رضایت گل محمدی برای تمدید با کاپیتان فولاد بازیکنان مازاد پرسپولیس امیدوار به عدم بازگشت خارجی ها! چرا برانکو گزینه اول درویش است؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و هلند(۸ تیر ۱۴۰۴)| برد بزرگ با کامبک زمان استارت پرسپولیس به تعویق افتاد باقری مخالف، سید جلال مشتاق سرمربیگری سوء‌استفاده بیفوما از وضعیت موجود پرسپولیس تکذیب شایعه هدایت پرسپولیس توسط علی دایی استاندار خراسان رضوی خبر داد: تشکیل باشگاه ورزشی مشترک صنایع بزرگ استان بخشش ساپینتو فقط با دستور مستقیم تاج گندوز، ایران‌بیا نیست احتمال کنارکشیدن استقلال از جام حذفی | فشار بازی‌های آبی‌ها بالاست ژسوس سرمربی النصر شد بازی‌های لیگ برتر، هر سه‌چهار روز یک‌بار! پخش زنده بازی والیبال ایران و هلند در لیگ ملت‌ها (۸ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین کمیته استیناف: استقلال، درخواستی برای بخشیدن ساپینتو نداده است! تاریخ نقل‌ و انتقالات لیگ برتر تغییر نمی‌کند رضاوند یک سال دیگر با استقلال تمدید کرد پایان بازسازی و مرمت بزرگ‌ترین زمین چمن‌مصنوعی شرق مشهد | سروسامان نصرت بسکتبال احتمالاً، والیبال شاید!
سرخط خبرها

گولسیانی دوباره فیکس می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۹۷۴۶
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
گولسیانی دوباره فیکس می‌شود
با محرومیت پورعلی گنجی شاهد بازگشت گیورگی گولسیانی به ترکیب اصلی پرسپولیس خواهیم بود.

به گزارش شهرآرانیوز، پرسپولیس و چادرملو در شرایطی روز جمعه ۱۷ اسفند مقابل هم صف آرایی می‌کنند که چادرملو بازیکن محروم ندارد، اما سرخ‌های تهرانی، مرتضی پورعلی گنجی را به دلیل دریافت کارت زرد مقابل استقلال به دلیل محرومیت دراختیار نخواهند داشت.

این درحالی است که طی هفته‌های اخیر کارتال اعتماد بیشتری به پورعلی گنجی داشته و در اکثر بازی‌ها از او در ترکیب اصلی بهره برده است. اما با توجه به محرومیت این مدافع باتجربه، کادرفنی پرسپولیس چاره‌ای ندارد و باید با تغییر در مرکز خط دفاعی به اردکان برود. گولسیانی که در بازی با استقلال نیز در دقایقی به عنوان بازیکن تعویضی پا به میدان گذاشت در بازی با چادرملو به عنوان بازیکن ثابت بازی کرده و در کنار کنعانی زادگان زوج خط میانی پرسپولیس را تشکیل خواهد داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->