ترامپ با نتانیاهو درباره ایران گفت‌و‌گو کرد حکم سنگین برای قاچاقچیان دو نفت‌کش خارجی در هرمزگان جزئیات تحریم‌های جدید آمریکا علیه صادرات نفت ایران اعمال تحریم‌های جدید آمریکا مرتبط با ایران (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو در دادگاه پاسخ‌گویی به اتهامات فساد حضور یافت گروسی: خوشبین به مذاکرات آمریکا و ایران هستم روسیه: پوتین و سلطان عمان درباره ایران گفت‌و‌گو کردند امضای سند همکاری امنیتی ایران و تاجیکستان با حضور وزیر کشور سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: دوفوریت لایحه تغییر ساعت رسمی کشور، سوم اردیبهشت ۱۴۰۴ بررسی می‌شود پوتین با سلطان عمان دیدار کرد | نشست سران روسیه و کشور‌های عربی برگزار می‌شود + فیلم پژمان‌فر: ممنوع‌الخروجی فعالان اقتصادی از کشور در صورت ارائه وثیقه تضمنی لازم رفع می‌شود عارف: مشارکت‌های بزرگ و هوشمندانه با جهان اولویت ماست هشدار صریح سپاه به دشمنان انقلاب اسلامی: هرگونه تعرض پاسخی قاطع و پشیمان‌کننده خواهد داشت رایزنی دیپلمات‌های ایران و آذربایجان در آستانه سفر رئیس جمهور به باکو تأکید بقایی بر نقش سازنده‌ روسیه در موضوع هسته‌ای ایران سفر وزیر کشور به جمهوری تاجیکستان (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس قوه قضائیه خواستار تقویت همکاری کشورهای عضو شانگهای و بریکس شد شیخ حسین عطوی توسط اسرائیل ترور شد آسوشیتدپرس: رسیدن مذاکرات به سطح کارشناسی نشانه پیشرفت سریع آن است عراقچی چهارشنبه به چین می‌رود نشست خبری سخنگوی دولت | مهاجرانی: در مذاکره با آمریکا، مطالبه اصلی بر رفع تحریم هاست دوحه و قاهره، میزبان مذاکرات سرنوشت‌ساز درباره آتش‌بس غزه ظهوریان: اسناد و برنامه ما تبدیل به لحاف‌های چهل‌تکه شده است + فیلم آمریکا به ۳ منطقه در یمن حمله هوایی کرد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) قالیباف: برنامه هفتم توسعه مهم‌ترین سند مسائل اقتصادی است | برنامه هفتم مبنای وفاق مجلس و دولت است پوتین به گفت‌وگوی مستقیم با اوکراین چراغ سبز نشان داد عارف: هیچ راهی جز رسیدن به رشد ۸ درصدی در برنامه هفتم نخواهیم داشت | هر تصمیم دولت باید پیوست معیشتی داشته باشد درخواست یک سناتور آمریکایی برای آزادی دانشجوی حامی فلسطین
سرخط خبرها

اتحادیه اروپا و چین به تهدیدات تعرفه‌ای ترامپ واکنش نشان دادند

  • کد خبر: ۳۱۹۰۸۶
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۶
اتحادیه اروپا و چین به تهدیدات تعرفه‌ای ترامپ واکنش نشان دادند
اتحادیه اروپا و دولت چین بعد از اظهارات مجدد اخیر رئیس جمهور آمریکا مبنی بر وضع تعرفه‌های گمرکی بالا بر واردات از این کشور‌ها واشنگتن را به اقدامات متقابل تهدید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، اتحادیه اروپا از واکنش قاطعانه به تعرفه‌های ویژه اعلام شده توسط «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا بر واردات خودرو و سایر کالا‌ها از اروپا خبر داده است.

