مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر مشهد از فعالیت‌های تشکل‌های مردمی حمایت می‌کنند سلیمی: بدون حمایت تشکل‌های مردمی و مردم، فعالیت‌های مدیریت شهری به ثمر نمی‌رسد شهردار مشهد مقدس: نمایشگاه «به توان مردم» موجب هم‌افزایی تشکل‌هایی مردمی است تاکید شهردار مشهد بر لزوم برنامه‌ریزی جامع برای میزبانی شایسته از زائران در دهه آخر صفر آغاز به کار یازدهمین نمایشگاه تخصصی جهیزیه و ملزومات ازدواج| نمایشگاه مشهد، میزبان نام‌های بزرگ لوازم خانگی و جهیزیه (۷ خرداد ۱۴۰۴) سهم مشهدالرضا (ع) از اعتبارات دولتی منطقی نیست فاز اول بوستان ۷۷ هکتاری کرامت مشهد به زودی افتتاح می‌شود میانگین زمان صدور پروانه مرحله اول ساختمانی به ۲۵ روز کاهش یافته است روز عرفه و عید قربان در عربستان اعلام شد رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: نقش بانوان در توسعه مدیریت شهری، نقشی مؤثر و مادرانه است ناصحی: اولویت اصلی مدیریت شهری مشهد در بهره‌وری، توسعه حمل‌ونقل عمومی است گلزار شهدای گمنام عرصه میدان شهدا، میزبان اختتامیه سومین جشنواره نورالمبین شهرداری مشهد ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۷ خرداد ۱۴۰۴) گلایه رانندگان از بی توجهی به ایمنی مسیرهای عبوری باغون آباد و پیامبراعظم(ص) ۸۷ مشهد | ایمن سازی یا مسدودسازی؛ مسئله این است کسب رتبه اول درآمدی و جذب اعتبارات عمرانی توسط معاونت خدمات شهری مشهد جایگاه اول خدمات شهری مشهد در توسعه زیرساخت، پاکیزگی و درآمدزایی کشور مشهد؛ شهر بدون دست‌فروش سرگردان، با رویکرد نوین مدیریت شهری خدمات شهری، ویترین برتری مشهد در مدیریت شهری کشور حمایت کنگره بین‌المللی امام‌رضا(ع) و علوم روز از دانشجویان نوقلم آلودگی هوا در ۵ منطقه کلانشهر مشهد (۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز عملیات اجرایی تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) مشهد با اعتباری بالغ بر ۵۲۰ میلیارد تومان

  • کد خبر: ۳۱۹۶۶۱
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۱
آغاز عملیات اجرایی تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) مشهد با اعتباری بالغ بر ۵۲۰ میلیارد تومان
رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: عملیات اجرایی تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن‌مجتبی(ع) (شاهد- شهید فخرایی) با اعتباری بالغ بر ۵۲۰ میلیارد تومان، اسفندماه امسال (۱۴۰۳) و پس از انتخاب پیمانکار پروژه، آغاز شده و سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مجید نژادحسین با بیان اینکه توسعه اصولی شبکه معابر شهری یکی از مهمترین ارکان برنامه‌ریزی مدیریت شهری است، اظهار کرد: با توجه به سیاست‌گذاری‌های صورت گرفته پیرامون اجرای آزادراه مشهد-چناران و امتداد این محور تا تقاطع چندسطحی آزادگان و بزرگراه امام علی (ع)، پیش‌بینی‌های لازم در خصوص حجم ترافیک عبوری از این محدوده تا ابتدای محور مشهد- باغچه مورد ارزیابی قرار گرفته است.

وی افزود: با توجه به این امر که معبر شریانی بزرگراه امام علی (ع) در وضع موجود در محدوده شاهد – شهید فخرائی به صورت همسطح بوده، ترافیک عبوری سنگینی را پذیرا خواهد بود. از سوی دیگر بر اساس در خواست‌های متعدد شهروندان مبنی بر ترافیک پرحجم و سنگین عبوری از این میدان و ضرورت تسریع تخلیه ترافیک عبوری از شهر مشهد، به جهت سهولت تردد در این معبر و جلوگیری از پس‌زدگی ترافیک در بلوار‌های آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و نمایشگاه، مطالعات طراحی تقاطع غیرهمسطح میدان امام حسن (ع) در سال ۱۴۰۳ آغاز شد.

نژادحسین با اشاره به اینکه با اتمام فرآیند طراحی و مطالعات، مراحل انعقاد قرارداد و انتخاب پیمانکار آن انجام شد، تصریح کرد: اسفندماه سال جاری و پس از انتخاب پیمانکار پروژه، آغاز عملیات اجرائی تقاطع غیر همسطح امام حسن مجتبی (ع) (شاهد- شهید فخرائی) با اعتباری بالغ بر ۵۲۰ میلیارد تومان آغاز شده است.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس بیان کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته، بهره‌برداری از این پروژه در سال ۱۴۰۴ انجام خواهد و در اختیار زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی قرار می‌گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->