مقاومت سوریه حمله به صهیونیست‌ها را برعهده گرفت گفت‌وگوی سنایی و سفیر چین درباره نشست آتی سازمان شانگهای رئیس جمهور بر اهمیت تجهیز مدارس مطابق با استانداردهای جهانی تأکید کرد واکنش سخنگوی وزارت خارجه به ادعاهای ترامپ درباره برنامه هسته‌ای ایران افزایش شمار شهدای یمن به ۱۰ شهید شهادت یک خبرنگار دیگر در غزه | آمار شهادت خبرنگاران به ۲۴۶ نفر رسید (۳ شهریور ۱۴۰۴) کمک ۹ میلیارد یورویی آلمان به اوکراین زلنسکی مجددا با نمایندگان آمریکایی دیدار می‌کند ترامپ: وضعیت غزه وحشتناک است وزارت امور خارجه: ایران آماده مذاکره با اروپا است اردوغان: حملات وحشیانه اسرائیل به بیمارستان‌ها در غزه نسل‌کشی است واکنش علی مطهری به بازنشر مصاحبه‌ قدیمی توسط ترامپ آمریکا رسما تحریم‌های سوریه را لغو کرد دیدار معاون وزیر ورزش و جوانان با استاندار خراسان رضوی (۳ شهریور ۱۴۰۴) شیخ نعیم قاسم: دولت لبنان حاکمیت ملی را بازگرداند بازداشت یک آمریکایی به ظن جاسوسی برای چین در آلمان زمان گفتگوی ایران و سه کشور اروپایی در شهریور ۱۴۰۴ مشخص شد مصر و عربستان با تجاوزات اسرائیل به غزه مخالفیم! دیپلماسی آگاهانه و میدان‌داری بین‌المللی | نگاهی به کارنامه یک‌ساله وزارت امور خارجه دولت چهاردهم عراقچی از نقش ترکیه در حمایت از ملت فلسطین قدردانی کرد استاندار خراسان رضوی: طرح بافت پیرامون حرم تا نیمه شهریور به تصویب شورای عالی شهرسازی خواهد رسید معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی مطرح کرد: افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۳۶۵ پروژه با اعتبار ۵۹.۷ همتی در هفته دولت رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: اختیارات وزارت راه‌وشهرسازی را به استاندار واگذار کنید، مجلس نیز حمایت خواهد کرد نماینده مردم فریمان و سرخس در مجلس: شهر فرودگاهی مشهد می‌تواند ویژه‌تر از فرودگاه امام(ره) باشد خط ریلی مشهد به دوغارون باید در اولویت وزارت راه قرار گیرد نماینده مردم سبزوار در مجلس: ساخت آزادراه حرم تا حرم و قطار سریع‌السیر تهران مشهد را به چین محول کنید مکالمه تلفنی روسای جمهور ایران و روسیه | تاکید پزشکیان و پوتین بر حق ایران در غنی سازی
سرخط خبرها

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش: مرز‌های کشور در آرامش بوده و رصد آن‌ها به‌روز است

  • کد خبر: ۳۲۰۵۵۷
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش: مرز‌های کشور در آرامش بوده و رصد آن‌ها به‌روز است
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: نیروهای مسلح به ویژه ارتش، در هر شرایطی آماده دفاع از آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی و حفظ حدود و ثغور کشور هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیر سرتیپ نوذر نعمتی درباره اقتدار دفاعی نیرو‌های مسلح، گفت: برگزاری رزمایش‌ها در واقع پیامی اطمینان‌بخش است که جمهوری اسلامی ایران در ثبات و آمادگی کامل به سر می‌برد. نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، به ویژه ارتش در هر شرایطی آماده دفاع از آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی و حفظ حدود و ثغور کشور است.

