لغو مجدد امتحانات دانشجویان پیام‌نور ممنوعیت استفاده از تلفن همراه برای دانش‌آموزان در دبیرستان‌های ایتالیا اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ برای حافظان قرآن خدمات آنلاین سنجش سلامت نوآموزان برقرار است برخورد با جاسوسان طبق مقررات قضایی شرایط جنگی مرگ یا جنایت؛ علت فوت جوانی که بر اثر شلیک اسلحه جان باخته کدام است؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۸ خرداد ۱۴۰۴) | انتقال ذرات گردوغبار به استان از هرات و قره‌قوم ادامه فعالیت داروخانه بیماران خاص در شرایط بحرانی مشهد، خانه امن زائران داخلی و خارجی حدود ۴۰ درصد از سطح زمین تخریب شده است بازگشت ۲۱ درصد از مجموع حجاج ایرانی به کشور، تاکنون (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) لزوم نوسازی هنرستان‌ها طبق استانداردهای آموزشی هیچ خللی در برنامه‌های آموزش‌وپرورش ایجاد نمی‌شود اهدای سلول‌های بنیادی جوان ۳۵ساله مشهدی، به یک کودک زندگی بخشید (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) اهدای عضو در مشهد، به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) ورزش از عُود کدام سرطان جلوگیری می‌کند؟ مدیریت فشارخون بالا با تزریق داروی جدید اعلام آمادگی جامعه حرفه‌ای هتلداران خراسان رضوی برای پذیرایی از مردم استان‌های دیگر زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ تغییر کرد | تاریخ جدید آزمون نیمه تیر ماه اعلام می‌شود واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز آغاز شد (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) لغو کلیه امتحانات دانشگاه‌های آزاد استان خراسان رضوی تا پایان روز جمعه ۳۰ خردادماه افشای شیوه جاسوسی واتس‌آپ برای اسرائیل فعالیت دفاتر اسناد رسمی با یک‌سوم ظرفیت تأثیر وحشتناک حملات موشکی رژیم صهیونیستی بر بیماران بستری حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری به‌موقع پرداخت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۷ خرداد ۱۴۰۴) | از فردا، هوای مشهد خنک می‌شود درگیرشدن ۲۱ استان کشور، از ابتدای حملات رژیم صهیونیستی تاکنون | به حدود ۱۰۰۰ نفر اسکان اضطراری داده شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) آمادگی کامل نظام سلامت در شرایط جنگی
سرخط خبرها

تأکید معاون رئیس جمهور در خصوص لزوم تغییرات فرهنگی در مقابله با خشونت

  • کد خبر: ۳۲۰۸۴۷
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۳
تأکید معاون رئیس جمهور در خصوص لزوم تغییرات فرهنگی در مقابله با خشونت
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده بر حقوق زنان و لزوم تغییرات فرهنگی در مقابله با خشونت تاکید کرد و گفت: باید توجه کنیم که بلکه به تغییرات فرهنگی نیاز داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا بهروزآذر در نشستی با کمیته زنان خانه احزاب با بیان اینکه امروز زنان ایرانی توانسته‌اند ۶۱ درصد از ورودی‌های دانشگاه‌ها را به خود اختصاص دهند، اظهار کرد: بیش از ۶۰ درصد از کادر درمان و آموزش کشور زنان هستند، این نشان می‌دهد که زنان ما اعتماد به نفس و توانایی بالایی دارند.

وی همچنین درباره به وضعیت تصویب لایحه خشونت علیه زنان گفت: همه ما باید به مسئله خشونت علیه زنان توجه کنیم؛ این قانون در مجلس در حال بررسی است و امیدواریم که به سرعت تصویب شود. اما باید توجه کنیم که پیشگیری از خشونت فقط با قانون ممکن نیست؛ بلکه به تغییرات فرهنگی نیاز داریم.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه بر لزوم افزایش حضور زنان در عرصه‌های مدیریتی تأکید کرد و گفت: در دولت چهاردهم، برای اولین بار استاندارانی از اقلیت‌های مذهبی و بخشداران زن منصوب شده‌اند.

بهروزآذر همچنین به مسائل فرهنگی در ازدواج و توانمندسازی زنان اشاره کرد و افزود: مسائل فرهنگی و تغییر نگرش‌ها نقش مهمی در بهبود وضعیت زنان دارند. باید تلاش کنیم تا زنان و مردان به‌طور همزمان توانمند شوند و به‌طور مشترک در جامعه پیشرفت کنند.

وی در پایان سخنان خود بر لزوم توجه به نیاز‌های مختلف زنان از جمله زنان سرپرست خانوار، زنان شاغل، زنان سالمند و دختران جوان تأکید کرد و گفت: ما باید برنامه‌های جامع‌تری برای رفع مشکلات قشر‌های مختلف زنان طراحی کنیم تا هر فرد در هر موقعیتی که هست، بتواند به حقوق و فرصت‌های برابر دست یابد.

در این نشست همچنین، اعضای کمیته زنان به مسائلی، چون مهاجرت نخبگان، حقوق زنان، دختران در معرض آسیب‌های اجتماعی، و لزوم استفاده از تجربیات فعالان سیاسی زنان برای آشنایی جوانان با این حوزه اشاره کردند. همچنین موضوعاتی مانند تسهیل در دریافت مجوز‌های لازم برای زنان، حمایت از زنان کشاورز و فعال در صنایع دستی، بیمه کشاورزی، توجه به بانوان سالمند و مدارس شبانه‌روزی دختران مطرح شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->