اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست‌ها به قطر، معلوم شد حق با خیبرشکن ایران است کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس‌جمهور مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پزشکیان: نباید در برابر تهدید دشمن جاخالی کنیم

  • کد خبر: ۳۲۰۷۱۷
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۳
پزشکیان: نباید در برابر تهدید دشمن جاخالی کنیم
رئیس‌جمهور گفت: وحدت حرف اول و آخر را می‌زند ما باید برای حل مشکلات مردم دست به دست هم بدهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان شنبه شب؛ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ در در دیدار رمضامی مسئولان نظام با رهبر انقلاب، اظهار کرد: ماه رمضان زمانی است که خداوند قرآن را نازل کرده است. قرآن برای هدایت انسان و حل اختلاف بین انسان‌هاست. قرآن کتاب زندگی است. امام حسین (ع) در کربلا فرمودند امام وظیفه دارد به قرآن عمل کند، قسط و عدالت را برپا کند و مسیر و راه حق را در جامعه عملیاتی کند. امام علی (ع) وقتی مالک را به سمت مصر می‌فرستاد در اولین دستور خود به مالک، امر به تقوا و عمل به کتاب می‌کند. کتاب خدا ما را به راستی، صداقت و عدالت و حق دعوت کرده است و در این ماه باید خود را برای رفتن به این سمت آماده کنیم.

وی ادامه داد: وحدت و انسجام حرف اول و آخر را می‌زند. اگر اختلاف کنیم، نخواهیم توانست به اهداف خود برسیم. باید دست به دست هم دهیم. اینجا انشراح صدر لازم است. باید همدیگر را تحمل کنیم. نباید به سادگی از کوره در برویم.

وی گفت: قادریم بر همه مشکلات غلبه کنیم. هیچ قدرتی نمی‌تواند ملتی که با هم هستند و پشت سر امام به سمت یک قبله حرکت می‌کنند، زمین‌گیر کند. ما نباید در برابر تهدید دشمن جاخالی کنیم. اینها امتحان خداوند است.

منبع: فارس

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->