ماینر‌ها و بحران خاموشی ﻛﺪ ﮔﻤﺮکی ﻣﻨﻄﻘﻪ آزاد دوﻏﺎرون صادر شد بانک مرکزی نظارت بر نحوه پرداخت تسهیلات بانکی خُرد را تقویت کند پیش‌بینی بورس در روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار برای روز چهار‌شنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ | آیا کاهش پلکانی قیمت‌ها در بازار طلا ادامه دارد؟ بازدید استاندار خراسان رضوی از مرکز راهبری شبکه و پایش بار شرکت توزیع برق استان آیا خبر کمبود برنج صحت دارد؟ (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) کاهش ۱۱ درصدی واردات کشور در ۴ ماهه نخست ۱۴۰۴ قبض پرمصرف‌ترین مشترک برق ایران منتشر شد + عکس ترمز واردات طلا کشیده شد | کاهش ۴۵ درصدی واردات طلا در ۴ ماهه نخست ۱۴۰۴ گزارش مرکز آمار از تورم ۲۹ درصدی تولید محصولات باغی، زراعی و دامداری در خرداد ۱۴۰۴ بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) | هایما S۵ چند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) | رشد ۱۰ میلیونی کوییک وزیر جهاد کشاورزی: افزایش ۳۰ درصدی قیمت نهاده‌های دامی متوقف شد پروژه ساخت ۲۰۸ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی در حال اجراست + فیلم قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ در مشهد (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) | ران گوسفندی کیلویی ۸۳۷ هزار تومان ثبت نام برای آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد + جزئیات و لینک ثبت نام (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) هشدار به خریداران طلای دست‌دوم | از تهدید سرمایه تا امکان کم‌فروشی قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد رکوردزنی تولید پیله‌ تر در صنعت نوغان‌داری در خراسان رضوی طی سال جاری رشد حدود ۴۰ درصدی وصول مالیات خراسان رضوی طی چهار ماهه نخست سال ۱۴۰۴ تداوم سریالی ریزش بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) خبر خوش دولت درباره سهام عدالت چیست؟ | سود سالانه، یک خانواده ۴-۵ نفره به طور میانگین مبلغی حدود ۱۰ میلیون تومان استاندار خراسان رضوی: خواف، نخستین شهرستان خراسان رضوی با تأمین کامل برق از انرژی‌های تجدیدپذیر است بهره‌برداری از ۹ نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۱۰۰ مگاوات در کشور
سرخط خبرها

وارد بازار طلای آب شده نشوید | خرید طلا با کارت ملی انجام شود

  • کد خبر: ۳۱۹۴۱
  • ۰۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۰
وارد بازار طلای آب شده نشوید | خرید طلا با کارت ملی انجام شود
رئیس اتحادیه طلا و جواهر: در حال حاضر تقاضا در حوزه طلای آب شده بیشتر از حوزه مصنوعات طلاست.
به گزارش شهرآرانیوز، آیت محمد، ولی امروز در نشست خبری، اظهار داشت: در حداقل ۴ الی ۵ ماه اخیر ویروس کرونا همه اصناف به خصوص طلا و جواهر را دچار مشکل کرده است، به گونه‌ای که در صنعت طلا تعطیلی کامل ایجاد شد. در واقع ویروس کرونا کل دنیا را در بر گرفته که ما هم از این قاعده مسثتنی نیستیم و صنعت ما را دچار رکود کرد که همچنان اثر آن را می‌بینیم.

رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا جواهر سکه افزود: آثار شیوع این ویروس را حتی در قیمت اونس جهانی نیز می‌بینیم که می‌توان یکی از دلایل نوسانات را همین ویروس دانست.

محمدولی گفت: اصناف به خصوص صنعت طلا و جواهر وظایف خود را انجام می‌دهند؛ اما در حال حاضر وظیفه دولت و سازمان‌های زیر مجموعه دولت این است که کمک حال اصناف باشند و از لحاظ مالیات، بیمه، چک‌های برگشتی و … به نوعی به اصناف کمک کند تا این معضل را بتوانیم پشت سر بگذاریم و به روال گذشته بازگردیم.

وی افزود: هر آنچه که نوسان ایجاد شود کسبه دچار مشکل می‌شوند؛ اما صنعت طلا و جواهر به قدری خود را آماده کرده که بتواند به بازار آرامش دهد. نوسانات طلا به درد ما نمی‌خورد بلکه زمانی به نفع صنعت ماست که مبادله و داد و ستد انجام شود.

بیشتر بخوانید: قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز امروز ۷ تیر ۹۹

محمدولی با اشاره به مالیات بر ارزش افزوده، تصریح کرد: علت اینکه مالیات بر ارزش افزوده بیشتر خود را در صنعت طلا نشان داده این است که باید ۹ درصد کل را از مصرف‌کننده گرفت و به سازمان امور مالیاتی داد، به همین دلیل برخی از کسبه نتوانستند خود را با این شرایط وفق دهند و برخی مجبور شدند تعطیل کنند. مالیات بر ارزش افزوده به صورت غیرکارشناسی وارد این حوزه شد. نمایندگان سازمان امور مالیاتی و نمایندگان مجلس از این موضوع دفاع می‌کردند، اما وقتی نتایج و نحوه اجرا را دیدند متوجه شدند که این قانون ایراداتی دارد.

رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا جواهر سکه اظهار داشت: ۸۰۰ هزار تومان پول طلای خام است اگر اجرت را در نظر بگیریم در برخی از موارد به بالای ۹۰۰ هزار تومان نیز می‌رسد و ۹ درصد این مبلغ مقدار بالایی است که موجب رکود در صنعت طلا می‌شود. مالیات بر ارزش افزوده، زمانی به نفع صنعت است که اصل قیمت طلا معاف شود؛ اگر این موضوع اجرا شود رونق به بازار باز می‌گردد. البته ما انتظار داشتیم که از اول سال ۹۹ این مساله اجرایی شود، اما هنوز این اتفاق نیفتاده است.
 

مردم وارد حوزه طلای آب شده نشوند

 
در ادامه، محمدولی در پاسخ به سوال مهر مبنی بر اینکه آیا منظور از اپلیکشن معاملات طلا، همان سامانه‌ای است که وزارت صمت در موضوع آئین‌نامه ماده ۱۴ قانون‌مبارزه با پولشویی باید اجرایی می‌کرد؟ گفت: شاید حدود ۳ یا ۴ سال است که در مورد مبارزه با پولشویی استارت این کار خورده و به همه اصناف اعلام کردند که خریدار و فروشنده هر معامله باید مشخص باشد و با توجه به گران قیمت بودن طلا، این موضوع در این بازار بیشتر مورد توجه است.

این مقام مسئول افزود: ما از اصناف خواهش می‌کنیم، در هر معامله‌ای که انجام می‌دهند مشخصات افراد درج و حتماً خرید با کارت ملی انجام شود.

وی ادامه داد: به مردم توصیه می‌کنم که به حوزه طلای آب شده وارد نشوند. در حال حاضر تقاضا در این حوزه بیشتر از حوزه مصنوعات طلاست که امیدواریم این رویه تغییر کند.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->