فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پژمان‌فر: دولت و وزارت ارشاد موظف به برقراری بیمه برای خبرنگاران هستند | خبرنگاران شکایات خود را به کمیسیون اصل ۹۰ ارجاع دهند چین با عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در غزه مخالفت شدید کرد شیخ نعیم قاسم: زوال و نابودی رژیم اشغالگر قطعی است استاندار خراسان رضوی: اهالی رسانه از ارکان اصلی توسعه استان هستند | مسکن خبرنگاران باید به صورت ویژه مدنظر قرار گیرد + فیلم وزیر بهداشت: فقط نخبه بودن کافی نیست، مسئولیت اجتماعی لازم است
سرخط خبرها

تأکید سخنگوی طالبان بر اهمیت ایران برای افغانستان | اختلاف داخلی نداریم

  • کد خبر: ۳۲۰۸۱۳
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۲
تأکید سخنگوی طالبان بر اهمیت ایران برای افغانستان | اختلاف داخلی نداریم
سخنگوی حکومت سرپرستی افغانستان با تأکید بر اینکه هیچ‌گونه اختلافی در میان رهبران «امارت اسلامی» دیده نمی‌شود، خاطرنشان کرد: نباید کشور‌ها در امور داخلی افغانستان دخالت کنند؛ بلکه باید روابط تجاری و دیپلماتیک برقرار شود.

به گزارش شهرآرانیوز، ذبیح‌الله مجاهد در گفت‌وگویی درباره شایعات و اخبار مربوط به اختلاف میان رهبران طالبان گفت: الحمدالله در سطح رهبران اختلافی دیده نمی‌شود. در زمان جهاد علیه آمریکا و ناتو ما اتحاد خود را حفظ کرده‌ایم. در دوره حکمرانی اخیر هم تناقضات عملی وجود ندارد. اتحاد یکی از شعار‌های مهم ماست. البته گاهی اختلاف نظر و سخن طبیعی است و این از لوازم جامعه انسانی است. این اختلاف به معنی تقابل و سرپیچی نیست. هیچگونه اختلافی در میان رهبران امارت اسلامی دیده نمی‌شود.

وی تصریح کرد: دشمنان جنگ تبلیغاتی علیه ما دارند و اذهان را تخریب می‌کند. صف امارت اسلامی صف واحدی است.

این مقام طالبان همچنین درباره تاثیر حضور دونالد ترامپ در کاخ سفید بر افغانستان، اظهار کرد: ترامپ به تازگی وارد کاخ سفید شده است. افغانستان حکومت مستقل تشکیل داده است. باید تحریم‌های قبلی رفع شود و البته تحریم‌های جدیدی از سوی آمریکا وجود ندارد. تسلیحات آمریکایی غنیمت گرفته شده و در افغانستان محفوظ است و مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مجاهد افزود: آمریکا ۲۰ سال کشور ما را اشغال کرده و به افغانستان مقروض است. بین آمریکا و افغانستان باید تعامل رسمی و با احترام شکل بگیرد. اعمال فشار به افغانستان ممکن نیست.

وی تاکید کرد: نباید کشور‌ها در امور داخلی افغانستان دخالت کنند بلکه باید روابط تجاری و دیپلماتیک برقرار شود. استقلال افغانستان اهمیت دارد.

سخنگوی حکومت سرپرستی افغانستان همچنین درباره موضع طالبان درباره رژیم صهوینیستی تصریح کرد: این رژیم، فلسطین را غصب کرده و همواره جنایت می‌کند. ما معتقد به راه‌حل دو کشوری برای فلسطین نیستیم.

وی درباره حضور داعش در افغانستان نیز خاطرنشان کرد: داعش به دلیل اشغال افغانستان ایجاد شد و در افغانستان پایگاه داشت، اما امارت اسلامی با داعش مبارزه کرد و آنها را پاکسازی کرد.

مجاهد اظهار داشت: الان داعش از کشور‌های همسایه علیه افغانستان اقدام می‌کند ولی نیرو‌های امنیتی افغانستان با این نیرو‌ها مبارزه می‌کنند. اقدامات داعش هم محدود است و تهدید بزرگی برای افغانستان نیست.

این مقام طالبان در ادامه درخصوص چالش‌های طالبان و پاکستان گفت: ما روابط خوبی با کشور‌های همسایه داریم و خواهان روابط خوبی با پاکستان هستیم. تجارت زیادی با پاکستان داریم و مهاجران زیادی در این کشور داریم. پاکستان منشا ناامنی‌های خود را از افغانستان می‌داند. آنها باید امنیت خود را تامین کرده و به افغانستان اتهام نزنند.

وی همچنین درباره برنامه طالبان برای مقابله با داعش، خاطرنشان کرد: لانه‌های داعش در کشور‌های همسایه از جمله پاکستان وجود دارد که ما اسناد فعالیت آنها را به اسلام‌آباد ارائه کرده‌ایم و خواهان جلوگیری از فعالیت آنها شده‌ایم.

مجاهد همچنین درباره چالش آمریکا و افغانستان درخصوص پایگاه بگرام و تسلیحات آمریکایی باقی مانده گفت: پایگاه بگرام جزئی از خاک افغانستان است و اجازه نمی‌دهیم سرباز خارجی وارد این پایگاه شود. تسلیحات موجود به مردم افغانستان تعلق دارد. ما از خاک خود دفاع خواهیم کرد.

وی در ادامه درباره نگاه امارات اسلامی به رابطه با ایران و مقایسه آن با آمریکا، تصریح کرد: ایران و افغانستان دو کشور برادر و همسایه هستند. آمریکا کشوری غیراسلامی و اشغالگر است. ایران و افغانستان مرز و منافع و دین و فرهنگ مشترک دارند. روابط خوبی بین دو کشور برقرار است. ایران برای ما اهمیت دارد. ما منتظر همکاری‌های بیشتر با ایران هستیم. مهاجران زیادی در ایران حضور دارند. روابط دو کشور مهم است.

منبع: ایراف

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->