اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۰۴ مرداد ۱۴۰۴) ثبت نام دانش آموزان اتباع خارجی در مدارس فقط با ارائه کارت اقامت و اشتغال دانشجویان جدیدالورود از نیمه دوم مهر ۱۴۰۴ به دانشگاه می‌روند + زمان اعلام نتایج کنکور تمدید ۵ ساله همکاری آموزش و پرورش و حوزه علمیه مرگ عجیب و مرموز راننده مشهدی بعد از آتش زدن مامور پلیس راه کسب پنج نشان نقره در المپیاد جهانی فیزیک توسط تیم ایرانی قتل پدر به خاطر طلاهای مادر برای جلوگیری از غرق شدگی کاری انجام دهید هشدار درباره گرمازدگی | مراقب سالمندان و کودکان در پیاده‌روی اربعین باشید چطور از تجمع باکتری‌ها در غذا و نوشیدنی جلوگیری کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۴ مرداد ۱۴۰۴) | باد و خاک در خراسان رضوی و ۶ استان دیگر + فیلم توصیه‌هایی برای پیشگیری از مشکلات گوارشی در پیاده‌روی اربعین بهترین رژیم غذایی تابستانی برای مقابله با گرمازدگی کیک، بیسکویت و آبمیوه نباید در صبحانه کودکان گنجانده شود سیگار و قلیان مهمترین عامل ابتلا به سرطان ریه وزیر آموزش و پرورش: مشارکت و مردمی‌سازی، مهم‌ترین رویکرد نهضت مدرسه‌سازی است حدود ۱۰ هکتار از مراتع بام ایران در آتش سوخت اسامی محصولات آرایشی فاقد مجوز منتشر شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) شرکت ۳ هزار داوطلب در آزمون دادگستری خراسان رضوی (۳ مرداد ۱۴۰۴) خودروی کارکنان گمرک پیشین توسط قاچاقچیان سوخت مورد حمله مسلحانه قرار گرفت (۳ مرداد ۱۴۰۴) زمان آغاز تردد دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره اعلام شد حکم قصاص برای قاتل امیرحسین خالقی صادر شد | پرونده قتل الهه حسین‌نژاد در نوبت بررسی ویژه دادگاه کیفری افتتاح بیش از ۲۷۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی تا پایان شهریور ۱۴۰۴ | بازنشستگان، عضو هیئت‌امنای مدارس جدید می‌شوند+ فیلم جذب پنج هزار و ۵۶۰ معلم جدید در مدارس خراسان رضوی| روزانه دو مدرسه در استان ساخته می‌شود (۳ مرداد ۱۴۰۴) انفجار، آتش‌سوزی و قطع برق سریالی در اسرائیل به تل‌آویو رسید مراسم افتتاحیه خانه چتر ویژه کودکان بی‌سرپرست در مشهد برگزار شد (۲ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم مشاور وزیر آموزش و پرورش: مدارس غیرفعال، تعیین تکلیف می‌شوند یک کشته و ۴ مصدوم در پی تصادف در خواف خراسان رضوی (۲ مرداد ۱۴۰۴) در این روزهای گرم اگر هوای آب‌تنی به سرتان زد مراقب غرق‌شدگی باشید | غرق بی‌توجهی نشوید!
سرخط خبرها

سقوط آزاد آمار ازدواج

  • کد خبر: ۳۱۹۲۳
  • ۰۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۰
سقوط آزاد آمار ازدواج
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی یکی از اولویت‌های فرهنگی جامعه را بحث ازدواج عنوان کرد و گفت: آمار ازدواج سقوط آزاد داشته و حدود ۴۰ درصد کاهش پیدا کرده است.
به گزارش شهرآرانیوز، امیرحسین بانکی پورفرد با اشاره به اولویت‌های کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و دغدغه‌های فرهنگی پیش‌روی کشور بیان کرد: در حال حاضر همه شاهد این موضوع هستیم که کشور در حوزه وضعیت اقتصادی، معیشت، اشتغال، تورم و مسائل این چنینی دچار مشکلاتی است. من این موضوع را مانند یک فردی می‌دانم که با وجود داشتن بیماری قلبی از یک دندان درد شدید رنج می‌برد.
وی در ادامه توضیح داد: به گونه‌ای که این دندان درد بیماری قلبی وی را تحت‌الشعاع قرار داده و فرد بیشتر به دنبال درمان آن دندان درد است، این در حالی است که بیماری قلبی او می‌تواند به مراتب از دندان درد خطرناک‌تر و درمانش برای وی مهم‌تر باشد حال حوزه فرهنگی نیز مساله‌ی قلبی و مشکلات معیشتی و اقتصادی کشور مانند همان دندان درد است؛ برهمین اساس اگر نخواهیم به مسائل فرهنگی کشور توجه لازم را داشته باشیم با خطراتی روبه‌رو خواهیم شد.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در میان مباحث فرهنگی برخی موضوعات را دارای اولویت می‌دانم یکی از این موضوعات بحث خانواده است. در هفت یا هشت سال گذشته آمار ازدواج سقوط آزاد داشته و حدود ۴۰ درصد کاهش پیدا کرده است. این در حالی است که جمعیت دم بخت ما نه تنها کاهش نداشته، بلکه افزایش نیز داشته است. موضوع دارای اولویت دیگر بحث طلاق است که متاسفانه به عنوان یک آسیب جدی در حال تهدید کردن جامعه است. از سوی دیگر آمار موالید ما به شدت در حال کاهش می‌باشد که این موضوع باعث خواهد شد نسبت بازنشستگان نسبت به جوانان روز به روز بیشتر شود.

بانکی‌پور فرد در پایان اضافه کرد: حوزه دیگری که در امر فرهنگ بسیار حائز اهمیت است بحث فضای مجازی است که شدیدا لازم است برای آن فکری شود. علی‌رغم تاکید مقام معظم رهبری در این باره، فضای مجازی حال خواسته یا ناخواسته مورد بی‌توجهی قرار گرفته است به صورتی که جامعه را به دست گرفته و به ناکجا آباد می‌برد. موضوع دیگری که باید در حوزه فرهنگی به آن بپردازیم این است که بررسی کنیم صدا و سیما به چه میزان توانسته در حوزه مسئولیت فرهنگی خود تاثیرگذار باشد. این مسائل را از جمله اولویت‌های بحث فرهنگ می‌دانم که باید به آن‌ها پرداخته شود.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->