شهردار مشهد مقدس: آموزه‌های دینی بهترین مبنای علمی در حوزه خانواده است + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: خانواده، سلول اصلی جامعه است | لزوم برنامه‌ریزی بر اساس مبانی اسلامی برای پیشرفت زنان موحدیان: برای تحقق اهداف و پروژه‌ها، شهرداری مشهد را حمایت خواهیم کرد تأکید بر ادامه مسیر خدمت‌رسانی و تلاش برای تحقق اهداف ۴۷ پروژه شهری مشهد ناصحی: باید به اطلاع‌رسانی پروژه‌های شهری توجه ویژه شود| روزنامه شهرآرا شایسته تقدیر و توجه ویژه است شهردار مشهدمقدس: مدیریت شهری برای افتتاح ۴۷ پروژه با تأکید بر پیوست رسانه‌ای، برنامه‌ای ویژه دارد شهروندخبرنگار | درخواست تغییر ایستگاه های خط ۳۷  اتوبوسرانی مشهد + پاسخ «علی قناویزچی» به عنوان مشاور شهردار مشهد در توسعه سرمایه‌گذاری و تأمین منابع مالی منصوب شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) کمیته مشترک اقتصادی مشهد-صنعا-غزه تشکیل شد| تمرکز بر پروژه‌های بازسازی در طرح خواهرخواندگی نصب ۳۴ هزار مترمربع چمن مصنوعی توسط شهرداری مشهد در ٣٠ زمین ورزشی انجام بیش از ۳۱۵ میلیون سفر توسط ناوگان اتوبوسرانی مشهد در سال ۱۴۰۳ سرپرست روابط عمومی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس منصوب شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) مشهد و دردسر‌های یک روز واحد برای تعطیلی شهر فرودگاهی مشهد در انتظار تصمیم مسئولان ملی شهردار مشهد مقدس: تعامل و همراهی ایجادشده در استان برای خدمت صادقانه، جای شکر دارد + فیلم جزئیات اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ | تمدید اعتبار کالابرگ‌ها تا خرداد ماه فرماندار مشهد: سال ۱۴۰۴ نقطه عطفی در هم‌افزایی و انسجام مدیریتی شهر مشهد است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: فرصت خدمت به امام‌رضا(ع) را قدر بدانید، این فرصت نباید صرف حاشیه شود معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: رضایتمندی زائران و مجاوران از برنامه‌های استقبال از بهار، امسال افزایش چشمگیری یافته است ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ایجاد بیش از ۳۰۰۰ جای‌پارک موقت نوروزی توسط شهرداری مشهد با همکاری ادارات دولتی

  • کد خبر: ۳۲۰۰۰۰
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۶
ایجاد بیش از ۳۰۰۰ جای‌پارک موقت نوروزی توسط شهرداری مشهد با همکاری ادارات دولتی
شهردار مشهد مقدس گفت: با همکاری ادارات مشهد، تاکنون سه هزار و ۴۸۹ جای‌پارک موقت ایجاد شده و به‌صورت مداوم، این تعداد در حال افزایش است.
صبا اسماعیلی
خبرنگار صبا اسماعیلی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف سه‌شنبه (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) در جلسه ستاد خدمات سفر در محل استانداری خراسان رضوی، اظهار کرد: کمیته خدمات شهری شهرداری مشهد شامل هشت بخش است که در حوزه‌های مختلف فرهنگی، گردشگری، ورزشی و... فعالیت دارد.

شهردار مشهد مقدس ادامه داد: ما جشنواره ورزشی جام رمضان را در ماه رمضان داریم و برنامه‌ریزی‌های لازم برای اجرای بهتر آن انجام شده است. علاوه بر این، ما برای کل شهر برنامه‌ریزی کرده‌ایم؛ چراکه لازم است برای زائران و گردشگران از لحظه ورود تا زمان خروج یک برنامه جامع داشته باشیم.

وی افزود: برای این منظور، ما برنامه‌های مشخصی جهت ارائه خدمات به زائران در نظر گرفته‌ایم. در این راستا، در راه‌آهن و فرودگاه و پایانه‌های مسافربری و در جاده‌های نیشابور و چناران برای افرادی که با خودروی شخصی به مشهد مشرف می‌شوند، ایستگاه استقبال از زائر را داریم.

قلندرشریف عنوان کرد: بحث سرویس بهداشتی و حمام به‌ویژه برای زائرانی که محل اقامت ندارند، از موارد مهمی است که پیش‌بینی لازم برای آن به‌ویژه در اطراف حرم مطهر رضوی صورت گرفته است.

وی گفت: برای اسکان اضطراری زائران، بیش از ۴۰ هزار ظرفیت در محل‌های اسکان مسقف آماده شده که تمامی امکانات بهداشتی و خدماتی در آن‌ها مهیا شده است.

شهردار مشهد گفت: همکاری مشترکی با هلال‌احمر داریم که در ایام نوروز در صورت شرایط مناسب آب‌وهوایی، در پارک‌هایی که امکان دارد، چادرزدن فراهم شود.

وی بیان کرد: به منظور رفاه زائران و ارائه خدمات بهتر، هفت بازار موقت برای عرضه کالا‌های اساسی در اطراف حرم ایجاد شده است. همچنین استقرار ۶ نانوایی سیار به صورت شبانه‌روزی و ۱۲ جایگاه عرضه میوه در سطح شهر پیش‌بینی شده است.

قلندرشریف اضافه کرد: با توجه به اینکه بحث ایمنی موردتأکید ماست، در این راستا نیروی‌های آتش‌نشانی در حالت آماده‌باش هستند.

شهردار مشهد گفت: در حوزه ترافیک و حمل‌ونقل، ۱۷ هزار و ۱۴ جای‌پارک دائمی داریم که از این میزان، بیش از ۵۰۰۰ جای‌پارک در بافت مرکزی شهر قرار دارد. با همکاری ادارات نیز تاکنون بیش از سه هزار و ۴۸۹ جای‌پارک موقت ایجاد شده و به‌صورت مداوم این تعداد در حال افزایش است. همچنین برای تسهیل تردد زائران، تلاش می‌کنیم؛ لذا اگر دستگاه‌های دیگر مکان‌هایی در اختیار قرار دهند، برای پارکینگ عمومی آماده خواهیم کرد.

وی بیان کرد: درراستای ارائه خدمات مناسب، به‌ویژه در روز‌های خاص نظیر شب‌های قبل از عید و روز اول عید، خدمات رایگانی در حوزه حمل‌و نقل برای زائران فراهم می‌شود.

شهردار مشهد عنوان کرد: سرویس‌دهی و تقویت خدمات حمل‌ونقل عمومی نیز به‌منظور جلوگیری از معطلی و نارضایتی زائران به‌طور ویژه‌ای برنامه‌ریزی شده است.

قلندرشریف اظهار کرد: تاکسی‌ها نیز در دسترس خواهند بود و درراستای سامان‌دهی به این خدمات، اقداماتی برای شناسایی و اطلاع‌رسانی به زائران انجام خواهیم داد و هدف ما، فراهم‌کردن محیطی مناسب و دلپذیر برای زندگی شهری و زائرپذیری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->