان برف روبی شد.

ثبت ۲ هزار مأموریت از سوی اورژانس ۱۱۵ مشهد

همچنین دکتر علی یزدانی، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۱۹۵۰ مأموریت برای امدادرسانی به بیماران و مصدومان حوادث ترافیکی و غیرترافیکی در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در روز‌های برفی و سرد این هفته، توسط اورژانس ۱۱۵ انجام شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->