وی درباره امنیت مرز‌ها گفت: نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران در مرز‌های زمینی و در کل مرز‌ها با فرماندهی مرزبانی و مرزبانان عزیز انتظامی مستقر و هماهنگی بسیار خوبی وجود دارد. در کشور، هنگامی که امنیت برقرار باشد، به معنای وجود امنیت کامل در مزر‌ها است. در مرزها، ما مشکل خاصی نداریم و از تجهیزات به‌روز برای پایش مرز‌ها استفاده می‌کنیم.

جانشین نیروی زمینی ارتش درباره انسداد مرز‌های کشور گفت: در بحث انسداد مرز در برابر ماموریتی که داریم کار از یکسال پیش شروع شده و به شدت ادامه دارد. ما لایه‌های مختلفی از کار را پیش برده‌ایم که در واقع مجموعه‌ای به هم پیوسته است.

سرتیپ نعمتی افزود: چهار گروه مهندسی نیروی زمینی ارتش، قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص)، ۸ شرکت تولید قطعات و ۲۰ کارگاه در شرایط سخت آب و هوایی مشغول به فعالیت در پروژه انسداد دیوار مرزی هستند.

وی ادامه داد: مردم تنها بخش فیزیکی و ظاهری دیوار را می‌بینند درحالی که انسداد مرز یک مجموعه کاملی است که چند مؤلفه را با هم در نظر دارد بنابراین در این مسیر در حال کار هستیم و براساس برنامه‌ای که وجود دارد کار را پیش می‌بریم.

جانشین نیروی زمینی ارتش درباره به روز رسانی سلاح‌ها و تجهیزات نیروی زمینی ارتش گفت: در این زمینه از چند سال قبل در نیروی زمینی، طرحی به تصویب فرمانده معظم کل قوا رسیده است که مورد پشتیبانی ستاد ارتش و ستاد کل نیرو‌های مسلح قرار گرفته و هم‌اکنون نیز در حال پشتیبانی است.

سرتیپ نعمتی افزود: ما مشخصاتی برای تجهیزات با توجه به تهدیدات پیش‌بینی کرده‌ایم؛ سلاح‌ها باید دورزن، نقطه‌زن، هوشمند و دارای قابلیت شبکه‌پذیری باشند. پس از تصویب این طرح، تمامی خرید و تجهیزات ما در این قالب قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در حوزه سلاح‌های ضدزره صد در صد از سلاح‌های قدیمی عبور کرده‌ایم و سلاح‌های جدید هوشمند در تمامی رده‌ها به کار گرفته شده و در رزمایش‌ها نیز گوشه‌ای از آنها به کار گرفته شد. در حوزه موشک‌های زمین به زمین که نیروی زمینی باید استفاده کند در ساخت و تولید آنها هم به صد در صد رسیده‌ایم.

جانشین نیروی زمینی ارتش گفت: در تجهیزات ضد هوایی که مخصوص نیروی زمینی است، درحال جایگزینی با سلاح‌های جدید هستیم. در سلاح‌های اجتماعی مانند تیربارها، سلاح‌های جدیدی به کار گرفته‌ایم که هم هوشمند، هم قابلیت شبکه شدن دارد و هم دارای سرعت و دقت بالایی هستند.

سرتیپ نعمتی تاکید کرد: ما در نیروی زمینی به دنبال این هستیم که تمامی تجهیزاتی که در میدان استفاده می‌کنیم، این چهار ویژگی را داشته باشند. ما از سیستم‌های قدیمی عبور کرده‌ایم و در حال به‌روزرسانی تجهیزات قدیمی خود هستیم و سیستم‌های هدایت آتش مان را به‌روز کرده‌ایم. در پهپاد‌ها که اساسا به روز هستیم و بالگرد‌ها فقط شکل قدیمی را دارد، اما همه امکانات و موشک‌ها و سیستم‌های آن به روز است. با سرعت بسیار خوبی به روز رسانی تجهیرات نیروی زمینی پیش می‌رود و برابر برنامه جلو می‌رویم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->