نائب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهردار مشهدمقدس: خیابان گل جنب بوستان برکت برپا خواهد شد + فیلم

  • کد خبر: ۳۱۹۸۱۹
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۰
شهردار مشهدمقدس: خیابان گل جنب بوستان برکت برپا خواهد شد + فیلم
شهردار مشهد مقدس گفت: خیابان گل جنب بوستان برکت در منطقه ۱۱ حاشیه بزرگراه امام علی (ع) افتتاح شود که این یکی از کار‌های ویژه و خاص است. 
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا قلندرشریف امروز، ۱۴ اسفند ۱۴۰۳، در حاشیه بازدید از بوستان برکت اظهار کرد: طبق روال هرساله، امسال استقبال از بهار بسیار مناسب‌تر و بهتر از سال‌های گذشته، چه در حوزه فرهنگی و چه معاونت خدمات شهری، به نحو مطلوبی انجام خواهد شد.

وی بیان کرد: امروز بازدیدی از محدوده بوستان برکت در منطقه ۱۱ داشتیم. خیابان گل جنب این پارک، حاشیه بزرگراه امام علی (ع) افتتاح خواهد شد و این یکی از کار‌های ویژه و خاص است. همچنین در این پارک جشنواره تخم‌مرغ‌های رنگی برگزار می‌شود.

قلندرشریف افزود: خیابان گل کار بسیار خوبی بوده که همشهریان و زائران تجربه خواهند کرد، کار جدیدی است که تا الان به این سبک نداشتیم. مردم ساعات بسیار خوبی را در این محل خواهند گذراند. جشنواره‌های ما در بخش‌های مختلف مخصوصاً فضای سبز و خدمات شهری در سطح شهر در حوزه‌ها و محلات مختلف گسترده است و المان‌های متنوعی هم نصب خواهد شد.

شهردار مشهد عنوان کرد: در حوزه فرهنگی علاوه بر المان‌ها، جشنواره‌ها و مراسم مختلف، برنامه‌های مناسبتی متناسب با ماه مبارک رمضان مخصوصاً در شب‌های قدر برگزار خواهد شد و بعد از این شب‌ها، جشنواره‌های شادتر و مناسب‌تری را برنامه‌ریزی کردیم که فضای شهر شاداب و بانشاط شود.

وی ادامه داد: بیش از ۱۴ میلیون بوته گل در سطح شهر کاشته می‌شود. در حوزه فرهنگی، گذر شهدا و پیرغلامان را نیز خواهیم داشت. تمام اقدامات استقبال از بهار قبل از سال تکمیل و آماده می‌شود، اما اقدامات درخصوص شادابی و نشاط بعد شب‌های قدر انجام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->