یک سخنگوی کمیسیون اتحادیه اروپا در بروکسل گفت که آنها فورا به موانع غیرقابل توجیه تجارت آزاد و منصفانه واکنش نشان خواهند داد. وی تاکید کرد: این امر به ویژه در صورتی صادق است که از تعرفه‌ها برای به چالش کشیدن یک سیاست قانونی و بدون تبعیض استفاده شود

ترامپ پیشتر در واشنگتن اعلام کرده بود که تصمیمی برای اعمال تعرفه‌های جدید واردات کالا از اتحادیه اروپا اتخاذ کرده و تاکید کرد که این تصمیمات باید خیلی زود علنی شوند. وی سپس افزود: به طور کلی این تعرفه‌ها ۲۵ درصد برای خودرو و سایر موارد خواهد بود. ترامپ بار دیگر اروپایی‌ها را به استثمار آمریکا متهم کرده و تاکید کرد که اتحادیه اروپا برای از بین بردن ایالات متحده آمریکا تأسیس شد.

اتحادیه اروپا آشکارا این دیدگاه را رد کرده است. سخنگوی کمیسیون اروپایی گفت: اتحادیه اروپا بزرگترین بازار آزاد در جهان است و یک برکت برای ایالات متحده است. وی در رد این ادعا‌های ترامپ گفت: اتحادیه اروپا با ایجاد یک بازار داخلی بزرگ و یکپارچه، تجارت را تسهیل کرده، هزینه‌ها را برای صادرکنندگان آمریکایی کاهش داده و استاندارد‌ها و مقررات را در ۲۷ کشور هماهنگ کرده است. در نتیجه، سرمایه گذاری‌های ایالات متحده در اروپا بسیار سودآور است.

وی همچنین گفت: شرکت‌های آمریکایی دقیقاً به این دلیل که اتحادیه اروپا یک بازار بزرگ و واحد است، توانسته‌اند سرمایه‌گذاری کنند و درآمد‌های قابل توجهی کسب کنند. این همچنین یک دلیل کلیدی است که چرا حجم تجارت کالا‌ها و خدمات ترانس آتلانتیک در حال حاضر به ۱.۵ تریلیون دلار در سال می‌رسد. ایالات متحده و اتحادیه اروپا بزرگترین روابط تجاری و سرمایه‌گذاری دوجانبه را در جهان دارند.

وی خطاب به دولت آمریکا گفت: ما باید با هم برای حفظ این فرصت‌ها برای مردم و مشاغل خود - نه علیه یکدیگر تلاش کنیم. وی تاکید کرد که اتحادیه اروپا تا زمانی که قوانین رعایت شود آماده همکاری است.

علاوه بر این، تعرفه‌های گمرکی بر کالا‌های مکزیک و کانادا که توسط رئیس جمهور آمریکا اعلام شده و به طور موقت متوقف شده بود قرار است از ۴ مارس اجرایی شود.

ترامپ روز پنجشنبه در پلتفرم Truth Social خود اعلام کرد، علاوه بر این، تعرفه‌ها بر کالا‌های چینی از ده درصد فعلی در همان روز دو برابر خواهد شد. او این موضوع را اینگونه توجیه کرد که هنوز مقادیر زیادی مواد مخدر از کشور‌های همسایه وارد آمریکا می‌شود. به گفته وی چین نیز به نوبه خود بزرگترین تولید کننده داروی فنتانیل در نظر گرفته می‌شود.

تهدید گمرکی چین علیه آمریکا

کشور چین هم در پی افزایش تعرفه‌های اعلام شده توسط دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تهدید به مقابله به مثل کرده است. سخنگوی وزارت بازرگانی در پکن گفت: اگر ایالات متحده بر اراده خود پافشاری کند، جمهوری خلق چین همه اقدامات متقابل لازم را برای دفاع از حقوق و منافع خود انجام خواهد داد.

کشور چین امیدوار است که ایالات متحده آمریکا اشتباهات مشابه را تکرار نکند و به مسیر درست برای حل اختلافات بازگردد.

سخنگوی وزارت بازرگانی چین البته نگفت که چین چه اقداماتی را انجام خواهد داد.

سخنگوی وزارت بازرگانی چین توضیح داد که جمهوری خلق یکی از شدیدترین ممنوعیت‌های مواد مخدر را در جهان دارد. وی افزود: ایالات متحده آمریکا حقایق را نادیده می‌گیرد و صرفاً تقصیرات را بدون حل مشکلات خود به گردن دیگران می‌اندازد.

منبع: تسنیم 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->